Quantcast

John Pilger kertoo totuuden journalismista, Ukrainasta ja vähän kaikesta muustakin!

Why has so much journalism succumbed to propaganda? Why are censorship and distortion standard practice? Why is the BBC so often a mouthpiece of rapacious power? Why do the New York Times and the Washington Post deceive their readers?

4.61 / 5 (34 ääntä)

Julkaistu: 5.8.2015 16:35

Katsottu: 4569 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.61 / 5 (34 ääntä)

John Pilger kertoo totuuden journalismista, Ukrainasta ja vähän kaikesta muustakin! | Why has so much journalism succumbed to propaganda? Why are censorship and distortion standard practice? Why is the BBC so often a mouthpiece of rapacious power? Why do the New York Times and the Washington Post deceive their readers?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-08-05 22:27:48

+596

<Sabali>

John Pilger on tunnettu journalisti ja dokumentaristi, joka uskaltaa tuoda esille uutisaiheita joita media yrittää vaientaa. Hän on eritoten hyökännyt länsimaisen median itsesensuurin kimppuun kovasanaisesti.

12

Aika: 2015-08-06 09:29:28

+80717

<pebblo>

Onhan se ihan hiton ahdistavaa kun tietää, ettei markkinavoimilla pyörivään mediaan voi luottaa. En tiedä onko se journalistien laiskuutta, ahneutta, pelkuruutta vai kaikkia niitä. Kaikkein surullisinta asiassa on se, että totuuden sanomisesta tuomitaan maanpetturuudesta ja yritetään pistää päiviltä esim. juuri Assenge ja Snowden. Journalismi ei saa palvella kansaa, koska se on epäisänmaallista.

6

Aika: 2015-08-06 02:04:44

+4802

<Thaliquid>

Nyt kyllä tuntuu että liian älykästä settiä yritetään lampaille syöttää? Ymmärtääkö muka nykypäivän ihmiset mitä tuo selittää? Annan vinkin: Sitä kutsutaan todellisuudeksi eli juuri se asia mitä ihmiset juoksee pakoon niinkuin kiimaiset apinat pillun perässä!

5

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.08.15 02:22

<Sabali> ropootti Näinhän se ikävä kyllä on, faktat sekoitetaan mielipiteiden kanssa ja suu vaahdossa sitten huudellaan mitä sylki suuhun tuo. Ihmiset ovat jääräpäisiä, jos he ovat jotakin mieltä, he ovat sitä mieltä, kerrot heille mitä tahansa ja lyöt faktoja tiskiin niin silti ei uskota.

07.08.15 11:17

<ropootti> Sabali Oikeasti aika harvaa kiinnostaa ottaa asioista selvää. Tosiasioiden seassa mekastetaan mielipideasioilla, koska ei vain olla kiinnostuneita. Ja kun jotain ei kiinnosta, ei sellaiselle voi edes selittää asioiden oikeaa laitaa. Joku Kreikan tukipakettitapaus on niin hyvä esimerkki. En ole tavannut yhtäkään asiasta mielipidettään esittänyttä ihmistä, joka ymmärtäisi mitään globaalista markkinataloudesta, verotuksesta, valtion budjeteista, eurosta tai muustakaan oleellisesta.

06.08.15 19:24

<kastuva> "One of the worst journalists writing in the English language". -William Shawcross

06.08.15 14:34

<Sabali> Onhan tämä kieltämättä liikaa monelle ihmiselle, moni vain tahtoisi vain nauraa pieruillensa eikä edes ymmärtää miten asiat oikeasti on. On se oikeasti ihmeellistä miten ihminen jaksaa sulkea korvansa totuudelta.

06.08.15 11:42

<Tinkertrain> Valitettavasti moni ei osaa luoda kuvaa itselleen siitä, mistä mies puhuu, tai sitten tälläinen aihe tuntuu niin raskaalta että on helpompi hypätä seuraavaan videoon jossa koira pieree. 5/5

06.08.15 09:29

<pebblo> Onhan se ihan hiton ahdistavaa kun tietää, ettei markkinavoimilla pyörivään mediaan voi luottaa. En tiedä onko se journalistien laiskuutta, ahneutta, pelkuruutta vai kaikkia niitä. Kaikkein surullisinta asiassa on se, että totuuden sanomisesta tuomitaan maanpetturuudesta ja yritetään pistää päiviltä esim. juuri Assenge ja Snowden. Journalismi ei saa palvella kansaa, koska se on epäisänmaallista.

06.08.15 02:04

<Thaliquid> Nyt kyllä tuntuu että liian älykästä settiä yritetään lampaille syöttää? Ymmärtääkö muka nykypäivän ihmiset mitä tuo selittää? Annan vinkin: Sitä kutsutaan todellisuudeksi eli juuri se asia mitä ihmiset juoksee pakoon niinkuin kiimaiset apinat pillun perässä!

05.08.15 22:27

<Sabali> John Pilger on tunnettu journalisti ja dokumentaristi, joka uskaltaa tuoda esille uutisaiheita joita media yrittää vaientaa. Hän on eritoten hyökännyt länsimaisen median itsesensuurin kimppuun kovasanaisesti.

12

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Scatman John Documentry

Scatman John Documentry

3 167 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.