Quantcast

Lapsi innoissaan Trumpin tapaamisesta.

Kelatkaa, että ne ihan oikeasti kannattaa Trumppia tuolla jenkkilässä. Pelottavaa.

4.18 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 28.1.2016 09:38

Katsottu: 3791 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.18 / 5 (11 ääntä)

Lapsi innoissaan Trumpin tapaamisesta. | Kelatkaa, että ne ihan oikeasti kannattaa Trumppia tuolla jenkkilässä. Pelottavaa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-28 10:39:12

+4883

<BallisticBaggins>

Kyllä minäkin olisin innoissani jos pääsisin näkemään poliitikkoa, joka haluaa potkia muslimit ulos maasta. Vähän niin kuin näkisi yksisarvisen.

29

Aika: 2016-01-28 10:40:48

+2414

<ezkobare>

Vittu hyvä vaan että jenkeissä on välillä pressa joka on omilla rahoillaan mukana kisassa. Ei ole suuryritysten ja keskuspankkien lobattavissa.(esim. goldman sachs tuki obamaa kymmenillä miljoonilla)

16

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.02.16 17:34

<WetKarva> Pakko sanoa, että olen hiukan hämmentynyt median vastaanotosta.

31.01.16 09:17

<nuudeli> Rikkaat pankkiirit pelkäävät trumppia. Sillä on niin paljon rahaa että pystyy vaikuttamaan heidän ylivaltaansa.

29.01.16 01:27

<{^^}> No jos vaihtoehtoina pressaksi on Trump vs. Hilldog, niin Trump ehdottomasti.

28.01.16 22:09

<vekkulimursu> ezkobare Bernie Sanders kansanmiehenä on toinen. Järkiratkaisu.

-1
28.01.16 21:54

<Kale_> Ihana tyttö! :D

28.01.16 15:14

<Sammy00> Arvaa mitä mennään tekemään maanantaina? Me.. mennään.. tapaamaan.. JUHA SIPILÄÄ!! Ja nopean, muodollisen kättelyn jälkeen paikalle tulee 90% todennäköisyydellä pyörän kaksi muuta kulmaa, Herrat Stubb ja Soini, jakamaan nimmareita ja heijastimia!!!

28.01.16 11:32

<Fenghuang> Ei voi olla ? :D hahahha ei vittu.

28.01.16 11:09

<PenZon> Ei sillä politiikan kannalta ole merkitystä kuka tuolla on presidenttinä. Median ja imagon kannalta Trump saattaa hyvinkin olla vähiten huono vaihtoehto niistä joilla on potentiaalia tulla valituiksi, eli niistä joilla on miljoonia dollareita vaalisirkukseen.

28.01.16 10:41

<Bluester> On se hienoa kun aikuiset aivopesevät lapsensa uskonnon, politiikan tai muun maailmankatsomuksen suhteen. Itse koitan opettaa ajattelemaan omalla aivoillaan ja luomaan omat mielipiteensä.

28.01.16 10:40

<ezkobare> Vittu hyvä vaan että jenkeissä on välillä pressa joka on omilla rahoillaan mukana kisassa. Ei ole suuryritysten ja keskuspankkien lobattavissa.(esim. goldman sachs tuki obamaa kymmenillä miljoonilla)

16
28.01.16 10:39

<BallisticBaggins> Kyllä minäkin olisin innoissani jos pääsisin näkemään poliitikkoa, joka haluaa potkia muslimit ulos maasta. Vähän niin kuin näkisi yksisarvisen.

29

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Lapsi leikkii sahalla

Lapsi leikkii sahalla

5 571 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.