Quantcast

Nopeempaa nettiä

Jaa a tiedä häntä

1.77 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 19.9.2016 08:47

Katsottu: 5247 kertaa

Kommentit: 3 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

1.77 / 5 (15 ääntä)

Nopeempaa nettiä | Jaa a tiedä häntä

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-19 12:35:20

+42889

<MizoB>

Ensinnäkin pitää saada vedettyä tuplalinjat omaan kämpään tai taloon (maksaa ihan kivasti jos edes sinulle saatavilla). Käytännössä jos saatavilla on jo kaapeli tai valokuitu, niin ei ole järkeä vetää toista vastaavaa. Kaapelissakin on saatavilla suomessa 300/10 yhteyksiä kiinteillä IP osoitteilla kuluttajille. Kahdella ADSL yhteydelläkin olis vain 48/6 yhteys. Lisäksi pitäisi maksaa kahdesta yhteydestä + palvelusta joka tunneloi sinun yhteydet johonkin kaukaiseen konesaliin ja sieltä maailmalle. Siitä tietenkin otetaan maksu. En näe Suomessa järkeväksi.

15

Kommentit (3)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
20.09.16 16:04

<hifi> Itellä oli tuommonen tosin ei maksullinen vaan ite viritelty malli ilmasella linux distrolla. kaksi 3g liittymää (muistaaseni 15€ kpl/kk) kone joka reititti kaiken liikenteen kahteen vpn tunneliin vuokratulle serverille (serverin kk hinta 4,9€ /kk) Ja voin sanoa että toimii, mutta ei kylläkään jos lataat selaimella esim fileä koska silloin file tulee vaan toisesta linjasta mutta esim steam joka käyttää jotain torrent variaatiota lataamiseen usealla thredillä niin siinä saat maksimi kapasiteetin käyttöön, minun tapauksessa oli noin 40/20 linja (35€), 4g:llä ois voinu toimia paremmin ?

19.09.16 12:35

<MizoB> Ensinnäkin pitää saada vedettyä tuplalinjat omaan kämpään tai taloon (maksaa ihan kivasti jos edes sinulle saatavilla). Käytännössä jos saatavilla on jo kaapeli tai valokuitu, niin ei ole järkeä vetää toista vastaavaa. Kaapelissakin on saatavilla suomessa 300/10 yhteyksiä kiinteillä IP osoitteilla kuluttajille. Kahdella ADSL yhteydelläkin olis vain 48/6 yhteys. Lisäksi pitäisi maksaa kahdesta yhteydestä + palvelusta joka tunneloi sinun yhteydet johonkin kaukaiseen konesaliin ja sieltä maailmalle. Siitä tietenkin otetaan maksu. En näe Suomessa järkeväksi.

15
19.09.16 11:55

<qggq> LTT 5/5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.