Quantcast

"Arctic" Jäänmurtaja

Maailman tehokkain jäänmurtaja

2.25 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 3.6.2016 09:04

Katsottu: 5286 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

2.25 / 5 (12 ääntä)

"Arctic" Jäänmurtaja | Maailman tehokkain jäänmurtaja

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-03 10:37:00

+143896

<Valkoinenkuolema>

Kokonaan venäjänkielinen video aluksesta jota ei vielä ole :D

10

Aika: 2016-06-03 17:51:57

+143896

<Valkoinenkuolema>

Lecimx Suomella olisi saumaa tykittää jäänmurtolaivastolla hyvää rahaa varsinkin öljyteollisuudelta mutta ei pysty kun muunmuassa eräs vihreiden omistusohjausministeri meni kusemaan koko valtion kansalaisten muroihin. Lisäksi on kivempaa puskea rahat johonkin jonka tuottoa ei ollenkaan seurata kuten esim "kivoja pelihetkiä" kehitysapuun vauhdilla miljardi per vuosi.

8

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.06.16 21:07

<störde> Kuuluu varmaan samaan sarjaan Armata vaunun kanssa. Hienoja puheita, mutta toimii vaan konseptitasolla.

05.06.16 13:58

<Lecimx> Valkoinenkuolema Innovaatiot on suomessa ihan turhia. Ei muutako lisätään työaikaa. Vitut sillä väliä että ihmiset on jo valmiks räjähtämässä käsiin kun kaikki on jo valmiiks ihan loppu. Ei se työ viihtyvyys merkitse mitään. Paska maa ja varat väärään paikkaan väärällä tavalla.

03.06.16 17:51

<Valkoinenkuolema> Lecimx Suomella olisi saumaa tykittää jäänmurtolaivastolla hyvää rahaa varsinkin öljyteollisuudelta mutta ei pysty kun muunmuassa eräs vihreiden omistusohjausministeri meni kusemaan koko valtion kansalaisten muroihin. Lisäksi on kivempaa puskea rahat johonkin jonka tuottoa ei ollenkaan seurata kuten esim "kivoja pelihetkiä" kehitysapuun vauhdilla miljardi per vuosi.

03.06.16 16:49

<Lecimx> Kommunaattori Kyllä. Suomi on ollu edelläkävijä aina jäänmurtajissa ja on edelleen. Ympäri arktista maailmaa arvostetaan suomalaisten tietotaitoa jäänmurtajissa ja niiden rakentamisessa. Sentään edes jossain.

03.06.16 16:09

<Dickbutts> NFS: High Stakes musat taustal, aww yiss.

03.06.16 15:47

<joonas112> noita jäänmurtajia on nyt kolme helsingin telakalla rakenteilla. on ne saatana työmaita.

03.06.16 13:43

<Kommunaattori> Eikös juuri tuo pohjamuoto ollut suomalaisten kehittämä ja ensimmäistä kertaa käytössä suomalaisissa monitoimimurtajissa. Lisäksi pakko sanoa, että jos katsoo eri maiden jäänmurtajien kansirakenteiden muotoa, niin tuo on suora kopio edellistä edeltävän polvien suomalaisista, mitä ulkonäköön tulee.

03.06.16 12:30

<Epak> Mjita vjittua tjama on?

03.06.16 12:23

<strobous> Valkoinenkuolema Kuuluu varmaa samaan kategoriaan ku pari päivää sit tuli se sveitsiläinen tunneli, josta olis varmaan löytyny iha englannikski uutinen.

03.06.16 10:37

<Valkoinenkuolema> Kokonaan venäjänkielinen video aluksesta jota ei vielä ole :D

10

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Arnold in the Arctic!

Arnold in the Arctic!

4 442 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.