Quantcast

Pakolaiset

Pakolaiskriisistä videota, jossa kiteytyy paljon kaikkea. RIP kommentti-osio.

4.77 / 5 (100 ääntä)

Julkaistu: 20.1.2016 16:59

Katsottu: 7340 kertaa

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.77 / 5 (100 ääntä)

Pakolaiset | Pakolaiskriisistä videota, jossa kiteytyy paljon kaikkea. RIP kommentti-osio.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-20 17:32:38

+11104

<SynkänOsastonAsukki>

Tämä oli sitä tasa-arvoisesti järkevää ja asiallista puhetta pakolaisten aiheuttamista ongelmista mihin tietyt ryhmät eivät kykene.

48

Aika: 2016-01-20 17:55:02

+44141

<PenZon>

Hyvä horina. Onneksi tässä maassa on paljon Valttereita, mutta valitettavasti Valtterit eivät voi sanoa mitään aihepiiriin liittyvää ääneen ilman että ääri-idiootit hukuttavat koko keskustelun huutamiskilpailunsa alle.

34

Aika: 2016-01-20 20:31:41

+195

<FinPablo>

Hyvä video, mutta... Suomen kansastahan on suunnilleen 95% Valttereita ja jäljelle jäävä 5% on sitten näitä radikaalioikeistolaisia/vasemmistoliberaaleja. Pointti on, että Valtteria ei pitäisi pätkääkään kiinnostaa, leimaantuuko hän sen pienen vähemmistön toimesta rasistiksi, natsiksi tai suvakkimädättäjäksi.

20

Aika: 2016-01-20 18:25:19

+34326

<maksamakkara>

vastapuoli nimen omaan haluaa että olette valttereita ja pidätte turpanne kiinni, ettekä tee mitään asioiden eteen. ja sitten on olemassa niitä, jotka aukaisee suunsa ja jopa tekee jotain asioiden eteen, niin näitä kutsutaan natsiksi. kannattaa muistaa kuka on se taho joka kutsuu natsiksi. onko se mahdollisesti tämä vastapuoli joka on väärässä. jos se valtteri vihdoin tajuaisi että on itse oikeassa, niin se tarkoittaa että toinen puoli on väärässä, eikä silloin tämän puolen mielipiteillä pitäisi olla minkään näköistä painoarvoa. ei edes sillä natsismi syytöksellä.

7

Kommentit (22)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.01.16 15:42

<Troo Mies> yöpöllö Näinpä näin :D. Toivottavasti näitä Valttereita on vähintään tuo 95%, niin kuin FinPablo arvio, eikä näitä maksamakkaroita.

24.01.16 01:44

<Froqert> voi vitun muslimit. vitun uskonnot ylenssä. vitun ihmiset kaiken kaikkiaan. kaljaa naamaan ja sitte nukkumaan

23.01.16 15:02

<yöpöllö> Ja huomatkaa, etten ole ottanut kantaa turvapaikanhakijoihin tai niihin liittyviin ongelmiin. Kommentoin vain maksamakkaran idiotismia. Että jarrua niihin suvakki leimaamisiin. Tämäkin piti sanoa, koska ainakin maksamakkaran mentaliteetilla meikäläinen on jo hänen puheitaan kyseenalaistamalla se ns. suvakki vihervasemmisto liberaali hippi homo. Tottakai tämä puheenaihe käy tunteisiin, ja muiden mielipiteet ärsyttävät, mutta ei lähdetä sille linjalle että jaetaan Suomi rasisteihin ja suvakkeihin.

23.01.16 14:57

<yöpöllö> maksamakkara Troo Mies no vastapuoli tietenkin! Ne toiset idiootit ketkä on eri mieltä! Tiedäthän, suvakit vs rasistit. Tai näin maksamakkara tuntuu asian näkevän. Maksamakkara omassa ajatusmaailmassaan jakaa edelleenkin Suomea ja sen kansaa kahtia. Tämähän on aina terveellistä valtiolle. "Vastapuoli", mitä vittua. Ja prkl:n hyvä neuvo: "jos luulet olevasi oikeassa, niin ei tarvitse enää käydä keskustelua ja kuulla toisen argumentteja! Olethan jo oikeassa ja vastustaja väärässä!"

22.01.16 20:23

<Troo Mies> maksamakkara Niin mikä vastapuoli? Videolla näytetyt juntit rasistitko? :D

21.01.16 18:28

<vekkulimursu> AnimaLibera En ota noihin shoppaajiin kantaa muttei hätä ole sama asia kuin varallisuus. Uuden vallan noustua yleensä entisen vallan varakkaat on laitettu kärsimään. Heillä on oikeus turvapaikkaan siinä missä köyhilläkin.

-1
21.01.16 17:19

<^s1m0^> BlaaBlaa

-1
21.01.16 14:14

<anderson> Viiden tähden mediaa. Tätä ongelmaa on liioteltu vasempaan ja oikeaan suuntaan aivan liikaa. Järkevä lähestyminen on parasta. Kaikkia ihmisiä halaava sekä sitä vastoin lyövä asenne ei auta mitään. Pitäisi voida puhua faktoista faktoina eikä kuunnella vasemmistoliiton kansanedustajien höpinöitä tai MV lehden valheita.

21.01.16 12:39

<AnimaLibera> Oletteko kuulleet kuinka uutisissakin on sanottu, että pakolaiset maksavat tuhansia euroja salakuljettajille :D Mitenhän hädässä olevalla ihmisellä voi olla varaa sellaiseen?

21.01.16 07:34

<Rksi> Jaha unohtu se tärkein tästä : Tässä on Erkki-Pekka Fagerström! Hän saa elantonsa valtiolta/pääomatuloista/isä elättää ja hän on päättänyt ajaa pakolaisten, olkoonkin vaikka elintaso surffareiden pakko asuttamista muualle suomeen paitsi hänen asuttamaansa eiraan/westendiin/*muu rikkaiden valkoisten asuttama alue tähän* Koska hänen elintasonsa tai palkkansa ole uhattuna, pitää hän itsepintaisesti kiinni viisaammiltaan kuulemistaan mielipiteistä ja leimaa kaikki eriävät mielipiteen esittäjät suureen ääneen rasisteiksi.

20.01.16 21:46

<shadowman666> pitäs tehtä suomessa reality tv show nyt ammutaan pakolaisia

20.01.16 20:31

<FinPablo> Hyvä video, mutta... Suomen kansastahan on suunnilleen 95% Valttereita ja jäljelle jäävä 5% on sitten näitä radikaalioikeistolaisia/vasemmistoliberaaleja. Pointti on, että Valtteria ei pitäisi pätkääkään kiinnostaa, leimaantuuko hän sen pienen vähemmistön toimesta rasistiksi, natsiksi tai suvakkimädättäjäksi.

20
20.01.16 20:31

<Badteddy> winter is coming

20.01.16 19:50

<Thaliquid> Kaikki jotka luulee että tämä tilanne mussuttamalla korjataan niin kuinka lapsellisia ne ovat?!

20.01.16 18:25

<maksamakkara> vastapuoli nimen omaan haluaa että olette valttereita ja pidätte turpanne kiinni, ettekä tee mitään asioiden eteen. ja sitten on olemassa niitä, jotka aukaisee suunsa ja jopa tekee jotain asioiden eteen, niin näitä kutsutaan natsiksi. kannattaa muistaa kuka on se taho joka kutsuu natsiksi. onko se mahdollisesti tämä vastapuoli joka on väärässä. jos se valtteri vihdoin tajuaisi että on itse oikeassa, niin se tarkoittaa että toinen puoli on väärässä, eikä silloin tämän puolen mielipiteillä pitäisi olla minkään näköistä painoarvoa. ei edes sillä natsismi syytöksellä.

20.01.16 18:23

<Butaani> Lol se on turvapaikanhakija

-1
20.01.16 17:55

<PenZon> Hyvä horina. Onneksi tässä maassa on paljon Valttereita, mutta valitettavasti Valtterit eivät voi sanoa mitään aihepiiriin liittyvää ääneen ilman että ääri-idiootit hukuttavat koko keskustelun huutamiskilpailunsa alle.

34
20.01.16 17:32

<SynkänOsastonAsukki> Tämä oli sitä tasa-arvoisesti järkevää ja asiallista puhetta pakolaisten aiheuttamista ongelmista mihin tietyt ryhmät eivät kykene.

48

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Pakolaiset itärajalla

Pakolaiset itärajalla

5 563 katselukertaa

USA:n Osavaltiot ja Pakolaiset

USA:n Osavaltiot ja Pakolaiset

3 684 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.