Quantcast

History of the World: Every Year

The entire history of the World from the rise of civilization to the present day.

4.74 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 30.6.2016 11:41

Katsottu: 5651 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.74 / 5 (21 ääntä)

History of the World: Every Year | The entire history of the World from the rise of civilization to the present day.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-30 23:33:47

+3116

<Ausvitsi>

_Cj_ Missäpäin länsimaita vallitsee sellainen käsitys että tieteet ja taiteet ovat afrikkalaisten kehittämiä? Taitaa vallitseva käsitys olla että ihmisrotu on lähtöisin afrikasta, ja se ei tosiaan ole mikään ihmeellinen käsitys.

8

Aika: 2016-06-30 18:56:44

+5410

<topsu1>

surroundsound Tuosta maailman 5 vanhinta kaupunkia jotka edelleen asutettuja. Kaikki ovat lähi-idässä. http://tieku.fi/menneisyys/historia/muinaiset-valtakunnat/vanhin-kaupunki-top-5-maailman-vanhimmat-kaupungit Kyllähän tuo kulttuurin kehitys, ja sitä myötä voidaan sanoa että historian kehitys, on aika pitkälti lähi-idästä on lähtöisin. Ihminen kun kehittyi afrikassa ja ensimmäiset pysyvät asutukset on lähi-idän alueelle perustettu. Olisikohan ihan ala-asteella opetettu nämä.

5

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
04.07.16 01:42

<ynkkä> lähtee aika myöhään 3000 bc. ihmisiä ollut aiemminkin varmasti

03.07.16 10:01

<ajappat> Kaiser Näyttäis että tässä on keskitytty ns. korkeakulttuureihin ja selkeisiin valtioihin joille voi rajat piirtää. Ihmisiä on kyllä liikkunut kaikkialla ihan tämän videon alusta asti.

03.07.16 03:09

<topsu1> _Cj_ Se vaan on ihan puhdasta faktaa että ihminen on lähtöisin afrikasta ja vanhimmat merkit mistään kulttuurista, taiteesta tai tieteestä on löydetty afrikasta. Ihan peruskoulun/lukion juttuja ovat nämä. Ja neandertalien katoamisen jälkeen n. 28000eaa. ei ole ollut muita kuin yksi ihmisrotu.

-1
03.07.16 03:04

<Bonailis> 1917 Suomi mainittu!

02.07.16 13:03

<peeterdawg> Jaa kai se pitää laittaa Europa Universalis 4 asennukseen pitkästä aikaa.

01.07.16 16:08

<str_> Caladan Brood Kaiser Kyse on yksinkertaisesti siitä, että ihmiskunnan varhaisista vaiheista tiedetään vain vähän, jos sitäkään. Esimerkiksi ympäri Eurooppaa ja nykyisen Turkin alueella on valtavasti ikivanhoja monumentteja, jotka antavat viitteitä siitä, että myös näilläkin alueilla oli järjestäytynyttä toimintaa jopa yli 5000 vuotta sitten. Ongelma on kuitenkin siinä, että yksittäisestä rakennelmasta on käytännössä mahdotonta päätellä mitään sen rakentajien kansan vaiheista ja siksipä tällainen videoesitys antaa hyvin harhaanjohtavan kuvan ihmiskunnan vaiheista kivikaudelta nykyisyyteen.

01.07.16 06:24

<Kaiser> Historiaa en kauheen tarkasti tunne, mutta hieman hämmentää tuo 1350 kartan laajentuminen. Antaa käsityksen, että sivilisaatio Suomen alueella olisi vanhempaa kuin esim. Väli-Amerikassa (Maya). Wikipedia sanoo, että Mayat olisi ~3000 vuotta vanha juttu. Missähän kaikessa muussakin on oikaistu kun tätä animaatiota on tehty. Mielenkiintoinen on joka tapauksessa.

01.07.16 00:13

<Caladan Brood> Otti näköjään pari tuhatta vuotta että ensimmäisien sivilisaatioiden muodostumisen jälkeen päästiin Eufratin ja Niilin rantoja pidemmälle.

30.06.16 23:33

<Ausvitsi> _Cj_ Missäpäin länsimaita vallitsee sellainen käsitys että tieteet ja taiteet ovat afrikkalaisten kehittämiä? Taitaa vallitseva käsitys olla että ihmisrotu on lähtöisin afrikasta, ja se ei tosiaan ole mikään ihmeellinen käsitys.

30.06.16 20:54
30.06.16 19:40

<Askila> _Cj_ Olihan neanderilaiset.. Niitä kuksittiin ja siitä saatiin palkinnoksi monta tautia mitkä riivaa edelleen nykyihmistä.. Kyllä se elämä alkoi afrikka-intia seudulta, josta mentiin pohjoiseen

-1
30.06.16 19:26

<Varathar> ..Suomen toinen käsivarsi puuttui kokonaan..

30.06.16 19:19

<_Cj_> topsu1 Lähtökohtaisesti tänäpäivänä länsimaissa vallitsee ihmeellinen käsitys, että kaikki on lähtöisin afrikasta ja tieteet -ja taiteet ovat afrikkalaisten kehittämiä. Ihmettelen vain kuinka se musta keskenkaiken arkiaskareidensa kylmään pohjolaankin kerkesi. Se, että historiaa saadaan jäljitettyä afrikkaan ei tarkoita sitä, etteikö elämää ja muita rotuja olisi ollut pohjolassakin ilman, että mustilla olisi ollut siihen mitään arpaa.

30.06.16 19:06

<jöötikuningas> Kouvolaan ei ole näköjään ollut mikään kiire..

30.06.16 18:56

<topsu1> surroundsound Tuosta maailman 5 vanhinta kaupunkia jotka edelleen asutettuja. Kaikki ovat lähi-idässä. http://tieku.fi/menneisyys/historia/muinaiset-valtakunnat/vanhin-kaupunki-top-5-maailman-vanhimmat-kaupungit Kyllähän tuo kulttuurin kehitys, ja sitä myötä voidaan sanoa että historian kehitys, on aika pitkälti lähi-idästä on lähtöisin. Ihminen kun kehittyi afrikassa ja ensimmäiset pysyvät asutukset on lähi-idän alueelle perustettu. Olisikohan ihan ala-asteella opetettu nämä.

30.06.16 16:48

<surroundsound> Siis historia alkoi osittain nykyisestä Irakista?!?!?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

SABATON - Devil Dogs

SABATON - Devil Dogs

2 450 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.