Quantcast

Äippä menee väärään autoon

4.42 / 5 (42 ääntä)

Julkaistu: 20.1.2016 09:19

Katsottu: 7421 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.42 / 5 (42 ääntä)

Äippä menee väärään autoon

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-20 11:34:45

+127808

<testo_jolle>

Kerran olin odottamassa silloista tyttöystävää(nyk.vaimo) yliopiston edessä. Joku random muija hyppäsi kyytiin ja alkoi selostamaan päivästään. Sit hetken päästä ihmetteli kun en lähe ajamaan. Siinä vaiheessa älysi että on väärässä autossa! Sitä häpeän määrää... :)

44

Aika: 2016-01-20 18:32:47

+7687

<Bouner>

Kerran olin odottamassa tyttöystävää... täällä olen vieläkin.

38

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.07.16 13:42

<Kapa53> Tmu^ Meillä oli parikymmentä vuotta sitten Fiat 127. Isä kävi asioilla, palasi autolle ja jäi odottamaan siskoani treeneistä. Avasi oven ja istui autoon. Vilkaisi takapenkille, että ihme kamaa se tytär on ehtiny käydä tuoda tänne jossain välissä. Sitten se vilkaisi taustapeiliin, takana ihan samanlainen kärry. Ei se onneksi vielä huristelemaan päässyt :)

21.01.16 12:24

<Thaliquid> Tmu^ Samoista johtoista lähti käyntiin :D Vanha autovarkaan selitys ;)

21.01.16 09:55

<Tonny> Kerran olin odottamassa silloista tyttöystävää(nyk.vaimo) yliopiston edessä. Katoin kun meni väärään autoon ja alkoi selostamaan päivästään. Sit hetken päästä se ihmetteli kun ei kuski lähtenyt ajamaan. Siinä vaiheessa älysi että on väärässä autossa! Sitä naurun määrää... :)

21.01.16 04:13

<Tmu^> ...Avaimet kävi ja kaikki, niin ei osannut hetkeäkään epäillä toisen auton olevan kyseessä. Ei kuulemma ikinä saanut tietää kuka mahtoi olla toisen auton omistaja. :)

21.01.16 04:12

<Tmu^> Isäukko omisti aikoinaan sinapin värisen WV-beetlen. Oli lähtenyt kaupoille ja jättänyt autonsa parkkiin, tehnyt ostoksensa ja ajellut takaisin kotiin. Muutaman tunnin päästä oli havainnut, että jotakin ostosreissulla unohtui ja suuntasi takaisin kauppaan. Nyt kaupoille päästyään hän huomasi täsmälleen saman värisen kuplan parkissa kaupan pihassa ja päätti pysäköidä sen rinnalle. Hetken autoja vertailtuaan ja rekkarin huomattuaan kävi ilmi, että oma auto olikin ollut siinä parkissa koko ajan ensimmäisestä kauppareissusta asti ja hän oli ajellut jonkun toisen autolla...

21.01.16 02:26

<ahonenj> Tuon kuvaajan ihrakasa kuuluu sen äänestä:D

21.01.16 01:17

<polpoti> Kerran olin nyt jo ex-tyttöystävän kanssa kylpylässä. Päätettiin mennä unisex höyrysaunaan ja siellähän ei sitten pidetty mitään pyyhkeitä. Hetken istuskelin siinä ja silitin naikkosen reittä, kunnes vastapuolelta kuului, "mä oon täällä". En jäänyt kattomaan kuka siinä vieressä sitten oli ollut. True story.

21.01.16 00:44

<what_moonbone> Kerran marketin parkkiksella ollessa takaovi aukesi ja penkille ilmestyi läjä ostoskasseja. Ok. Sitten etupenkille ähelsi hirvittävän tuhti outo täti. Löi oven kiinni ja väänsi mielettömän kananmunapierun ja ähkäisi päälle. Tuijotin hölmönä suu auki. Aikansa täti petasi takamustaan penkkiin ennenkuin kääntyi ja aikoi sanoa jotain. En saanut sanottua mitään, oli sen verran raakaa kaasua ilmassa etten uskaltanut edes henkeä vetää. Yllättävän nopeasti täti pullautti itsensä ulos autosta, keräsi kassinsa ja haukkui tursaaksi. Onko autossani jotain vikaa?

20.01.16 20:44

<nikkeli_82> Kerran olin odottamassa miinusääniä rasian hinteiltä mutta petyin

20.01.16 20:17

<AntInfant> Vaimo meni kans kerran apsin parkissa väärään autoon ja alko selittää jotain kuukautisvammojaan sille kuskille.

20.01.16 19:02

<hiekkamestari> Oltiin eksän kans kiertelemässä thaimaata ja joku ilta lähettiin kahteleen vähän iltaelämää. Eksä päätti nopsaan vilasta jotain korukojua, ite kävellen vaan hitaasti eteenpäin katsellen toiseen suuntaan. Kohta käsi jo kietoutuikin takas vyötärölle mutta eksän ääni oli jotenkin jännä, vähän niinkun sillei murahteli. Käänsin katseen niin tämä "tyty" olikin jo toista metriä ja säikähin niimmaan perkeleesti että otin muutaman juoksuaskeleen kunnes tajusin ettei se otus kuitenkaan tappamassa ollut... tosin se kyl huuti viel perään et aim gona iit zuu priti boiiiii.

20.01.16 18:51

<V1RUS> testo_jolle tääkin juttu kerrottu miljoonassa eri mediassa

20.01.16 18:32

<Bouner> Kerran olin odottamassa tyttöystävää... täällä olen vieläkin.

38
20.01.16 17:36

<nikkeli_82> Kerran olin odottamassa silloista poikaystävää yliopiston edessä. Joku random kundi tuli kyytiin ja alkoi imeä mun säkkejä Sit hetken päästä ihmetteli kun en lähe ajamaan. Siinä vaiheessa oli jo kaiken niellyt.

20.01.16 17:35

<PenZon> Kyllä ainakin vuostuhannen vaihteen autot on kaikki niin saman näkösiä ei mikään ihme jos osuu joskus erehtymään.

20.01.16 11:34

<testo_jolle> Kerran olin odottamassa silloista tyttöystävää(nyk.vaimo) yliopiston edessä. Joku random muija hyppäsi kyytiin ja alkoi selostamaan päivästään. Sit hetken päästä ihmetteli kun en lähe ajamaan. Siinä vaiheessa älysi että on väärässä autossa! Sitä häpeän määrää... :)

44

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Autotemppu mammalle

Autotemppu mammalle

4 537 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.