Quantcast
Tuntematon

Vicen dokumentti brittiläisistä huumeiden käyttäjistä

Brittilän huumeiden käyttäjien karu meininki. Kaverilla jäätävät täpinät eikä näytä yhtään hyvinvoivalta.

4.63 / 5 (16 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 3.3.2016 09:39

Katsottu: 7419 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.63 / 5 (16 ääntä)

Vicen dokumentti brittiläisistä huumeiden käyttäjistä | Brittilän huumeiden käyttäjien karu meininki. Kaverilla jäätävät täpinät eikä näytä yhtään hyvinvoivalta.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-03 17:40:37

+11104

<SynkänOsastonAsukki>

Aika jännä, että kannabis on laitonta, mutta samaan aikaan synteettinen kannabis, kuten Spice on laillista Briteissä vaikka vaikutukset ovat pahempia. Surullista katseltavaa miten ihmiset ovat noin syvällä siinä aineessa.

27

Aika: 2016-03-04 08:27:16

+1422

<huorapillu>

Veljeni myös nuoresta asti poltellut pilveä ja n.25 vuotiaana eka psykoosi kun käyttänyt amfetamiinia ja luoja tietää mitä muita lääkkeitä. Sen jälkeen psykooseja n.4, asuu laitoksessa ja ei tuu elämään enää ikinä normaalia elämää.... Porttihuume tai ei, mutta parempi ilman mitään.

10

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.03.16 02:05

<Shroomhor> Muistan, kun joskus jonnena saatiin kukkana jotain, mikä haisi ja näytti ihan erikoiselta kasvimateriaalilta ja oli kuulemma melkein ku budia, mutta parempaa. Ajateltiin aloitella varovaisemmin ja laitettiin n. puolet normaalista kukkamäärästä bongiin kiertämään. Ekojen hittien jälkeen meno muuttui hyvin nopeasti todella tripauttavaksi ja melkein jopa psykoottiseksi. Ei sitä sillon osannut aatella, kuinka vaarallisesta kemikaalista oli kyse, mut minkäs sille voi, kun aitoa tavaraa oli niin hankala saada ja valistus on perseestä.

04.03.16 12:14

<pover69> Ah spice... Itse joskus käyttäneenä ja koukussa olleena voin sanoa vieroitusoireiden olevan kivuliaita. Nykyäänkin sitä tuolla kaupungilla liikkuu. Tiedän yhden tapauksen joka on käyttänyt tuota kyseistä tavaraa jo 4 vuotta putkeen päivittäin. Kuulemma ennustettu elinajaksi enää vain 2 vuotta jos jatkaa samaan malliin. On kyllä surullista ajatella kuinka ihminen tuhoaa itsensä tällä lailla.

04.03.16 08:27

<huorapillu> Veljeni myös nuoresta asti poltellut pilveä ja n.25 vuotiaana eka psykoosi kun käyttänyt amfetamiinia ja luoja tietää mitä muita lääkkeitä. Sen jälkeen psykooseja n.4, asuu laitoksessa ja ei tuu elämään enää ikinä normaalia elämää.... Porttihuume tai ei, mutta parempi ilman mitään.

10
03.03.16 21:56

<Genedz> Eli Briteissä keksittiin tehdä kannabiksen pohjalta ihan oikea ongelmahuume syntetisoimalla se? Voihan Thatcher. Hyvin tuollakin menee.

03.03.16 17:40

<SynkänOsastonAsukki> Aika jännä, että kannabis on laitonta, mutta samaan aikaan synteettinen kannabis, kuten Spice on laillista Briteissä vaikka vaikutukset ovat pahempia. Surullista katseltavaa miten ihmiset ovat noin syvällä siinä aineessa.

27
03.03.16 15:17

<petsboy> On se sellaista.

-2
03.03.16 13:54

<Rieti-kissa> Drugs are bad... mkay?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Japanese Neo-Nazi

Japanese Neo-Nazi

3 737 katselukertaa

Miami Vice - Puuterimaista Joulua

Miami Vice - Puuterimaista Joulua

5 036 katselukertaa

hollywood beat

hollywood beat

7 477 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.