Quantcast

Patrik Laine Goals

Patrik Laineen hirmuinen pommi.

3.09 / 5 (40 ääntä)

Julkaistu: 20.5.2016 07:36

Katsottu: 7732 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.09 / 5 (40 ääntä)

Patrik Laine Goals | Patrik Laineen hirmuinen pommi.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-05-20 11:25:05

+8777

<karju>

sampylly "En kuulu siihen lammasjoukkoon mihin suurin osa ihmisistä kuuluu." Mutta ilmeisesti kuulut siihen ylimielisten joukkoon jotka kuvittelee olevansa muita parempia? Jos on kiinnostunut jääkiekosta niin tälläset kaverit tulee kohdalle kerran 10 vuodessa, siks sitä hypetetään.

12

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.05.16 23:27

<Hassumies> Kanadalaine voitti.

22.05.16 15:24

<Harza2> Mitä tuolle maalivahdille tapahtu? Kuoliko se saatana?

22.05.16 14:52

<MuumiProX> Kyllähä se laine on hyvä mut omasta mielestä sebastian aho pelannu joka pelissä myös hyvin

21.05.16 01:49

<uvracha> HenkkaLive; He helps and loves u amen. God bless...

-7
20.05.16 20:07

<Bumbaclot1337> Devourment Jotakuinkin. Lainehan kaataa Venäjän (ja edellisestä häviöstä sisuuntuneen Kanadan finaalissa) yksin.

20.05.16 18:40

<garriman> Kova on pelaaja ja hänen itseluottamus. Itse pidän Laineen kukkoilusta. Suomessa tuntuu että maailman parhaidenkin pitää pitää yllä valenöyryyttä. Olli Jokinen oli kans samanlainen ja kummasti menesty NHL:ssä, vaikka ei pitäny tulla mitään. Hyvää showta nää Laineet, Jokiset ja Tammiset. Valenöyryys ja kateus vittuun.

-1
20.05.16 16:15

<Ässis> Niin, ei tuo nyt ihan turhaa hypeä ole. Itse oon seurannut lätkää todella aktiivisesti n. 25 vuotta enkä ole koskaan nähnyt tuollaista suomalaista lahjakkuutta kuin Laine on. Aivan käsittämätön kaveri. Patrik on vielä pari-kolme naksua kovempi kuin Granlundit sun muut viime vuosien lahjakkuudet.

-1
20.05.16 15:34

<sampylly> @karju. Väärin, en kuulu myöskään ylimielisten joukkueseen enkä varsinkaan usko, että olen yhtään sen parempi, kuin muutkaan. Tarkoitus ei ollut pahoittaa kenenkään mieltä joten olen pahoillani siitä jos näin kävi. Mutta turhaa sitä kieltämään, että aika iso osa ihmisistä on niitä ns. perässähiihtäjiä (noin nätisti ilmaistuna). En usko, että kukaan voi oikeastaan kieltää, että aika iso osa ihmistä on niitä ns. perässä hiihtäjiä (lampaita). :)

-4
20.05.16 15:33

<HenkkaLive> Siis ei jumalauta...

-5
20.05.16 14:05

<Devourment> laineko on suomen ainoo pelaaja muita vastaa?!

20.05.16 11:25

<karju> sampylly "En kuulu siihen lammasjoukkoon mihin suurin osa ihmisistä kuuluu." Mutta ilmeisesti kuulut siihen ylimielisten joukkoon jotka kuvittelee olevansa muita parempia? Jos on kiinnostunut jääkiekosta niin tälläset kaverit tulee kohdalle kerran 10 vuodessa, siks sitä hypetetään.

12
20.05.16 09:03

<taipen> Ihmiset pitää sankareista, media pyrkii tekemään sankareita, jotta samalla tekisi itse rahaa. Sankarit vaihtuvat vuodesta toiseen ja se olisi voinut olla kuka tahansa muu kuin Laine. Laine sai vaan sen paskan nakin, että joutuu kestämään näin nuorena tuon kaiken hullutuksen. Videosta: sopivan lyhyt ja aiheutti hymähdyksen ja hymyn kasvoille.

20.05.16 08:59

<MizoB> sampylly, NHL:n ensimmäisistä varauksista on aina hypetetty, sillä onhan niillä ihan järjetön potentiaali. Joo ei hän nyt ole ehkä ihan yhtä tasalaatuinen kuin suuri osa pitkään pelanneista, mutta kohta on. Suomeen kun vaan ei hirveästi näitä hetkiä osu, niin nyt kiekkokansa innostuu herkästi liialliseenkin ylistykseen :)

-1
20.05.16 08:59

<Nelli Kuukeri> Minä ymmärrän miksi hypetetään mutta ei haittaa.

20.05.16 08:42

<sampylly> Varmaan ihan pätevä kaveri, mutta ei ymmärrä tälläistä hypetystä yhdestä kaverista (mediassa). Pätee muihinkin keitä hypetetään ihan kympillä. No, ehkä syy on siinä, että en kuulu siihen lammasjoukkoon mihin suurin osa ihmisistä kuuluu. Antaa tulla vain miinuksia. Kestän sen kuin miäs!

-29

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Teoria Patrik Laineesta

Teoria Patrik Laineesta

3 252 katselukertaa

Patrik laine

Patrik laine

4 547 katselukertaa

Patrik korjaa usa:n

Patrik korjaa usa:n

4 765 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.