Quantcast

Alexander Stubb puolustaa hallintarekisteriä

Alexander Stubb puolustaa hallintarekisteriä.

4.73 / 5 (61 ääntä)

Julkaistu: 4.12.2015 12:14

Katsottu: 8054 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.73 / 5 (61 ääntä)

Alexander Stubb puolustaa hallintarekisteriä | Alexander Stubb puolustaa hallintarekisteriä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-04 13:37:20

+8271

<kuli78>

Ei tuo jätkä olisi missään muussa läntisessä sivistysvaltiossa enää ministeri. Ei mitään uskottavuutta, mutta Sipilä ja Soini heti kiisivät tueksi. Kertoo kaiken tarpeellisen nykyisen hallituksen pampuista.

52

Aika: 2015-12-04 15:44:09

+23256

<KuuFFi>

On ihan käsittämätöntä miten Stubb saa jatkaa vielä ministerin roolissaan. Jäi kiinni niin isosta valheesta, että lähtö tulis missä tahansa muualla heti! Suomessa on meneillään nyt jotain käsittämättömän brutaalia toimintaa kansaa vastaan ja hallitus on tämän tukena. Suuri kansannousu alkaa näyttämään jo ainoalta vaihtoehdolta, että miten tässä kansan pitäisi toimia. Marssitaan jumalattomalla jengillä eduskuntatalolle täysistunnon aikaan ja heitetään nämä poliitikot kirjaimellisesti roskiin. Ukrainassahan kansa heitti ainakin yhden korruptoituneen mulkun roskiin.

27

Aika: 2015-12-04 14:18:54

+14990

<TinQQ>

Kokoomus olisi ihan hyvä puolue jos se ajaisi tavallisten yrittäjien ja rehtien työntekijöiden asiaa oikeistolaisella asenteella. Palkka työntekijälle eikä veroina somaleille. Kokoomuksen äänestäjistä varmaan 99% on rehtejä palkansaajia farmarivolvoineen. Sen sijaan Kokoomus ryssii hommat vetämällä selvästi överiksi ja palvelee häiritsevän vahvasti niitä muutamia upporikkaita, jotka tosiasiassa eivät muodosta kuin prosentteja Kokoomuksen kannatuksesta. Tommi Toimihenkilö ei hyödy näistä hallintorekistereistä yhtään.

26

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.12.15 01:00

<KillerJoe> Sen päivän kun näkis että Poliisit ja Armeija kääntyis näitä maanpettureita vastaan!

05.12.15 23:12

<Dude_> Tämä "äijä" osaa vaan sanoo "Sori siitä". that's it. Säälittävää.

05.12.15 16:16

<Stonesia1> Mitäs porukka huutelee ettei Stubbi enää istuisi muun länsisivistyksen huipulla tällaisen kakkapuhurin jälkeen? Stubb edustaa nimenomaan sitä anglo-saksi-frankki-jenkki-akselin poliitikkoa mistä kaikkkialla naureskellen valitetaan. Vitun imelä oman lipun heiluttaja joka valehtelee mistä vaan kunhan 1. oma asia menee läpi ja 2. ne tyhmimmät äänestäjät, ts. ne monilukuisimmat ei hirveesti loukkaannu näistä pienistä kämmeistä eikä niitä siten muista. Voimme pitää kansaamme onnekkaana kun sitä ei ole kirottu kuin muutamalla kyseisentapaisella infektiopesäkkeellä. Muualla niitä onkin enemmän.

05.12.15 12:15

<MizoB> Muistelkaapa sitä aikaa kun Jäätteenmäki heitettiin hallituksesta. Nykyään nämä vaan tuumais että "sori siitä".

05.12.15 12:02

<KuuFFi> ashketchum jaa-a. Tiedä sitten, mutta itse vihaan Stubbia hänen moraalittoman valehtelunsa takia ja siksi, että hän ajaa vain rikkaitten asioita. Vihaani nostattaa vielä se, että Stubb on kykenemätön hoitamaan hänelle annettuja tehtäviä. Veikkaan, että muut ovat kanssani samaa mieltä. En muista eläessäni niin kieroa poliitikkoa kun Stubb.

05.12.15 01:57

<Skeletorrr> TinQQ Näinhän se asia vielä joitain vuosia sitten oli. Tarkoitan nyt aikaa ennen Kataista ja Stubbia, jonkun 20 vuotta sitten. Tuntuu että nykyään yksikään puolue ei aja tavallisen duunarin asiaa. Keskusta ja Kokoomus ajaa pelkästään EK:n ja rikkaiden asiaa. SDP, Vasemmistoliitto ja Vihreät taas koittavat lappaa rahaa edunsaajille ja vapaamatkustajille. Noh, jäljelle jää kristilliset, persut ja RKP...eipä ole noistakaan ajamaan yrittäjän tai duunarin asiaa. Suomeen tarvittais ihan oikeesti joku SUomalaisen työn puolue tms. jonka tavoitteena ois luoda tänne työpaikkoja ja hyvinvointia.

05.12.15 00:38

<BAPHOMET> Totuus on, että suomalaiset inhoavat Stubbia koska hän on menestyksekäs, hyvä puhumaan, tyylikäs, rikas ja kansainvälinen. Suomalaiset vaan ei voi sietää ihmisiä jotka ovat heitä parempia. Stubb on saanut kansalaisilta perusteetonta vihaa koko poliittisen uransa. Toivottavasti Suomi menee oikeesti konkurssiin niin te vitun kiittämättömät paskat opitte miten käy kun ei muuta tee kuin valittaa.

-12
04.12.15 15:44

<KuuFFi> On ihan käsittämätöntä miten Stubb saa jatkaa vielä ministerin roolissaan. Jäi kiinni niin isosta valheesta, että lähtö tulis missä tahansa muualla heti! Suomessa on meneillään nyt jotain käsittämättömän brutaalia toimintaa kansaa vastaan ja hallitus on tämän tukena. Suuri kansannousu alkaa näyttämään jo ainoalta vaihtoehdolta, että miten tässä kansan pitäisi toimia. Marssitaan jumalattomalla jengillä eduskuntatalolle täysistunnon aikaan ja heitetään nämä poliitikot kirjaimellisesti roskiin. Ukrainassahan kansa heitti ainakin yhden korruptoituneen mulkun roskiin.

27
04.12.15 15:22

<Lawnmowerx> Äänestin Stubbia.

-16
04.12.15 14:18

<TinQQ> Kokoomus olisi ihan hyvä puolue jos se ajaisi tavallisten yrittäjien ja rehtien työntekijöiden asiaa oikeistolaisella asenteella. Palkka työntekijälle eikä veroina somaleille. Kokoomuksen äänestäjistä varmaan 99% on rehtejä palkansaajia farmarivolvoineen. Sen sijaan Kokoomus ryssii hommat vetämällä selvästi överiksi ja palvelee häiritsevän vahvasti niitä muutamia upporikkaita, jotka tosiasiassa eivät muodosta kuin prosentteja Kokoomuksen kannatuksesta. Tommi Toimihenkilö ei hyödy näistä hallintorekistereistä yhtään.

26
04.12.15 13:37

<kuli78> Ei tuo jätkä olisi missään muussa läntisessä sivistysvaltiossa enää ministeri. Ei mitään uskottavuutta, mutta Sipilä ja Soini heti kiisivät tueksi. Kertoo kaiken tarpeellisen nykyisen hallituksen pampuista.

52
04.12.15 13:30

<maksamakkara> luotin stubbiin enemmän kuin ikinä :)

04.12.15 13:15

<Johnny Bravo> tää oli hyvä ja hyvin tehty 5/5.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

"Tosimiehiä"

7 699 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.