Quantcast

Too Fast To Race

dokumentti miesten lajista.

3.45 / 5 (10 ääntä)

Julkaistu: 31.1.2017 09:32

Katsottu: 6913 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

3.45 / 5 (10 ääntä)

Too Fast To Race | dokumentti miesten lajista.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-31 11:29:02

+15294

<Munapersepaviaani>

Kuvaus nosti pintaan katkerat muistot lapsuudesta. Kun olin pieni, isosiskot kyseli että olenko miestenmies vai naistenmies. Olin tietysti miestenmies, koska se kuulosti miehekkäämmältä. Sitten joku päivä tajusin, että mistä tässä oli kyse ja että minkä takia minun vastaukselle aina naurettiin.

26

Aika: 2017-01-31 12:54:21

+1431

<Metalgod81>

Kuvastaa hyvin erityisesti alustatekniikan kehitystä että nykypäivän ja jo edellisenkin sukupolven 1,6L Turboilla vedetään/tiin kovempia aikoja. Olihan se metkaa touhua kun yli 500hv eikä oikein minkäänlaisia ajo-ominaisuuksia ainakaan nykynormin mukaan.

12

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.02.17 10:28

<sattanen> Audi Quattro Sport S1:n moottori saatiin kehittämään yli 700 hevosvoiman hetkellisen tehon.Tekniikan Maailman vuonna 1985 tekemässä mittauksessa Peugeot 205 Turbo 16 kiihtyi nollasta sadan kilometrin tuntivauhtiin alle kolmessa sekunnissa raskailla sorarenkailla.

01.02.17 10:04

<punamuna> Vepsi Juu tiesin että kyllä nuo sillointällöin on käytössä, mutta olisin halunnut nimenomaan nähdä ne tositoimissa. Vaikka mulle joskus annettaisiin mahdollisuus kokeilla tuollaista petoa, niin en uskaltaisi, koska jännittäisi niin saatanasti että kaatuis varmaan paikaltaan.

31.01.17 18:30

<Vepsi> punamuna Jyväskylän rallissa on muutaman kerran ollu se historic luokka missä oli aika paljonkin B-ryhmäläisiä mukana. Mutta ne ei uskaltanu kovin kauheeta kyytiä niillä vetää kun aika kallista romua jos mehtään menee. Eräs pariskunta oli matkailuautolla tullu norjasta katsomaan vaan Lancia Delta S4, Äijälle oli aika suuri pettymys kun se pintakaasulla veti ohi.

31.01.17 17:54

<k3mpp1> 6:29, GoPro auton katolla :)

-1
31.01.17 17:52

<k3mpp1> Miks tässä videossa on editissä laitettu vakautus, kaikki huojuu ja vääntyilee.

31.01.17 17:03

<hencca89> oon syntyny väärään aikaan

31.01.17 13:13

<punamuna> Metalgod81 Niinpä. Eiköhän renkaatkin ole kehittynyt melko paljon noista ajoista. Mutta olihan nuo B-ryhmän raketit vaan niin seksikkäitä. Harmi kun synnyin niin myöhään etten koskaan päässyt livenä näkemään.

31.01.17 12:54

<Metalgod81> Kuvastaa hyvin erityisesti alustatekniikan kehitystä että nykypäivän ja jo edellisenkin sukupolven 1,6L Turboilla vedetään/tiin kovempia aikoja. Olihan se metkaa touhua kun yli 500hv eikä oikein minkäänlaisia ajo-ominaisuuksia ainakaan nykynormin mukaan.

12
31.01.17 11:29

<Munapersepaviaani> Kuvaus nosti pintaan katkerat muistot lapsuudesta. Kun olin pieni, isosiskot kyseli että olenko miestenmies vai naistenmies. Olin tietysti miestenmies, koska se kuulosti miehekkäämmältä. Sitten joku päivä tajusin, että mistä tässä oli kyse ja että minkä takia minun vastaukselle aina naurettiin.

26

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Way Too Fast Zombies · Sugar

Way Too Fast Zombies · Sugar

7 257 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.