Quantcast
Tuntematon

Moderni "taide"

Videolla kerrotaan mitä nykytaide oikeasti on eli täyttä tavaraa luonnonsuolesta.

4.02 / 5 (35 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 14.3.2016 09:07

Katsottu: 5078 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.02 / 5 (35 ääntä)

Moderni "taide" | Videolla kerrotaan mitä nykytaide oikeasti on eli täyttä tavaraa luonnonsuolesta.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-14 16:18:25

+14990

<TinQQ>

Verorahoilla ei pitäisi tukea taidetta. Sitä voi harrastaa vapaa-ajallaan juuri sillä mittakaavalla mihin rahat riittää. Niin se on kaikessa muussakin. Jos haluaa olla taiteilija ammatiltaan, niin sitten toimii kuin yritys. Tekee sitten senverta paljon taideteoksia että elättää itsensä. Ei euroakaan verorahaa jonkun harrastukseen.

19

Aika: 2016-03-14 10:05:05

+1275

<teemukyl>

hitlerin taide oli taidetta

6

Aika: 2016-03-14 09:34:24

+69442

<WremahThD>

Missä vaiheessa taide meni siihen, että pelkällä nimellä voi myydä mitä tahansa? Outoutta on aina myyty, mutta ennen outouskin oli hienoa. Salvador Dalin maalaukset ovat uskomattomia surrealistisuudessaan, ja niissä on vielä järkeä. Kyse ei ole vain jostain punaisesta kankaasta jolle on annettu nimi "sinitakkinen mies nousee taksista", joka on itse asiassa ihan oikea "maalaus" paikallisessa aineen taidemuseossa. Nykyajan modernin taiteen väkertäjien vertaaminen edes taitelijoihin on kuin vertaisi Kanye westiä Mozartiin.

5

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
15.03.16 13:33

<TW6g> TinQQ Vielä kun sama sovelletaan maatalouteen. :)

15.03.16 13:08

<aff> Moderni taide on kuin ne vitun ajatuksen voimalla toimivat itsepuolustustekniikan. Tarpeeks monta ihmistä porukassa valehtelee alkuun niin ryhmäpaine alistaa sen jälkeen automaattisesti heikkomieliset mukaan.

-4
15.03.16 12:23

<pandemonium> Näihin muroihin voidaan kusta niin, että ei käydä modermin taiteen museoissa tai niin ettei työnnetä rahojaan muuhunkaa vastaavaan. Lisäksi tähän pätee se vanha sanonta, ei se ole tyhmä kuka pyytää, vaan se kuka maksaa

15.03.16 12:22

<Tömpsy> Pistää niin vihaks, että joku "taiteilija" tekee tollasen tilkkutäkin ja sit JOKU PELLE(?!) ostaa sen 100k€ hinnalla?? Sit on näitä youtubeen photo realistic drawing- tyyppejä, jotka piirtää valokuvantarkan kuvan ja on tehnyt sen, koska tykkää piirrellä.......

15.03.16 01:15

<Genedz> Muistakaa, että nykytaidekin on hienoa, mutta sensaatiohakuisien median takia pelkkä turhuus nostetaan pallille, koska he tietävät paskan nykytaiteen olevan yhtä kuin $$$ lehtitalolle...

14.03.16 18:54

<Ilkio> Sain tästä videosta vision taideprojektille, itse en ole taiteilija niin jaan sen tässä ja joku halukas saa sitten toteuttaa omissa nimissään jos haluaa. Idea on tämä: otetaan 999 säilykepurkkia ja täytetään ne vedellä, tehdään purkkeihin etiketit joissa ilmoitetaan että sisältönä on profeetta Muhamedin kuva säilöttynä ihmispaskaan. Tämän jälkeen ilmoitetaan että purkkeja on valmistettu tasan tuhat kappaletta ja yhdessä on etiketin ilmoittama sisältö ja loput 999 kappaletta sisältävät vain vettä. Hinnaksi tottakai 10,000 kultadublonia per purkki ja sitten hihitellään ku etsitään sitä viimeistä

14.03.16 16:18

<TinQQ> Verorahoilla ei pitäisi tukea taidetta. Sitä voi harrastaa vapaa-ajallaan juuri sillä mittakaavalla mihin rahat riittää. Niin se on kaikessa muussakin. Jos haluaa olla taiteilija ammatiltaan, niin sitten toimii kuin yritys. Tekee sitten senverta paljon taideteoksia että elättää itsensä. Ei euroakaan verorahaa jonkun harrastukseen.

19
14.03.16 14:18

<Kapa53> modernin taiteen ei ole välttämättä tarkoitus esittää mitään, sehän sen idea on. Tarkoitus on usein herättää ajatuksia ja mielikuvitusta. Tuskin ketään olisi vuosisadoista toiseen kiinnostanut katsella kuinka taiteilijat maalaavat samoja valokuvantarkkoja latomaisemia hamaan loppuun saakka. Toki modernin taiteen ongelma on SE, että myös se paska menee läpi. Toisaalta, ei ole iteltä pois.

-2
14.03.16 10:44

<__-AxU-__> Onhan se kyllä loukkaus jos daavid patsasta teki yksi teinimutanttikilmpikonna 3 vuotta ja sitten veronmaksajien rahoja käytetään rahoittamaan modernia nykytaidetta joka on kirjaimellisesti paskaa.

14.03.16 10:05

<teemukyl> hitlerin taide oli taidetta

14.03.16 09:34

<WremahThD> Missä vaiheessa taide meni siihen, että pelkällä nimellä voi myydä mitä tahansa? Outoutta on aina myyty, mutta ennen outouskin oli hienoa. Salvador Dalin maalaukset ovat uskomattomia surrealistisuudessaan, ja niissä on vielä järkeä. Kyse ei ole vain jostain punaisesta kankaasta jolle on annettu nimi "sinitakkinen mies nousee taksista", joka on itse asiassa ihan oikea "maalaus" paikallisessa aineen taidemuseossa. Nykyajan modernin taiteen väkertäjien vertaaminen edes taitelijoihin on kuin vertaisi Kanye westiä Mozartiin.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Moderni hiirenloukku

Moderni hiirenloukku

4 037 katselukertaa

Työhaastattelu

Työhaastattelu

4 610 katselukertaa

Robotti lihanleikkaaja

Robotti lihanleikkaaja

6 748 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.