Quantcast

HEADSHOTS vs HEARTSHOTS - Dove Hunting with a 12 ft/lb Air Arms S410 TDR

3.34 / 5 (36 ääntä)

Julkaistu: 28.3.2016 18:41

Katsottu: 6591 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.34 / 5 (36 ääntä)

HEADSHOTS vs HEARTSHOTS - Dove Hunting with a 12 ft/lb Air Arms S410 TDR

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-28 19:51:45

+7508

<joneboy>

Yhtäkään näistä linnuista ei kidutettu. Jos olisitte kuunnelleet miestä, niin hän hyvin selvästi selittää selkokielellä, että pääosumat tappavat kyllä linnun, mutta suurin osa hänen videoidensa katsojista tulkitsevat kuoleman jälkeisen siipien räpyttelyn kitumiseksi. Niinkuin te. Todellisuudessa eläin on kuollut ja räpyttely on tahatonta hermotoimintaa. Huomaan, ettei siihen metsästyskortin hankkimiseen tarvitse olla turhan välkky. Joko ette jaksaneet katsoa tai ette osaa englantia. nytjo KaYhKo

34

Aika: 2016-03-28 21:16:40

+69442

<WremahThD>

nytjo Ihminen tappaa saaliinsa keskimääräisesti nopeiten... Ei tarvitse kuin katsoa pari jaksoa avaraa luontoa niin alkaa näyttämään jopa huonosti osuneed kuditkin inhimmilliseltä verrattuna siiten että joku Paviaani syö gasellinpoikasen elävältä, tai että leijona tukehduttaa 10 minuuttia jotain puhvelia sillä välin kun toiset kaivelee sisuskaluja vieressä.

19

Aika: 2016-03-28 19:49:25

+49735

<Vesterpester>

Ette vissiin kuunnelleet yhtään mitä se puhui? Ainoa ongelma minkä tässä nään on noiden höyheniä pöllyttävien "hutien" määrä: veikkaisin että videosta on jätetty pois parin epäonnekkaamman linnun kohtalo

17

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.03.16 14:13

<Lohisoppa> Suomessahan ei ilma-aseita metsästykseen saa käyttää.

29.03.16 19:52

<Reetu> Oli pakko kattoo kuinka lujaa tuo kuti lähtee halvimmalla mallilla keskimäärin niin 920fps tuollahan sujauttaa vaikka naapurin penan

29.03.16 18:39

<T12J7M6> Onko jossain pulussa edes mitään syötävää?

29.03.16 12:27

<Lecimx> Joo tuo headshotti on vähän sama ku kalalta leikkaat pään irti. Ei se siitä kidu enää mutta sätkii kyllä.

29.03.16 11:34

<PenZon> Miten pirussa joku sai tästäkin jotain "rääkkäämistä"? Osumaenergia elukan kokoon nähden on sitä luokkaa että jos se osuu ollenkaan, se tappaa välittömästi.

29.03.16 10:39

<pandemonium> Lisäksi että eläin kuolee instana, ei minkäänlaista laukausääntä. Ei häiritse naapuria. Ja vielä sekin, että ilmakon erittäin kevyt pelletti ei ole vaarallinen kauas toisin kuin kivääri kaliiberin painavemmat luodit

29.03.16 01:35

<Hassumies> Aika hyvin äijä osuu vaikka vähän huti välillä ampu.

28.03.16 23:43

<Antelias> nytjo Linnut eivät ole nisäkkäitä, katso muutama dokkari lisää.

28.03.16 23:07

<nytjo> WremahTD En puhunut keskimääräisestä, vaan älyyn ja tietämykseen perustuvista vaistoista, joita myös eläimillä on. Nähtävästi ammuin kuitenkin harhaan, pahoittelut siitä.

-3
28.03.16 21:16

<WremahThD> nytjo Ihminen tappaa saaliinsa keskimääräisesti nopeiten... Ei tarvitse kuin katsoa pari jaksoa avaraa luontoa niin alkaa näyttämään jopa huonosti osuneed kuditkin inhimmilliseltä verrattuna siiten että joku Paviaani syö gasellinpoikasen elävältä, tai että leijona tukehduttaa 10 minuuttia jotain puhvelia sillä välin kun toiset kaivelee sisuskaluja vieressä.

19
28.03.16 21:15

<Teht> Kyllä se on keuhko ja sydän osuma mikä on parempi, vaikkei lintu/eläin kuolisikaan heti osumaan tulee kuolema kumminkin n. minuutin sisään. Pää osuma on vähän ristiriitainen, jos osuma tulee huonosta kulmasta, luoti voi kimmota kallosta ja jättää linnun/eläimen henkiin ja kitumaan aivoverenvuodosta ja päätraumasta. Mutta kunnon pääosuma ajaa saman asian kuin keuhko-/sydänosuma. Ja nuo ilmakot eivät ole mitään honkkarin ilmakiväärejä, ne on tarkoitettu juuri pieneläimille sekä linnuille, muistakaa se!

28.03.16 20:42

<nytjo> Vesterpester Voin minäkin käydä rätkimässä elukoita ja näyttää filmillä nopeat tapot, tai harmittomat ohilaukaukset. Voi jumalauta meitä ihmisiä, kun youtubeen ladattu video on laadittu poistamaan oletukset ja kritiikki, ja videon tekijä onnistuu siinä hyvin. Luulin että linnut lahdataan yleensä haulikolla, mutta en ole metsästänyt muuta kuin pienenä muurahaisia kielelläni.

-18
28.03.16 20:40

<nytjo> joneboy esim. vahvimman luun läpi osuminen ja höyhenten pöllyttely on ihan ok? Kuuntelin kyllä, ja en tulkinnut räpyttelyä kidutukseksi. Tuossa näytettiin pari ohilaukausta, on niitäkin varmaan ollut useampi. Kuten sanoin, en tiedä paljoa metsästyksestä ja harvoin tulee syötyä riistaa. En tiedä kuinka usein oikeaoppinen nopea tappaminen/kuoleminen vie yli 5min.

-4
28.03.16 20:17

<KaYhKo> joneboy Osaan kyllä englantia. Pääosumassa voi haavoittua. Esim. jos vaikka linnulta ammut nokan paskas eikä se pysty enää syömään. Tällöin hidas nälkäkuolema on hyvin ilmeinen. En todellakaan tarkoittanut siipien räpyttelyä, johan se ala-asteella kerrotaan mitä kuolemanjälkeiset lihasrefleksit ovat.

28.03.16 19:51

<joneboy> Yhtäkään näistä linnuista ei kidutettu. Jos olisitte kuunnelleet miestä, niin hän hyvin selvästi selittää selkokielellä, että pääosumat tappavat kyllä linnun, mutta suurin osa hänen videoidensa katsojista tulkitsevat kuoleman jälkeisen siipien räpyttelyn kitumiseksi. Niinkuin te. Todellisuudessa eläin on kuollut ja räpyttely on tahatonta hermotoimintaa. Huomaan, ettei siihen metsästyskortin hankkimiseen tarvitse olla turhan välkky. Joko ette jaksaneet katsoa tai ette osaa englantia. nytjo KaYhKo

34
28.03.16 19:49

<Vesterpester> Ette vissiin kuunnelleet yhtään mitä se puhui? Ainoa ongelma minkä tässä nään on noiden höyheniä pöllyttävien "hutien" määrä: veikkaisin että videosta on jätetty pois parin epäonnekkaamman linnun kohtalo

17
28.03.16 18:56

<nytjo> Ahdistavaa, kun ei saanu kaikkia lintuja tapettua puhtaasti. Varmaan kivampiakin tapoja saada lihaa, ku rääkkääminen. En tosin paljoakaan metsästyksestä tiedä, mut joo. Äiti opetti, et eläimiä ei saa rääkätä. Luontodokumentit on opettanut, et nopee tappaminen on ok näin nisäkkäiden kesken.

-37
28.03.16 18:46

<Dobweiler> Miten kiduttaa lintuja ilmakiväärillä. :|

-35

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Zombie Headshots

Zombie Headshots

5 115 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.