Quantcast

Turvapaikanhakijat ja rikollisuus

Sinisilmäisyyteen ei saa sortua, mutta jumalaton viha tuo vaan vaikeuksia.

4.66 / 5 (49 ääntä)

Julkaistu: 4.12.2015 09:00

Katsottu: 5061 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.66 / 5 (49 ääntä)

Turvapaikanhakijat ja rikollisuus | Sinisilmäisyyteen ei saa sortua, mutta jumalaton viha tuo vaan vaikeuksia.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-04 10:20:51

+14990

<TinQQ>

Tässä pitää tietää että demokraattisessa yhteiskunnassa kansalta ei saa pimittää oleellisia tietoja. Miten kansalaiset muuten voivat osallistua päätöksentekoon äänensä antamalla jossei heillä ole missäänmäärin realistista kuvaa maailmanmenosta? Päädytään ihan venäläiseen systeemiin missä kansa on pihalla kuin lumiukko. Maassa tapahtuvista rikoksista pitää antaa kansalaisille tietoa. Jos kansa näkee suuren ristiriidan omalla kotikadullaan ja hallituksen tiedotteissa se suuttuu. Jos se suuttuu, alkaa kunnioitus virkavaltaan vähentyä ja oikeus siirtyy omiin käsiin.

37

Aika: 2015-12-04 09:22:02

+4679

<ApostoliAna1>

Iltalehdestä suoraan kopioitu :"Turvapaikanhakijoiden suuri määrä aiheuttaa kuitenkin poliisille paljon työtä. Työtä aihettaa turvapaikanhakijoiden suojelu ja vastaanottokeskusten tuhopoltot ja niiden yritykset." Öööö...onko näitä tuhopolttoja ollut jo montakin turun seudulla? Itse turvapaikan hakijathan eivät työllistä poliisia?

18

Aika: 2015-12-04 15:12:17

+22256

<JJpaa>

Perkele :D

12

Aika: 2015-12-04 18:44:30

+23256

<KuuFFi>

Vaikka elämmekin "demokraattisessa" yhteiskunnassa, niin kyllä kansaa pistetään halvalla koko ajan. Kukaan, joka ei itse kriittisesti ajattelemalla hae tietoa monista eri lähteistä, ei tiedä vittuakaan, mitä oikeesti tapahtuu. Miten helvetissä meillä muuten ois Esim Stubb valtionvarainministerinä? Meillä on hallituksessa ja eduskunnassa suurammaksi osaksi pelkkää lahjottua paskaa ja siitä pitää päästä eroon tavalla tai toisella.

10

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.12.15 23:35

<isbrytaren> "Vittu :/" :DDD

05.12.15 15:06

<paroni_> TinQQ Rikoksesta epäillyn turvapaikanhakija-status ei ole rikoksen selvittämisen kannalta oleellinen tieto joten pimittämiseen viittaava kommenttisi menee metsään. Se on yhtä olennaista kuin esim. julkaistaisiin tieto, että tekijä on työtön, maalari, harrastaa pienoismalleja yms.

04.12.15 22:12

<kuli78> Taas kaksi uutta raiskausepäilyä juhlapaikanhakijoiden toimesta. http://www.seiska.fi/Rikos/Saynatsalossa-kaksi-raiskausepailya/1089101 IS:n tietojen mukaan pelkästään marraskuussa tuli ilmi noin sata seksuaalista ahdistelutapausta, joista epäillään turvapaikanhakijoita.http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1448947996036.html

04.12.15 21:17

<MrFiufaufou> Tästä juttelinkin aikaisemmin yhden tuttavani kanssan, ja hän sanoi ettei vaadi mitään että on kriitikko. Millähän järjellä hän mahtoi ajatella kaiken hyväksymisen ja sateenkaarien sokaiseman ajattelumaailman sitten vaativan mitään aivotoimintaa? Tietääkseni on helpompi hyväksyä kaikki sokeasti kuin kritisoida ja katsoa faktoja. ps. entinen kaveri tämän keskustelun jälkeen.

04.12.15 18:44

<KuuFFi> Vaikka elämmekin "demokraattisessa" yhteiskunnassa, niin kyllä kansaa pistetään halvalla koko ajan. Kukaan, joka ei itse kriittisesti ajattelemalla hae tietoa monista eri lähteistä, ei tiedä vittuakaan, mitä oikeesti tapahtuu. Miten helvetissä meillä muuten ois Esim Stubb valtionvarainministerinä? Meillä on hallituksessa ja eduskunnassa suurammaksi osaksi pelkkää lahjottua paskaa ja siitä pitää päästä eroon tavalla tai toisella.

10
04.12.15 15:12

<JJpaa> Perkele :D

12
04.12.15 11:02

<Jellona22> Aika paljon pitää laittaa jäitä hattuun, että nykytilanne ei suorastaan vituttais. Vitutus saattais loppua ehkä jos kastais oman pään nestetypessä ja jättäis sinne. :D

04.12.15 10:20

<TinQQ> Tässä pitää tietää että demokraattisessa yhteiskunnassa kansalta ei saa pimittää oleellisia tietoja. Miten kansalaiset muuten voivat osallistua päätöksentekoon äänensä antamalla jossei heillä ole missäänmäärin realistista kuvaa maailmanmenosta? Päädytään ihan venäläiseen systeemiin missä kansa on pihalla kuin lumiukko. Maassa tapahtuvista rikoksista pitää antaa kansalaisille tietoa. Jos kansa näkee suuren ristiriidan omalla kotikadullaan ja hallituksen tiedotteissa se suuttuu. Jos se suuttuu, alkaa kunnioitus virkavaltaan vähentyä ja oikeus siirtyy omiin käsiin.

37
04.12.15 09:22

<ApostoliAna1> Iltalehdestä suoraan kopioitu :"Turvapaikanhakijoiden suuri määrä aiheuttaa kuitenkin poliisille paljon työtä. Työtä aihettaa turvapaikanhakijoiden suojelu ja vastaanottokeskusten tuhopoltot ja niiden yritykset." Öööö...onko näitä tuhopolttoja ollut jo montakin turun seudulla? Itse turvapaikan hakijathan eivät työllistä poliisia?

18

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Aamu vastaanottokeskuksessa

Aamu vastaanottokeskuksessa

7 223 katselukertaa

Turvapaikanhakijat hautausmaalla

Turvapaikanhakijat hautausmaalla

10 590 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.