Quantcast

BBC:n pakolaisväittely

Ensimmäinen puhuja avaa keskustelun faktalla, jonka perään heitetään heti rasistikorttia#varokaa verenpainnetta

3.07 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 1.10.2015 10:56

Katsottu: 3338 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.07 / 5 (7 ääntä)

BBC:n pakolaisväittely | Ensimmäinen puhuja avaa keskustelun faktalla, jonka perään heitetään heti rasistikorttia#varokaa verenpainnetta

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-10-01 14:18:01

+999

<sampsap>

Ja aina viitataan tuohon että oltiin josksu kaikki afrikassa ja onhan täälläkin olleet kansat joskus lahdattu tai alistettu, TE annatte sen tapahtua ettekä te edes välitä yrittää estää sitä että meidän kulttuuria ollaan syrjäyttämässä! hehheh mitä välii jos meidät tapetaan ja nussitaan pois maailman kartalta muutamassa sukupolvessa kun on niin aikaisemminkin tapahtunut... tämän takia olen kansallissosialisti! En halua elää valtiossa mikä ei aja kansan etua johon kuulun, joka ei pidä valkoihoisuutta, suomalaisuutta arvossa, minä pidän sitä arvokkaana!

15

Aika: 2015-10-01 14:14:09

+999

<sampsap>

JA VITTU PORUKKA HURRAA VIELÄ!! kuinka vitun sekasin porukka oikeasti on! tulisiko meidänn ottaa enemmän kuin pystymme kestämään ja hoitamaan? KYLLä, WOOOOO! VITTU! äskön ei vituttanut mutta nytten vituttaa!

14

Aika: 2015-10-01 14:24:08

+24333

<Lecimx>

Katoin nyt kokonaan tuon. Vittu mitä latteuksia. Ollaan kaikki mamuja ja kaikki on hädänalasia jne paskaa. "meidän sydämmet pystyy ottamaan enemän pakolaisia" Voi jeesus. Sit nää viellä hurraa. Ei vittu. Ja tuo kreikkalainen näyttääki iha huijarilta.

7

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.10.15 19:07

<Peekele> Topkommenteista päätellen kovinkaan moni täällä ei ymmärrä englanninkieltä. Tässä keskustelussa kukaan ei käyttänyt rasistikorttia eikä kukaan halunnut ottaa enempää pakolaisia kuin mitä pystytään hoitamaan. Keskustelu käytiin maltillisesti arvojen ja faktojen pohjalta ja argumentteja oli sekä heikkoja että vahvoja kummaltakin puolelta. Miksi siis tämä viha? Eikö median todellisella sisällöllä ole mitään väliä tämän yleisen maahanmuuttokriittisen massapsykoosin edessä?

03.10.15 14:46

<otava> Ei valkoihoinen pysty sanomaan mitään maahanmuutosta, on se sitten fakta pohjaista tai ei ilman että saa rasistin leiman. Kun ei itse pysty vastaamaan faktoilla faktoja vastaan, yritetään kritisoijan uskottovuus tuhota.

03.10.15 01:30

<Thaliquid> sampsap Tulee noista apinalampaista mieleen helvetin huono piirretty! Ikävintä että ne hurraa omalle kansanmurhalle! Vittu että vituttaa niin paljon etten tunne enää mitään!

02.10.15 09:20

<sdabu> sampsap Hyvin sanottu! Hymyssä suin ne tuhoaa meidän maan. Ei ihmiset ymmärrä mikä on parasta heille. Ennen olin ylpeä Suomesta ja suomalaisuudesta mutta nyt en enää tiedä mitä ajatella.

02.10.15 08:51

<Da-gi> Kukaan ei kehtaa sanoa että, ei vaan haluta ihmisiä joilla on 400% korkeampi mahdollisuus räjähtää ja seota ei mistään. Jos Esim suomi ottaisi miljoona pakolaista ruotsista tai vaikka puolasta / mistä tahansa kristillis-juutalaisesta kulttuurista, meillä tuskin olisi oikeita ongelmia. Pakolainen ei ole ongelma vaan islami on oikea ongelma maailmalle.

02.10.15 01:14

<KleptomaaniX> Kuulostaako reilulta? - Britannian väkiluku 64,3 miljoonaa - Yksi pääsyyllisistä ISIS syntyyn Irakissa - Valmis vastaanottamaan vain 20K pakolaisia

01.10.15 20:36

<sedufan> Janusi on aika lyijynen kaveri

01.10.15 17:42

<Destru> Kreikka kostuttaa kieltä minkä kerkeää

01.10.15 16:54

<PenZon> "Avaruudesta ei näe rajoja." Samaa paskaa noillekin näytään syötettävän. Kun sillä vitun ihmisyydellä ja hyväsydämellisyydellä ei ole vitunkaan väliä tässä koko sirkuksessa kun kylmä fakta on että kenelläkään ei ole tähän varaa!

01.10.15 14:29

<qpas> internet on pilannu mut. bbc:stä tulee mieleen vaan big black sock. sukka muutettu :|

01.10.15 14:24

<Lecimx> Katoin nyt kokonaan tuon. Vittu mitä latteuksia. Ollaan kaikki mamuja ja kaikki on hädänalasia jne paskaa. "meidän sydämmet pystyy ottamaan enemän pakolaisia" Voi jeesus. Sit nää viellä hurraa. Ei vittu. Ja tuo kreikkalainen näyttääki iha huijarilta.

01.10.15 14:18

<sampsap> Ja aina viitataan tuohon että oltiin josksu kaikki afrikassa ja onhan täälläkin olleet kansat joskus lahdattu tai alistettu, TE annatte sen tapahtua ettekä te edes välitä yrittää estää sitä että meidän kulttuuria ollaan syrjäyttämässä! hehheh mitä välii jos meidät tapetaan ja nussitaan pois maailman kartalta muutamassa sukupolvessa kun on niin aikaisemminkin tapahtunut... tämän takia olen kansallissosialisti! En halua elää valtiossa mikä ei aja kansan etua johon kuulun, joka ei pidä valkoihoisuutta, suomalaisuutta arvossa, minä pidän sitä arvokkaana!

15
01.10.15 14:14

<sampsap> JA VITTU PORUKKA HURRAA VIELÄ!! kuinka vitun sekasin porukka oikeasti on! tulisiko meidänn ottaa enemmän kuin pystymme kestämään ja hoitamaan? KYLLä, WOOOOO! VITTU! äskön ei vituttanut mutta nytten vituttaa!

14
01.10.15 14:14

<Lecimx> Huomaa hyvin kuinka aivopestyä lammaslaumaa sakki on ku faktat jättää hiljaseks mut faktojen vastaväite saa raikluvat aplodit.

01.10.15 12:02

<Kapuski> UK ottaa 20 000 pakolaista seuraavan 5 vuoden aikana. Pakolaisia on n. 3 miljoonaa. Siinä voi sitten lyhyellä matikalla laskea että jos jokainen maa ottaisi saman kannan, että mitä niille ylijääville pakolaisille tapahtuu. (huom, suomi otti vuonna 2014 n. 3000 pakolaista)

01.10.15 11:08

<hpkl> Mitä jos krekkalaiset vaan ottaisivat rahansa ja pitäisivät turpansa kiinni...

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.