Quantcast

Taskuparkki

Väliin mahtuu kaksi(2) sormea.

3.44 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 25.11.2015 10:53

Katsottu: 4440 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

3.44 / 5 (8 ääntä)

Taskuparkki | Väliin mahtuu kaksi(2) sormea.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-11-25 13:44:59

+3738

<RoCCo->

Mokkula^ Kyllä minä sen taskuparkin osaan tehdä, mutta mielummin ajan jonnekkin muualle. :)

12

Aika: 2015-11-25 19:31:11

+15294

<Munapersepaviaani>

Sormista tuli mieleen, että pienenä kävin yhesti hyvikseen mix-chatissä tyttönä. Joku ukko pyyti minut privaatti chattiin ja kyseli sitten, että montako sormee mahtuu pilluun. Sanoin, että neljä ja saman tien ukko mitään sanomatta sammutti privachatin. Olin sille varmaan liian löysä.

10

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.11.15 18:23

<topcatti360> Tuollainen samanlainen Opel on ollut Hämeenlinnassa, kämppäni ikkunan alla, mätänemässä kiekkopaikalla joulusta saakka.

25.11.15 19:31

<Munapersepaviaani> Sormista tuli mieleen, että pienenä kävin yhesti hyvikseen mix-chatissä tyttönä. Joku ukko pyyti minut privaatti chattiin ja kyseli sitten, että montako sormee mahtuu pilluun. Sanoin, että neljä ja saman tien ukko mitään sanomatta sammutti privachatin. Olin sille varmaan liian löysä.

10
25.11.15 18:27

<Ilkio> Siis yhteensä neljä sormea ja jos väliin mahtuu neljä sormea niin se on väljä.

25.11.15 13:44

<RoCCo-> Mokkula^ Kyllä minä sen taskuparkin osaan tehdä, mutta mielummin ajan jonnekkin muualle. :)

12
25.11.15 13:07

<JuumoK> RoCCo- En tuolla ylpeilis. On kuitenkin asiasta mikä on todella helppo ja yksinkertainen tehdä, kunhan viitsii opetella. Auto toisen auton viereen niin että näät oman autosi takasivuikkunasta viereisenauton takavalon -> Rattin kääntö äärioikeaan ja alkaa peruutus. -> Peruuta niin pitkään kunnes näät tyhjänparkkiruudun takana olevan auton etuvalon vasemmassa sivupeilissä. -> käännä ratti suoraan. -> Peruuta niin pitkään kunnes näät viereisen auton takavalon tuulilasin nurkassa. -> käännä ratti melkolailla ääri vasempaan. Sen jälkeen jos tuntuu, niin voi vielä hieman hipistellä.

-2
25.11.15 12:20

<RoCCo-> Yhden käden sormilla laskettavissa kerrat kun oon auto taskuparkkiin ajanu, sitten autokoulun. Ja kortti ollu 8-vuotta. (ja kyllä asun kaupungissa) :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Nainen ja taskuparkki

Nainen ja taskuparkki

15 485 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.