Quantcast

Adam ruins everything: Amerikkalainen ympärileikkaus

En valitettavasti löytänyt sitä videota jossa lähteet vilahtavat yläkulmassa, mutta eiköhän googlesta löydy lisätietoa.

4.78 / 5 (43 ääntä)

Julkaistu: 9.9.2016 15:02

Katsottu: 6637 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.78 / 5 (43 ääntä)

Adam ruins everything: Amerikkalainen ympärileikkaus | En valitettavasti löytänyt sitä videota jossa lähteet vilahtavat yläkulmassa, mutta eiköhän googlesta löydy lisätietoa.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-09 15:07:35

+20081

<Fenghuang>

Uskonnot joissa leikataan esari irti on vitun sairaita, ja uskonnot nyt ylipäätänsäkin on helvetin sairaita. Ja he, jotka leikkauttaa lapsensa esan pois ihan huvikseen on vaan ihan saatanan idiootteja. Ympärileikkauksen pitäisi olla täysin kiellettyä ainakin Euroopassa.

58

Aika: 2016-09-09 20:12:50

+11310

<Genedz>

Pippelin silpominen uskonnollisiin syihin vedoten pitäisi kieltää Suomessa. Muslimit, juutalaiset ja muut ryhmät, jotka eivät tykkäisi tästä, voivat ihan hyvin käydä leikkuussa vaikka etelänaapurissamme, uskonnonvapaus tässä kontekstissa on aika heikoilla hangilla, samalla tavalla kuin halal-lihan teko ilman tainnutusta.

33

Aika: 2016-09-09 19:04:42

+8271

<kuli78>

Seksuaalisuuden hallinnastahan siinä on kyse. Uskonnoissahan on aina kyse populaation hallinnasta ja vallasta, hyvin harvoin oikeasta hengellisyydestä. Tuonkin operaation komplikaatioihin kuolee vuodessa kymmeniä kakaroita ja monilla pennuilla amputoidaan koko penis seuranneiden ongelmien takia. Aivan vitun sairasta lasten pahoinpitelyä.

31

Aika: 2016-09-09 20:14:50

+44106

<OsKuukkeli>

Fenghuang No ei nyt täysin. Joskus se on tarpeellista aikuisiällä jos esinahka on liian tiukka. Tai jos joku haluaa ulkonäöllisistä syistä sen tehä. Lasten silpominen pitäs kyllä kieltää... prkl.

23

Aika: 2016-09-09 15:37:27

+54194

<Peekele>

eitoimirec missäpäin toimii lääkäri, joka kutsuu esinahkaa nimellä "kusiputkinahka"? Kerro ihmeessä niin osaan välttää :D PS: Sua on saatettu kusettaa.

11

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.09.16 04:32

<Beattila> Älkää lukeko tuben puolelta kommentteja, voi vittu. Oikein perus nussi seisaalteen suihkussa ei tuu raskaaks myyttiselittämistä. Ympärileikkaus on barbaarinen ja varmasti myös pedofiilinen tapa joka täytyy lopettaa. "yhyhyy mut ympärileikattiin terveydellisistä syistä eli ympärileikkaus on parempi ku ilman leikkausta" Joo ja joku sai kemoterapiaa syöpään eli kemoterapia on parempi ku ilman. Kauhee selitys vaan sen takia, että on joutunut silpomisen uhriksi.

10.09.16 14:10

<Noselik> Noita leikattuja esareita käytetään kosmetiikassa koska ne sisältää tuhatkertaisen määrän elastiinia. Rikkaat helmikorvakorurouvat läpsii siis naamaansa kyrpävoidetta päivittäin.

09.09.16 20:14

<OsKuukkeli> Fenghuang No ei nyt täysin. Joskus se on tarpeellista aikuisiällä jos esinahka on liian tiukka. Tai jos joku haluaa ulkonäöllisistä syistä sen tehä. Lasten silpominen pitäs kyllä kieltää... prkl.

23
09.09.16 20:12

<Genedz> Pippelin silpominen uskonnollisiin syihin vedoten pitäisi kieltää Suomessa. Muslimit, juutalaiset ja muut ryhmät, jotka eivät tykkäisi tästä, voivat ihan hyvin käydä leikkuussa vaikka etelänaapurissamme, uskonnonvapaus tässä kontekstissa on aika heikoilla hangilla, samalla tavalla kuin halal-lihan teko ilman tainnutusta.

33
09.09.16 19:04

<kuli78> Seksuaalisuuden hallinnastahan siinä on kyse. Uskonnoissahan on aina kyse populaation hallinnasta ja vallasta, hyvin harvoin oikeasta hengellisyydestä. Tuonkin operaation komplikaatioihin kuolee vuodessa kymmeniä kakaroita ja monilla pennuilla amputoidaan koko penis seuranneiden ongelmien takia. Aivan vitun sairasta lasten pahoinpitelyä.

31
09.09.16 16:13

<eitoimirec> Peekele älä vitussa :D

09.09.16 15:37

<Peekele> eitoimirec missäpäin toimii lääkäri, joka kutsuu esinahkaa nimellä "kusiputkinahka"? Kerro ihmeessä niin osaan välttää :D PS: Sua on saatettu kusettaa.

11
09.09.16 15:28

<eitoimirec> Täällä se leikataan jos "kusiputkinahka" on skidinä ahdas kuten itsellä.

09.09.16 15:07

<Fenghuang> Uskonnot joissa leikataan esari irti on vitun sairaita, ja uskonnot nyt ylipäätänsäkin on helvetin sairaita. Ja he, jotka leikkauttaa lapsensa esan pois ihan huvikseen on vaan ihan saatanan idiootteja. Ympärileikkauksen pitäisi olla täysin kiellettyä ainakin Euroopassa.

58

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.