Quantcast

Amerikkalainen unelma

Loistava animaatio länsimaalaisten keskuspankkien toiminnasta.

4.46 / 5 (34 ääntä)

Julkaistu: 29.12.2015 15:35

Katsottu: 4858 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.46 / 5 (34 ääntä)

Amerikkalainen unelma | Loistava animaatio länsimaalaisten keskuspankkien toiminnasta.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-29 17:16:22

+8191

<subaruduke>

kenellekkään ei saisi tulla yllätyksenä juutalaisten kontrolli amerikkalaisten taloudesta.

24

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
02.01.16 23:03

<Wortex> Eli siis Hitler oliki hyvis? :D

30.12.15 13:58

<BallisticBaggins> LaiskaNörtti voisi luulla, että Ameriikassa 316 miljoonan ihmisen joukosta löytyisi enemmän pätevää sakkia hoitamaan raha-asioita, kuin Amerikassa asuvan 6 miljoonan juutalaisen joukosta. Sama esim. Ameriikan korkeimmassa oikeudessa, jossa kolme yhdeksästä tuomarista on juutalaisia. Tätä ei voi selittää yksinkertaisesti juutalaisten älykkyydellä, koska minkään mittarin mukaan heidän älykyytensä ei ole merkittävästi eurooppalaisia korkeampi. Mitenkä on siis mahdollista, että Ameriikan korkeimman oikeuden tuomareista kolmasosa kuuluu vähemmistöön, joka kattaa alle kaksi prosenttia väestöstä?

30.12.15 06:45

<Timppa102> Yliyksinkertaistettua yliyksinkertaisille ihmisille, jotka saavat mielellään tietonsa epämääräisistä salaliittopainoitteisista, virheitä täynnä olevista piirretyistä. Ai niin, ja jos sattuu olemaan uusnatsimyönteinen, niin selvä juutalaisvastaisuus ei ainakaan haittaa...

-5
29.12.15 22:34

<WremahThD> LaiskaNörtti Asiassa on ehkä pari muutakin puolta sen lisäksi että yksi kansa ja suuri suku johtaa suurimpia rahapankkeja ja omistaa lähes kaikki tärkeimmät mainosyhtiöt amerikassa. Anje :lta tarkempia infoja, se tuntuu olevan usein perillä jutkujen edesottamuksista.

29.12.15 21:18
29.12.15 20:48

<LaiskaNörtti> Jos juutalaiset ovat hyviä raha-asioissa niin onko se mikään ihme että he ovat vastaavissa viroissa? Itse en nää asiassa mitään väärä taikka ihmeellistä. Ja jos olisi niin käynyt että pankin johtaja ei olisi ollut juutalaista sukua, niin olisiko koko juttua mainittu? Uskon ettei kenelläkään ole rasiassa varsinaisesti mitään juutalaisia vastaan, mutta onhan se jännä kun kyseistä asiaa päivitellään.

29.12.15 17:44

<Askila> 4. reposti, ja 3. tänä vuonna rasiatubeen.. Mutta kaikille ketkä eivät ole nähneet suosittelen.. Olin heittämässä linkkiä aikasempaan missä oli tekstitykset mutta tässähän onkin oikeen Suomeksi 5/5 Katsokaa jos ette ole nähneet

29.12.15 17:16

<subaruduke> kenellekkään ei saisi tulla yllätyksenä juutalaisten kontrolli amerikkalaisten taloudesta.

24

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ralph Stanley - O Death

Ralph Stanley - O Death

4 116 katselukertaa

Kulttuurishokki

Kulttuurishokki

6 605 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.