Quantcast

Roland Ratzenberger ja Ayrton Senna kuoli päivän sisään, mutta ei se Rubens Barrichello:n törmäyskään ihan perus ollut

4.72 / 5 (16 ääntä)

Julkaistu: 1.3.2017 09:46

Katsottu: 6290 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.72 / 5 (16 ääntä)

Roland Ratzenberger ja Ayrton Senna kuoli päivän sisään, mutta ei se Rubens Barrichello:n törmäyskään ihan perus ollut

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-01 10:15:05

+15543

<jepjep666>

Rubensilta tais murtua vain nenä tuossa rytäkässä. Ayrtonilla puolestaan kaksi päivää enää elämää jäljellä tuossa videolla.. Tuota Imolan viikonloppua ei kyllä unohda. Aika karmeeta Formuloille. Eikä seuraava viikonloppukaan hyvin alkanut Karl Wendlingerin ajettua Monacossa ulos ja vaipuen koomaan. Nykyiset autot on kyllä merkittävästi turvallisempia. Tässä näkee miten vähän suojaa päällä on ja kun ei ole HANS:ia, niin pää heiluu rajusti joka puolelle.

18

Aika: 2017-03-01 09:50:29

+3161

<FreeAD>

mekaanikolta aika hyvä lausahdus. "vittu taas pitää rakentaa uus auto". Empaattinen kaveri.

10

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
04.03.17 23:50

<störde> Mr_Perhonen penkkimies Kieltään ei voi jo ihan fyysisesti sen alapinnalla olevien jänteiden vuoksi nielaista, mutta se voi kyllä velttona tukkia hengitystiet jos pää on väärässä asennossa. Tämän vuoksi on olemassa esimerkiksi kylkiasento jossa veltto kieli valuu pois tukkimasta hengitysteitä. Epileptisen potilaan ensiapu on nimenomaan pään kolhimisen turvaaminen ja kouristuksien vähenemisen jälkeen välitön kylkiasento. Asento. Lepo.

03.03.17 11:14

<penkkimies> Mr_Perhonen Nii en sitte tiedä. 5min kuuklauksella löyty kourallinen tapauksia missä ihmisen kieli oli mennyt nieluun ja tukehtunut. Oli muuten kaikki jalkapalloilijoita, mikä niiden kieliä vaivaa? Viimeksi eilen Torres meinasi niellä...

-1
02.03.17 11:46

<Mr_Perhonen> penkkimies Tahtoisin vain ilmoittaa, että oman kielen nielaisu on mahdotonta. Kyseessä on vanha myytti, joka ei ole totta.Tämän takia jos kohtaatte jonkun, jolle on iskenyt vaikkapa epileptinen kohtaus, niin älkää yrittäkö tunkea tämän suuhun mitään, hän ei tukehdu kieleensä.

02.03.17 10:22

<penkkimies> Muistaakseni Rubens nielaisi myös kielensä ja olisi tukehtunut kuoliaaksi ellei paikalle tullut lääkäri olisi tätä huomannut ajoissa.

01.03.17 20:48

<EnergyLight> Hyvin käänsi auton takas vaan tassuile. Pää pääsee heilahtamaan aika saatanasti tossa kohtaa. Ei paljoo mietitty..

01.03.17 10:15

<jepjep666> Rubensilta tais murtua vain nenä tuossa rytäkässä. Ayrtonilla puolestaan kaksi päivää enää elämää jäljellä tuossa videolla.. Tuota Imolan viikonloppua ei kyllä unohda. Aika karmeeta Formuloille. Eikä seuraava viikonloppukaan hyvin alkanut Karl Wendlingerin ajettua Monacossa ulos ja vaipuen koomaan. Nykyiset autot on kyllä merkittävästi turvallisempia. Tässä näkee miten vähän suojaa päällä on ja kun ei ole HANS:ia, niin pää heiluu rajusti joka puolelle.

18
01.03.17 09:50

<FreeAD> mekaanikolta aika hyvä lausahdus. "vittu taas pitää rakentaa uus auto". Empaattinen kaveri.

10

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.