Quantcast

17 Bisexual Guy Problems

1.09 / 5 (35 ääntä)

Julkaistu: 4.8.2015 21:27

Katsottu: 4108 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.09 / 5 (35 ääntä)

17 Bisexual Guy Problems

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-08-05 15:00:57

+69442

<WremahThD>

Kaikkien noiden yhteinen ongelma on se etteivät he osaa pitää turpaansa kiinni. Homoseksuaalisuus, bi-seksuaalisuus yms. ovat termejä joista ollaan tehty niin ilmoitettavia asioita, että niihin periaatteessa pakotetaan reagoimaan. Jos ne tapahtuisivat luonnollisesti ilman mitään valtakunnanilmoitusta, niin harva jaksaisi siitä välittää. Mutta koska nämä tyypit ovat kuten vegaanit, on pakko keskustelun alkumetreillä ilmoittaa että "asiasta kukkaruukkuun oon homo/bi/vegaani/ihmissusi/munkki" Tämä PAKOTTAA toisen reagoimaan siihen, josta syntyy aina kaikennäköistä.

11

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.08.15 11:54

<SirByron> Klementtiini Niin, koska tissivideoiden postaaminen rasiaan ei ole "oman seksuaalisuutensa esille tuomista".

06.08.15 11:52

<Klementtiini> homoilla ym transuilla tahtoo elämä olla vain oman seksuaallisuuden esille tuomista.

-1
06.08.15 10:32

<SirByron> kahvisetä Riippuen siitä olenko "the only gay in the village" täällä voi olla muitakin joista video on huvittava. Samalla tavalla voisi sanoa, että uusnatsi-propagandan levittäminen on ärsyttävää, mutten lähtisi ketään kieltämään - ja kukapa minä olisin kieltämäänkään. Tässä alkaa olla trollimainen olo ja saan jo jotain kiksejä siitä miten pahasti porukalla menee pikkupöksyt vakoon, kun ottavat nämä niin raivolla vastaan. Yhäkään ei ole pakko näitä katsoa, mutta jotkut saavat vissiin kiksit itsensä ärsyttämisestä? Tuntuu varmaan hyvältä leikkiä uhria "meitä heteroita vihataa/kiusataan :'( "?

06.08.15 09:51

<kahvisetä> SirByron mitä jos lopettaisit näitten homo/lesbo videoiden lisäämisen tänne, tähdistä varmaan huomaat, että ketään ei kiinnosta. Itseäni alkaa vituttamaan koko maahanmuutto/homo/lesbo-paska niin paljon, että lähden kohta kaupunkini (Jyväskylä) keskustaan hakkaamaan kaikki vitun vähemmistöt ja syytän kaikesta internettiä ja mediaa. Liika on liikaa. Ymmärrän toki, jos tarkoituksesi on vain trollata, koska eihän ketään nyt oikeasti kiinnosta tälläiset paskat videot.

-3
06.08.15 02:11

<Thaliquid> Ei pitäisi enää mennä kauan kun joku mies huivi kaulassaan ymmärtää että ei ole ikinä ollut hetero tai homo tai bi eikä mitään muitakaan vaan "nussin kaikkea" mies! Eli eläimet, ihmiset iästä riipumatta, kuolleet otukset, vielä muutaman minuutin elävät otukset, puut, sillat jne... Hetkinen eikö kuulostakkin liian paljon islam 2.0?

-3
05.08.15 16:49

<SirByron> WremahThD Jos bi/homo kaverisi esittelee sinulle puolisonsa, niin pitäisikö olla turpa kiinni? Ei syntyisi "kaikennäköistä", jos se ei olisi niin vaikea asia joillekin. Ja jos menet kaverin luo syömään, ja kaveri on vegaani, ja hän sanoo "olen vegaani, joten tein kasvisruokaa, kai se on ok?" niin pitäisikö pitää turpa kiinni, koska et kestä sitä että maailmassa on erilaisia ihmisiä? Se on paskapuhetta, että joku huvikseen noita itseensä liittyviä sivuseikkoja kuuluttaa tyyliin "Olen 180,2 cm pitkä! Kuuliko kaikkI! Katsokaa kun olen 180,2 cm pitkä! Tuokaa mittanauha niin todistan sen!"

05.08.15 16:42

<zaxa> jos mies nussii miestä niin kyllä se on homoa, ilman selityksiä.

05.08.15 15:00

<WremahThD> Kaikkien noiden yhteinen ongelma on se etteivät he osaa pitää turpaansa kiinni. Homoseksuaalisuus, bi-seksuaalisuus yms. ovat termejä joista ollaan tehty niin ilmoitettavia asioita, että niihin periaatteessa pakotetaan reagoimaan. Jos ne tapahtuisivat luonnollisesti ilman mitään valtakunnanilmoitusta, niin harva jaksaisi siitä välittää. Mutta koska nämä tyypit ovat kuten vegaanit, on pakko keskustelun alkumetreillä ilmoittaa että "asiasta kukkaruukkuun oon homo/bi/vegaani/ihmissusi/munkki" Tämä PAKOTTAA toisen reagoimaan siihen, josta syntyy aina kaikennäköistä.

11
05.08.15 06:41

<SirByron> Pirimus Se olisi bi myös. Biseksuaalisuus on sen verran vaihtelevaa, että sen alle mahtuu monenlaisia ihmisiä. Ei tarvitse olla edes 50% hetero ja 50% homo kun voi olla 90% hetero ja 10% homo (tai toisinpäin), mikä tarkoittaisi lähinnä sitä että jos tulee mukava tyyppi vastaan, niin ei ole rajoitteita, mutta muuten on valikoiva.

04.08.15 22:59

<BallisticBaggins> Rasialaisen ongelma: kumpaa kättä käyttäis?

04.08.15 22:42

<ak110> Ei ole

-2
04.08.15 22:21

<Pirimus> Onkohan sellasia et haluais mielummin tai pelkästään panna miehiä, mut rakastais naisia ja haluais esim asua vain naisen kanssa yhdessä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.