Quantcast

Neo 3v, Super Elokuu.

Vähän monipuolisempaa settiä välillä. :)

2.85 / 5 (26 ääntä)

Julkaistu: 1.9.2016 14:23

Katsottu: 4685 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.85 / 5 (26 ääntä)

Neo 3v, Super Elokuu. | Vähän monipuolisempaa settiä välillä. :)

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.09.16 15:35

<redline01> Johnyjungle Juu tätä ollaan harjoiteltu, kovasti haluisi saada laudan kääntymään ja onnistuukin siinä ihan hyvin paikallaan ja mäkeä laskiessa. Rampin reunoissa ei aivan ehdi vielä kääntämään kun pitää sen verran keskittyä tasapainoiluun vielä. Nyt homma helpotti huomattavasti kun löysäsin trukkeja, olivat kasanneet liikkeessä hieman liian kireälle ne.

07.09.16 21:07

<Johnyjungle> redline01 Korjauksena, painamaan teiliä. Niin että nose (pitempi ja jyrkempi, joka kulkee aina menosuuntaan) nousee ilmaan.

07.09.16 21:04

<Johnyjungle> redline01 Jes!! Ihan mahtavaa :D Eikä ole mikään ihan loivin tuokaan missä nyt menee! Aivan huikea suoritus =))) Kun on oppinut potkimaan vauhtia, niin voi vaikka yrittää vähän neuvoa nostamaan teiliä (Laudan lyhyempi ja loivempi nousu). Pikku hiljaa katselee ja tajuaa miten tehdään Ollie! Propsit sulle, että oikeesti panostat muksuus, annat mahdollisuuksia harrastaa ja tärkein, olet selvästi läsnä! =)

02.09.16 23:40

<sdabu> Kun katsoo miten taitava 3v muksu voi olla, niin pakostakin tulee mieleen, että olenko minä ollut vaan niin laiska oman kersan kohdalla, vai onko tämä Neo poika vaan syntyjään lahjakas. Tosin oma muksu on luonteeltaan sellainen, että ei varmaan ensimmäisenä lähtisi tällaista harrastamaankaan. Mutta tästä videosta otan opiksi ja aion opettaa/kannustaa omaa kersaa enemmän uusiin asioihin tästä lähtien.

02.09.16 21:49

<PaceBBQ> Sitten kun kattoo naapurin Ville-Maijjaa ja Tiina-Mikkoa nii tuntuu että ne tarttee apurattaat vieläki fillariin. Ai nii ja niillä oli ikää jo varmaan sen 20 vuotta ja ne asuu ilman äitii ja isää samassa talossa keskenään.

02.09.16 11:35

<redline01> Johnyjungle Keväällä rakennan sivipihalle 12-metrisen kaksitasoisen Mini- ja microrampin yhdistelmävirityksen niin pääsee poika kunnolla reenaamaan aina kun haluaa. :)

02.09.16 11:14

<redline01> Johnyjungle Skeittilauta hommattu viikko sitten, alkaa pikkuhiljaa pysyyn laudan päällä rampissa laskiessa. Kyllä tää tästä :) Saatin Korhosen Jussilta (jälkeenpäin vasta tunnistin youtubevideoista) privaattiharjoittelua Manseramassa viikonloppuna. Alkoi pysyyn laudan päällä aika paljon paremmin: https://www.youtube.com/watch?v=PTiVUhnBKJc Mutta vielä on paljon oppimista laudan kanssa. Harmi kun en itse lajista tiedä mitään. Nyt sitten ahkeraa youtubettelua ja tony hawkien pelaamista pojan kanssa. Pleikka ykkönen ja THPS 1,2 & 3 laitettu valmiiksi.

02.09.16 09:33

<Johnyjungle> Tulee vielä taitava skidi tästä =) Tosin anteeksi, skeittarina keppihevostelua en arvosta. Enemmän saa tyttöjäkin motorossilla ja bemaxilla ;P Hienoa, että joku panostaa muksuunsa ja hänen harrastuksiin. Tälläsillä keinoilla niihin pahuuksiin jää paljon vähempi aikaa.

02.09.16 01:45

<SäQ> jasu3 Eipä ollu

01.09.16 23:10

<jasu3> Omakehuviikon sija 1

-5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.