Quantcast

Julkaistu: 20.1.2016 16:09

Katsottu: 3683 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.73 / 5 (11 ääntä)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-20 16:51:15

+1434

<tatepillari>

villedille hyvin sanottu tuosta potentiaalista, oon ollu aina sitä mieltä että ilman uskontojen negatiivistä vaikutusta ihmiskunnan teknologiseen kehitykseen, olisimme jo asuttaneet siirtokuntia lähi planeetoilla/kuissa tai ehkä vaan ihan avaruusasemilla, tai sitten tuhonneet planeetalta elinkelpoisuuden aikasemmin kuin nyt.

6

Aika: 2016-01-20 16:21:04

+2524

<villedille>

Ihmisessä on loputonta potentiaalia. Pessimistit voi painua vittuun.

5

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.01.16 01:49

<Froqert> Toivon sydämeni pohjasta, että seuraavat 70 vuotta on vielä ihmisen hyvä olla ja elää täällä. Poikani takia siis.

21.01.16 22:20

<Dink30000000> Jokseenkin ylimielistä, että me, ihmiset kuvitellaan olevamme niin vaikutusvaltaisia, että pystytään muuttamaan aikakausia maapallolla. Me korkeintaan pystytään järkyttämään yhtä aikakautta, mutta meidän jälkeen tämä boltsi palautuu omille uomille nopeammin kun minä tulen pornoa katsoessa.

21.01.16 20:15

<tatepillari> Thaliquid noh,ilman että rupee perseestä veri lentään kun se kipeytyy niin paljon, todettakoon vaan että pointtini ei ollut ihmisen typeryys vaan uskontojen historiassa(ja miksei nykyisyydessäkin) kollektiivistä typeryyttä aiheuttavana vaikuttimena, ihmisessä on ollut aina potentiaalia todellisen kehityksen kannalta, uskonnoilla ei.

21.01.16 10:42

<cor> Itse olen tuota asiaa miettinyt, kun meillä europpassa/suomessa on niin helvetin tärkeää että kaikki on vihreämpää ja vähemmän saatuttavaa, niin menet ihan mihin tahansa aasian isoon kaupunkiin, niin voi vaan todeta että se on ihan yks kusen luikaisu meressä mitä me tuolla toisella puolella palloa tehdään, kun täällä mäntsälän kokoisella alueella asuu saman verran hattiwatteja kun suomessa yhteensä ja suurin osa niistä ei edes ymmärrä mitä ympäristösaasteet tarkoittaa.

21.01.16 08:52

<karju> Kukaan ei tiedä, kuten otsikkokin kertoo, saattaa olla alkanut. Mahtipontinen video jostain mikä ehkä voi olla alkanut tai ei. Kukaan ei varmaksi tiedä mitään. Voi olla että kahdenkymmennen vuoden päästä me asutaan kaikki sovussa keskenään ja fissio on todellisuutta, kukaan ei tiedä. Turha pelon lietsominen on kaikista pahinta, viedään helposti uskovilta ihmisiltä toivo tulevaisuuteen.

20.01.16 22:55

<Morfiinikani> toukkis Tosta tuli mieleen yksi jonkun kirjotelma, jossa se selitti että ihmisten nyky-yhteiskunta saattaa hyvinkin romahtaa lähivuosikymmeninä, ellei aikaisemminkin. Hän oli tutkinut monia muinaisia sivilisaatioita ja yhteisöjä. Kaikissa oli kaksi yhteensattumaa: ne katosivat yhtäkkiä hyvin lyhyessä ajassa, ja lähes kaikissa tähän syyksi oli arveltu rikkaiden ja köyhien välistä isoa eroa. Eli toisin sanoen: rikkaat elivät "itsestään" pyörivässä yhteiskunnasa duunarien tehden ilmaiseksi töitä. Kun duunarit kyllästyivät ja rupesivat lakkoon, eivätkä rikkaat osanneet mitään tehdä: romahdus.

20.01.16 20:32

<toukkis> Planeetta imetään kuiviin jos ei mitään keinoa keksitä jatkuvasti kiihtyvään väestönkasvuun, tekniikan nopea kehitys auttaa mutta riittääkö se... Maailmanlaajuiset sodat ja kurjuus on tulevaisuudessa väistämättömiä kun ehtyvistä luonnonvaroista aletaan tosissaan käymään kilpaa. Pistää miettimään että kannattaako lapsia tehdä kun ihmiskunnan tulevaisuus on käymässä niin epävarmaksi. Syy sekasortoihin ihmisen luonteessa, ahneena hankitaan hetkellistä hyötyä mutta ei aina mietitä tekojen seurauksia sen pidemmälle. Koskaan ei olla valmiita luopumaan mistään joka on kerran saavutettu.

20.01.16 19:55

<Thaliquid> tatepillari Miksi yrität laittaa uskonnon niskaan syyt koska ihminen se on sen uskonnonkin takana eli ihminen itse ja ihmisen tyhmyys ja välinpitämättömyys on se voima joka aiheuttaa nytkin tulevan sodan! Vittuun nuo termit ja paskat sanat kun sano reilusti että ihminen!

20.01.16 17:48

<PenZon> Potentiaalia on kyllä lähes rajattomasti, mutta sitä pitäisi päästä peloilta, kateudelta ja ahneudelta käyttämäänkin. Näin ei todellakaan ole. Ainakaan vielä.

20.01.16 16:51

<tatepillari> villedille hyvin sanottu tuosta potentiaalista, oon ollu aina sitä mieltä että ilman uskontojen negatiivistä vaikutusta ihmiskunnan teknologiseen kehitykseen, olisimme jo asuttaneet siirtokuntia lähi planeetoilla/kuissa tai ehkä vaan ihan avaruusasemilla, tai sitten tuhonneet planeetalta elinkelpoisuuden aikasemmin kuin nyt.

20.01.16 16:21

<villedille> Ihmisessä on loputonta potentiaalia. Pessimistit voi painua vittuun.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.