Quantcast

Michael Hanline Released After 36 Years Wrongful Imprisonment

Tahtoo burgerin minkä näki mainoksessa 36 vuotta sitten

4.78 / 5 (32 ääntä)

Julkaistu: 12.7.2016 16:33

Katsottu: 6120 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.78 / 5 (32 ääntä)

Michael Hanline Released After 36 Years Wrongful Imprisonment | Tahtoo burgerin minkä näki mainoksessa 36 vuotta sitten

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-07-12 16:53:45

+18342

<Arkki>

En voi mitenkään verrata fiilistä siihen, mitä tuo käy läpi.. Mutta intissä kun oli kaks ihan ekaa viikkoa ja ei ollut lomaa välissä, oli sellanen tunne, että ei me mihinkään lomille oikeasti olla menossa.

38

Aika: 2016-07-12 19:04:24

+1422

<huorapillu>

Maistu sit varmaan pikkasen hyvälle!

17

Aika: 2016-07-13 10:56:41

+34326

<maksamakkara>

jenkkilän jury järjestelmä on kyllä niin perseestä oleva systeemi ettei mitään rajaa. ideana hieno, mutta toimii tarkoitetulla tavalla vain harvoin. koko järjestelmä vaatii sitä että kaikki juryn henkilöt ovat itsenäisesti omilla aivoillaan ajattelevia ja loogisesti pohtivia ihmisiä. ja että he ovat sosiaalisesti lahjakkaita ja henkisesti terveitä ja vakaita ja voivat näin siis yhdessä koko juryn kera älykkäästi pohtia asiaa joka kantilta. näinhän siis ei ole, jenkkilä on idioottien valtakunta. se on egoistien ja helposti johdateltavissa olevien vätyksien valtakunta...

9

Aika: 2016-07-13 11:07:23

+34326

<maksamakkara>

jatkuu.. ja ennen kaikkea se on siis idioottien valtakunta. suurin osa jenkkilän väestä ei oikein kunnolla osaa hahmottaa mitä eroa on itse rikoksen tuomitsemisella ja mitä eroa on sitten syytetyn tuomitsemisella. rikos on aina tuomittavaa ja tuntuu että muricalaiset antavat jury päätöksiään tämä keskeinen idea mielessään. he eivät tajua että heidän tehtävänsä ei ole moraalisoida ja tuomita sitä itse rikosta, vaan heidän tehtävänsä on arvioida onko epäiltynä oleva syytetty syyllinen siihen rikokseen. se on heidän ainoa tehtävänsä. syyllinenhän voi olla joku muukin.

6

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.07.16 14:56

<pyllywaltteri> Ite olisin kyllä niin katkera

13.07.16 11:07

<maksamakkara> jatkuu.. ja ennen kaikkea se on siis idioottien valtakunta. suurin osa jenkkilän väestä ei oikein kunnolla osaa hahmottaa mitä eroa on itse rikoksen tuomitsemisella ja mitä eroa on sitten syytetyn tuomitsemisella. rikos on aina tuomittavaa ja tuntuu että muricalaiset antavat jury päätöksiään tämä keskeinen idea mielessään. he eivät tajua että heidän tehtävänsä ei ole moraalisoida ja tuomita sitä itse rikosta, vaan heidän tehtävänsä on arvioida onko epäiltynä oleva syytetty syyllinen siihen rikokseen. se on heidän ainoa tehtävänsä. syyllinenhän voi olla joku muukin.

13.07.16 10:56

<maksamakkara> jenkkilän jury järjestelmä on kyllä niin perseestä oleva systeemi ettei mitään rajaa. ideana hieno, mutta toimii tarkoitetulla tavalla vain harvoin. koko järjestelmä vaatii sitä että kaikki juryn henkilöt ovat itsenäisesti omilla aivoillaan ajattelevia ja loogisesti pohtivia ihmisiä. ja että he ovat sosiaalisesti lahjakkaita ja henkisesti terveitä ja vakaita ja voivat näin siis yhdessä koko juryn kera älykkäästi pohtia asiaa joka kantilta. näinhän siis ei ole, jenkkilä on idioottien valtakunta. se on egoistien ja helposti johdateltavissa olevien vätyksien valtakunta...

13.07.16 08:53

<TinQQ> Suomalaiset on sinänsä edelläkävijöitä tässä asiassa. Kun ei mistään anneta ehdottomia vankeustuomioita niin ei ole teknisesti mahdollista, että joku istuisi linnassa syyttömänä.

13.07.16 06:26

<Tömpsy> kaveru haukkas burgeria tuli roska silmään, niin epäreilu elämä.

-1
12.07.16 21:45

<karju> Carl Jr´s on hyviä hampurilaisia.

12.07.16 20:15

<Per-Einar> Making murderer 5/5

-3
12.07.16 19:50

<Cosun3n> Miehinen kyynel :`)

12.07.16 19:04

<huorapillu> Maistu sit varmaan pikkasen hyvälle!

17
12.07.16 17:46

<Tuulenhalkoja> Hitto ku lentää roskia silmii ikkunasta.

12.07.16 16:53

<Arkki> En voi mitenkään verrata fiilistä siihen, mitä tuo käy läpi.. Mutta intissä kun oli kaks ihan ekaa viikkoa ja ei ollut lomaa välissä, oli sellanen tunne, että ei me mihinkään lomille oikeasti olla menossa.

38

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Michael Jackson ostoksilla

Michael Jackson ostoksilla

6 530 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.