Quantcast

Täysosumia alusta loppuun - Valtakunnallinen ilmapuolustusharjoitus 1/16

4.4 / 5 (10 ääntä)

Julkaistu: 30.5.2016 09:58

Katsottu: 3850 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.4 / 5 (10 ääntä)

Täysosumia alusta loppuun - Valtakunnallinen ilmapuolustusharjoitus 1/16

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-05-30 15:48:25

+7882

<sdabu>

Missä hitossa viipyy mun ekat kertausharjoitukset??!! T: LAPITR 2/08

5

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.11.16 00:20

<sdabu> jeppejii Sergeillä muutenkin ammutaan enemmän hyökkääviä ja lähellä pörrääviä koneita ja koptereita ja myös häiritään niiden toimintaa. Siinä se on hyvä ja sain itsekin yhden hävittäjä hyökkäyksen torjuttua. Olisin oikeassa tilanteessa varmasti jopa osunut siihen, kun se lenteli aivan puiden rajan yläpuolella ja huomasin sen tarpeeksi ajoissa. Oli kyllä mahtavan näköistä, kun pääsi lähietäisyydeltä katsomaan kun hävittäjä tekee syöksyjä ja lentää aivan vierestä. Vittu mikä meteli ja sergein penkki vaan tärisi kun pääsi polkemaan.:D Kehuja tuli skappareilta ja loppusodan tarkkailijoilta.

14.06.16 17:30

<jeppejii> äksdeelol Miksei? Ja jos Sergeillä lähtee ampumaan vaikka kahden kilometrin päässä olevaa hävittäjää, niin on se monta kertaa pienempi maali kuin lähellä lentävä lennokki.

03.06.16 21:57

<äksdeelol> idiootit, ei niillä saatanan itkoilla ja sergeillä ammuta mittään helvetin pieniä lennokkeja, valoja tauluun

30.05.16 23:26

<jeppejii> simosihvonen Kusessa ollaan jos kummallakaan nuista (ITKK & Sergei) pitää ilmaan ampua sodan aikana. :D 2/12 Rovajärvellä ei saatu yhtään lennokkia alas kolmen tunnin aikana vaikka oli 8 itkoa ja 2 sergeitä rivissä, osumia oli kuulemma kuitenki.

30.05.16 21:40

<sdabu> spegger No olen kyllä tuotakin miettinyt. Ottaakohan ne ihan kenet vaan? Jos sinne menee, niin voikohan siellä mitenkään vaikuttaa esim. sodanajan sijoituksiin. Paljon olisi kysymyksiä, mihin en ole vielä löytänyt vastauksia:D

30.05.16 21:38

<sdabu> simosihvonen Joo ei mekään sergeillä kyllä pahemmin osuttu niihin lennokeihin. Muutamaa raapaistiin vaan. Ei saatu lohtajalla ampua kranaateilla, niin oli vähän anaalista, kun siinä sen sergein tulivoima piilee. Harmi kun ei tuo sun linkki näkynyt.

30.05.16 20:36

<simosihvonen> Parasta siinä siis oli se kun marksman losautti sen koneen ettei tarvinnut huoltaa tai korjata mitään :D

30.05.16 20:31

<simosihvonen> Voin kyllä sanoa maalilennokkiryhmässä oltuani II/15, etteivät saaneet tipautettua kuin yhden lennokkimme 12:sta ja sekin oli marksmanin vetämä. Noi stinger-ohjuksetkaan eivät mitään silloin ainakaan hyvässä iskussa olleet, kun varmaan vain kolmasosa osui maaliinsa. Ei ollut kyllä oikein mitään mahdollisuuksia ITKK ja Sergeillä saada osumia, on sen verran pieni ja nopea se maalikone siellä ilmassa. En tiedä meneekö tuo alla oleva linkki perille asti, mutta satuin juuri kuvaamaan silloin, kun markku nasautti koneen. https://photos.google.com/photo/AF1QipNa7jc0LiegdDUUlebvWAbGeoAO8fwnLMEAX6OM

30.05.16 20:11

<spegger> sdabu Mene MPK:n järjestämille kursseille

30.05.16 15:48

<sdabu> Missä hitossa viipyy mun ekat kertausharjoitukset??!! T: LAPITR 2/08

30.05.16 14:48

<MizoB> Ja kaksi viikkoa sitten meinasivat tykistön harjoituksissa tappaa tulenjohdon väärillä koordinaateilla :D Kuulemma turve lensi ympäriltä kun tulenjohto veti poteroihin suojaan...

30.05.16 13:16

<AntInfant> ois täällä oikeaakin ammuttavaa, sodassa kun ollaat, idiootit.

-4

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.