Quantcast

Kokoelma Randy Rhoadsin soittamista kitarasooloista

Rhoads ehti lyhyen elämänsä aikana vaikuttaa suuresti kitaransoittoon. Hän yhdisteli rock-kitarointia ja klassista kitaransoittoa, ja hänen kahta Ozzy Osbournen kanssa tekemäänsä albumia (Blizzard of Ozz ja Diary of a Madman) pidetään nykyaikaisen rock-kitaroinnin edelläkävijöinä. Roadhsin viimeiset hetket ozzyn bändissä ennen kuolemaa: Hän ei pitänyt "rock'n'roll -elämäntyylistä", jota varsinkin Ozzy Osbourne eli kiertueiden aikana. Hänen tarkoituksenaan oli kiertueen päätyttyä jättää Osbournen yhtye ja lähteä opiskelemaan klassista kitaransoittoa yliopistoon. Rhoads esiintyi viimeisen kerran 18. maaliskuuta 1982 Civic Coliseumilla. Kuolema: 19. maaliskuuta 1982 kiertue saapui Leesburgiin. Kiertuebussissa matkustanut yhtye pysähtyi lentokenttäalueen reunalle pitämään taukoa. Bussinkuljettaja Andrew Aycock omisti lentolupakirjan ja päätti tehdä lentoja alueella olleella pienkoneella. Mukaan lähti Randy Rhoads ja yhtyeen maskeeraaja Rachel Youngblood. Aycock päätti tehdä uhkarohkean tempun syöksymällä läheltä bussia ja koneen siipi osui bussiin ja kone lensi suoraan lähellä olevaan taloon ja räjähti välittömästi. Kaikki kolme koneessa ollutta saivat surmansa.

4.25 / 5 (20 ääntä)

Julkaistu: 21.6.2016 10:41

Katsottu: 4517 kertaa

Kommentit: 5 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.25 / 5 (20 ääntä)

Kokoelma Randy Rhoadsin soittamista kitarasooloista | Rhoads ehti lyhyen elämänsä aikana vaikuttaa suuresti kitaransoittoon. Hän yhdisteli rock-kitarointia ja klassista kitaransoittoa, ja hänen kahta Ozzy Osbournen kanssa tekemäänsä albumia (Blizzard of Ozz ja Diary of a Madman) pidetään nykyaikaisen rock-kitaroinnin edelläkävijöinä. Roadhsin viimeiset hetket ozzyn bändissä ennen kuolemaa: Hän ei pitänyt "rock'n'roll -elämäntyylistä", jota varsinkin Ozzy Osbourne eli kiertueiden aikana. Hänen tarkoituksenaan oli kiertueen päätyttyä jättää Osbournen yhtye ja lähteä opiskelemaan klassista kitaransoittoa yliopistoon. Rhoads esiintyi viimeisen kerran 18. maaliskuuta 1982 Civic Coliseumilla. Kuolema: 19. maaliskuuta 1982 kiertue saapui Leesburgiin. Kiertuebussissa matkustanut yhtye pysähtyi lentokenttäalueen reunalle pitämään taukoa. Bussinkuljettaja Andrew Aycock omisti lentolupakirjan ja päätti tehdä lentoja alueella olleella pienkoneella. Mukaan lähti Randy Rhoads ja yhtyeen maskeeraaja Rachel Youngblood. Aycock päätti tehdä uhkarohkean tempun syöksymällä läheltä bussia ja koneen siipi osui bussiin ja kone lensi suoraan lähellä olevaan taloon ja räjähti välittömästi. Kaikki kolme koneessa ollutta saivat surmansa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-21 22:33:48

+12950

<HenkkaLive>

zhess Ozzy ja Sharon nukku bussissa ku tuo rysäys tapahtu. Ozzy juoksi pihalle ja oli menny sinne talolle huutelemaan porukkaa pihalle että siellä on tulipalo. Talossa ukko oli alkanu jonku harjanvarren kans häätämää ozzya pihalle. Kohta Ozzy oli hoksannu että mies on kuuro :D. Kirja Minä, Ozzy kannattaa lukea jos on vähänkään kiinnostunut! Lukenu sen kirjan varmaan viis kertaa ja aina saa nauraa vedet silmissä näiden äijien perseilyille :D Randyn kuolema oli kyllä ihan pirun traaginen ja tosi surullinen hetki siinä kirjassa. Randy oli aivan 5/5 kitaristi! Rip Randy Rhoads :/

7

Aika: 2016-06-21 22:35:48

+12950

<HenkkaLive>

Oli ollu vielä se bussikuski aineissa muistaakseni ja sen lentolupa vanhentunu. Muistaakseni kans puhuttiin että se olis yrittäny lentää läheltä sen vaimoa tai ex vaimoa ja oli siipi osunu bussiin

5

Kommentit (5)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.06.16 21:14

<Keisaripingviini> Sukupolvensa hienoin kitaristi ja mies aikaansa edellä. -Ozzy

26.06.16 13:28

<Why> Aivan loistava kitaristi. Mut eiköhän rock-kitarointi uusiutunut Van Halenin myötä. Tai monen tyylin yhteen sulautuminen. Tiiä sit...

21.06.16 22:35

<HenkkaLive> Oli ollu vielä se bussikuski aineissa muistaakseni ja sen lentolupa vanhentunu. Muistaakseni kans puhuttiin että se olis yrittäny lentää läheltä sen vaimoa tai ex vaimoa ja oli siipi osunu bussiin

21.06.16 22:33

<HenkkaLive> zhess Ozzy ja Sharon nukku bussissa ku tuo rysäys tapahtu. Ozzy juoksi pihalle ja oli menny sinne talolle huutelemaan porukkaa pihalle että siellä on tulipalo. Talossa ukko oli alkanu jonku harjanvarren kans häätämää ozzya pihalle. Kohta Ozzy oli hoksannu että mies on kuuro :D. Kirja Minä, Ozzy kannattaa lukea jos on vähänkään kiinnostunut! Lukenu sen kirjan varmaan viis kertaa ja aina saa nauraa vedet silmissä näiden äijien perseilyille :D Randyn kuolema oli kyllä ihan pirun traaginen ja tosi surullinen hetki siinä kirjassa. Randy oli aivan 5/5 kitaristi! Rip Randy Rhoads :/

21.06.16 17:48

<zhess> Tais vielä hivotella samaa taloa missä Ozzy oli sisällä ellen väärin muista, eli meinas mennä sekin siinä mukana.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Tero Palmroth

Tero Palmroth

4 605 katselukertaa

Mustan kissan tango

Mustan kissan tango

4 078 katselukertaa

Puunkaato kokoelma

Puunkaato kokoelma

3 537 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.