Quantcast

Facebook mainostaa

Facebook tietää mitä teette, kuten muutkin palvelut ja tarjoaa oikeita mainoksia

4.75 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 8.12.2016 15:29

Katsottu: 5385 kertaa

Kommentit: 4 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.75 / 5 (8 ääntä)

Facebook mainostaa | Facebook tietää mitä teette, kuten muutkin palvelut ja tarjoaa oikeita mainoksia

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-08 15:52:56

+12852

<AnalPerse>

Viime aikoina Facebook on akanut kyselemään puhelinnumeroa "käyttökokemuksen parantamiseksi". Se on täyttä paskapuhetta, eikä sitä puhelinnumeroa ole todellakaan mikään tarve antaa. Tietäjät tietää, että puhelinnumerostasi Facebook saa kaikkein isoimmat massit, kun sen avulla tiedot saa yhdistettyä muita kanavia ja sovelluksia pitkin kerättyihin tietoihin. (Riemurasia 2016). /rtube/F securen Mikko kertoo mainoksista ja tietoturvasta/96910

12

Aika: 2016-12-08 18:52:28

+61384

<OoC>

Se, mikä mua hämmentää, on että kuinka moni ihminen on niin välinpitämätön tommosen asian suhteen, ja että tätä toimintaa ei valvota oikein mitenkään (olisiko se edes mahdollista?). Mutta kaikkkein eniten häiritsee että sellaisia sivuja/palveluita jotka ei seuraa ketään, ei ole. Ja itse olen esimerkiksi usein jättänyt käyttämättä palvelua, ja jopa ostamatta tuotteita, kun olisi pitänyt kirjautua ja antaa tietoja ja niin edelleen.

7

Kommentit (4)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.12.16 00:28

<Askila> Huomioikaa että tämä ei koske vain Facebookkia, koskee myös googlea, twitteriä yms

08.12.16 18:55

<OoC> Nii ja minkä vitun takia kaiken pitää olla integroituna ja sulautettuna ja yhdistettynä jne.? EN MINÄ HALUA YHDISTÄÄ KAIKKIA OMISTAMIANI PALVELUITA SAMAAN PAIKKAAN! se on vielä suurempi riski. Yks paikka hakkeroidaan ni vittu jes! Ja haluaisin ihan mielelläni pitää Työsähköpostit yms erillään koulusähköposteista, ja vielä enemmän siviilielämästäni!

08.12.16 18:52

<OoC> Se, mikä mua hämmentää, on että kuinka moni ihminen on niin välinpitämätön tommosen asian suhteen, ja että tätä toimintaa ei valvota oikein mitenkään (olisiko se edes mahdollista?). Mutta kaikkkein eniten häiritsee että sellaisia sivuja/palveluita jotka ei seuraa ketään, ei ole. Ja itse olen esimerkiksi usein jättänyt käyttämättä palvelua, ja jopa ostamatta tuotteita, kun olisi pitänyt kirjautua ja antaa tietoja ja niin edelleen.

08.12.16 15:52

<AnalPerse> Viime aikoina Facebook on akanut kyselemään puhelinnumeroa "käyttökokemuksen parantamiseksi". Se on täyttä paskapuhetta, eikä sitä puhelinnumeroa ole todellakaan mikään tarve antaa. Tietäjät tietää, että puhelinnumerostasi Facebook saa kaikkein isoimmat massit, kun sen avulla tiedot saa yhdistettyä muita kanavia ja sovelluksia pitkin kerättyihin tietoihin. (Riemurasia 2016). /rtube/F securen Mikko kertoo mainoksista ja tietoturvasta/96910

12

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

6-vuotias ja facebook

6-vuotias ja facebook

2 802 katselukertaa

Jägerkauha, How it's Made

Jägerkauha, How it's Made

12 743 katselukertaa

Laskuteline - Damn U Look So Good

Laskuteline - Damn U Look So Good

4 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.