Quantcast

Vanhat ihmiset Facebookissa

4 / 5 (32 ääntä)

Julkaistu: 7.3.2017 11:00

Katsottu: 6342 kertaa

Kommentit: 3 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4 / 5 (32 ääntä)

Vanhat ihmiset Facebookissa

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-07 11:09:26

+7055

<pinkku-täti>

Tulipahan vaan mieleen. Onkohan noi vanhojen ihmisten lähettämät kukkakuvat vähän niinku vanhojen versio siitä kun joku näkee jonkun hauskan jutun ja miettii et "Ei helvetti, Make salee repee tälle videolle" niin ne sitten miettii, että "Ai että tästä rosan värisestä tulppaanista tulee ihan mieleen pojanpoikani Petteri, lähetänpä sen hänelle."?

20

Kommentit (3)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.03.17 21:53

<Narego> Ja sitten, kun menet jonkun muorin FB seinälle niin eiköhän sillä ole kansikuvana kuva itsestään missä todella keinoteikoinen hymy.

07.03.17 19:11

<Jaakko25> Vieläkään en ole naamakirjassa käynyt. Toki välillä olis kiva jos olisin. Tuntuu nykyään että sieltä saisi esim. tapahtumista lisätietoa yms. Mutta ilman olen vielä pärjänny.

07.03.17 11:09

<pinkku-täti> Tulipahan vaan mieleen. Onkohan noi vanhojen ihmisten lähettämät kukkakuvat vähän niinku vanhojen versio siitä kun joku näkee jonkun hauskan jutun ja miettii et "Ei helvetti, Make salee repee tälle videolle" niin ne sitten miettii, että "Ai että tästä rosan värisestä tulppaanista tulee ihan mieleen pojanpoikani Petteri, lähetänpä sen hänelle."?

20

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Pirkka niksi

Pirkka niksi

2 547 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.