Quantcast

Rocket League MLG Grand Finals

Cosmic Aftershock vs. Kings of Urban. Suht uusi ja melko varmasti kovinkin nouseva eSports peli. Mahtava finaali täynnä menoa ja meininkiä.

2.8 / 5 (45 ääntä)

Julkaistu: 31.12.2015 11:18

Katsottu: 6324 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.8 / 5 (45 ääntä)

Rocket League MLG Grand Finals | Cosmic Aftershock vs. Kings of Urban. Suht uusi ja melko varmasti kovinkin nouseva eSports peli. Mahtava finaali täynnä menoa ja meininkiä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-31 19:38:29

+1455

<Ronkelimus>

Tätä on ollut kyllä kiva pelata kaveriporukalla muutaman oluen voimin. En mä tota pelata osaa, mutta jos palloon nyt sattuu osumaan niin riemuhan siinä repeää.

21

Kommentit (21)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.01.16 02:57

<Kanakotka> LordBhorak No toi selittääkin paljon asiaa. Muissakin peleissä murrika vääntää omaa systeemiään joka on yleensä melko kummalista katottavaa näin euroopasta katottuna.

-3
03.01.16 01:05

<Pevukka> 23:00 huh huh :D

02.01.16 16:06

<Rakettii> Ilmeisesti kukaan täällä ei ole pelaillut noiden kovien pelaajien kanssa yhtään peliä. Täällä mainitut perustakut voi heittää mäkeen koska ne on äärettömän helppo torjua/estää. Voin melkein väittää että kun samaan peliin sattuu noista 6:sta pelaajasta yksikin niin peli on jo voitettu. Ja nyt puhutaan reilusti yli 1k ranked pisteillä pelaamisesta. Sitä alemmissa ei mitään takuja edes tarvitse kunhan roiskii vaan menemään.

01.01.16 19:58

<LordBhorak> Ja juuri saamani tiedon mukaan tämä on jenkkilästä ja euroopassa pelataan aivan eri tavalla. Pahoitteluni kanakotkalle ja muillekin mielipahani aiheuttamisesta.

01.01.16 18:55

<LordBhorak> Kanakotka Veikkaisin taas itse teidän räpellyksen johtavan suureen nöyryytykseen, mutta jaa-a... kummankin todistusarvo on nolla markkaa. Pelaatteko platinum tasolla rankedissa? Jos ette, niin miksi ette?

01.01.16 18:07

<LuarkW> Jos EVEn tournamentit jonkin tunteen nostaa hipiään niin uskomattoman myötähäpeän, selostajat ovat 100-0 puolueellisia ja haukkuvat voittanutta joukkuetta jos se ei ollut oma suosikki, myöskin taustalla jylläävä pelin sisäinen vedonlyönti on niin massiivista että sopupelejä on enemmän kuin missään.

01.01.16 15:51

<porroo> Tottuuko tohon kuvakulmaan? Itse en osaa tolla pallokameralla pelata yhtään :D

01.01.16 15:25

<Kanakotka> LordBhorak Veikkaisin silti, että perus randomit tai se kaveriporukka kanssa jonka pelailen pesis nämä ukot ja niitten "taktiikat" 10-0. Molemmilla kumminkin onnistuu syöttöpeli ja maalipaikkojen teko ilman naurettavaa kikkailua, nämä on ihan keskiverto räpellystä jota näkee satunnaistiimeiltä rankingin ulkopuolellakin... Kummallakaan tiimillä ei esimerkiksi ole keskipelaajaa joka availee niitä paikkoja hyökkääjälle ja jatkuvasti on pallon perässä pitämässä sitä oman puolen hallussa niin puolustuksessa ja hyökkäyksessäkin. Puolustasessa tässä hyökkääjä ei kiusaa vastapuolta ollenkaan.

-7
31.12.15 21:41

<Valkoinenkuolema> EVE online tournamentit on kans kivaa katsottavaa .. urheilujuhlan tuntua :D

-3
31.12.15 19:38

<Ronkelimus> Tätä on ollut kyllä kiva pelata kaveriporukalla muutaman oluen voimin. En mä tota pelata osaa, mutta jos palloon nyt sattuu osumaan niin riemuhan siinä repeää.

21
31.12.15 19:18

<LordBhorak> Hyökkäystaktiikka on seuraava: 2 kaveria pelaa vastustajan päädyssä palloa ja 1 jättäytyy puolustukseen. Koetetaan keskittää palloa, jolloin jompikumpi hyökkääjistä tai tilanteen salliessa puolustaja nousee "laukomaan". Keskitykset ovat yleensä korkeita, jolloin laukominen täytyy tehdä aerialina. Jos et tee, voit sanoa heihei laukaukselle, sillä puolustus on jo todennäköisesti lennossa puhdistamaan palloa omalta alueelta.

-7
31.12.15 19:14

<LordBhorak> Tämän hetken pelitaktiikka siis on seuraava: Puolustustilanteessa on 1 karvaaja, 1 "puhdistaja" ja 1 mokke. Karvaaja ajaa palloa vastustajalta pois, puhdistaja on maalin lähistöllä varmistamassa, ettei vastustaja palloa maalille saa ja puhdistaa pallon, jo on mahdollisuus ja maalivahti on puolustuksen viimeinen linja. Jos osaatte tehdä paremmat taktiikat tässä, niin suosittelen ehdottomasti ottamaan Team Rocketiin (ymmärtääkseni entinen Cosmic Aftershock) yhteyttä ja tarjoutumaan taktiikkamanageriksi.

-7
31.12.15 19:12

<LordBhorak> Kanakotka Pelissä on mukana ko. lajin tämän hetken paras pelaaja Kronovi. Tässä täytyy ottaa huomioon seuraavat seikat: Peli on suht uusi ja ns. huippupelaajia on vain kourallinen. Autojen hallinta ei ole sama asia, kuin änäriukon veivaaminen, joten syöttäminen jne. ei tapahdu samalla tavalla. Jos koetat tuossa pelissä ottaa "rauhallisesti" ja katsoa, niin voin vannoa, että siinä vaiheesa pallo on jo sinulta viety. Aerialit ovat tärkeä osa peliä, koska vielä ei pelissä ole "valmennusta", jossa harjoiteltaisiin kunnon taktiikoita, jolloin pallon pelaaminen vastustajan päätyyn on takt. nro. 1.

-6
31.12.15 17:25

<DJSeba> Kanakotkan kanssa täysin samaa mieltä. Tämäkö nyt oli mestaruuspeli? Näytti siltä että pelaajat on opetelleet pelkkiä aerialeja ja kaikki muu onkin sitten unohdettu kokonaan.

-8
31.12.15 17:22

<Kanakotka> Kauheata räpellystä. Ei mitään järkeviä syöttöjä jota näkee ihan perus random matseissakin, ei yhtään kulmapaikkaa käytetty hyvin ja monessa tilanteessa kaks ukkoa yrittää räplätä palloa samaan aikaan. Jos nämä ukot on parasta kastia mitä pelistä löytyy niin minä olen banaani.

-7
31.12.15 15:11

<house83> Pelaakohan ne jossain vaiheessa Rainbow six siegeä. Siinä olis peli, jonka turnauksia olis hauska kattoa. On vaan vähä liian buginen tällä hetkellä, vaikka korjasivatkin viime pätsissä paljon. Ei oo pätsin jälkeen tippunu dronet kertaakaan lattian läpi bittiavaruuteen jne.

31.12.15 12:05

<Zyy> Täydellinen lopetus. Loistavaa tiimipeliä molemmilta puolilta

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Kashmir - Rocket Brothers

Kashmir - Rocket Brothers

2 936 katselukertaa

Kotitekoinen vedenlämmitin

Kotitekoinen vedenlämmitin

6 555 katselukertaa

Saturn V rocket launch in Finland

Saturn V rocket launch in Finland

4 708 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.