Quantcast

Aseenkannosta ja aseleista USA:ssa

Californiassa on erittäin tiukat aselait ja ihmiset asekielteisiä.

3.2 / 5 (10 ääntä)

Julkaistu: 17.1.2013 10:11

Katsottu: 4793 kertaa

Kommentit: 26 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.2 / 5 (10 ääntä)

Aseenkannosta ja aseleista USA:ssa | Californiassa on erittäin tiukat aselait ja ihmiset asekielteisiä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-01-17 11:21:16

+5436

<hyder>

Metsästysaseet vielä ymmärtää, mutta minkä helkkarin tähden tavallisten ihmisten muka pitäisi omistaa käsiaseita tai rynnäkkökiväärejä?

27

Kommentit (26)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.01.13 17:33

<PenZon> Tää on aivan vitun typerä puheenaihe. Aivan sama se on että kielletäänkö ne aseet nyt vai ei. Niitä on tuossakin maassa olemassa jo niin vitullinen määrä että tilanne ei muutu yhtään mikskään säännöillä.

18.01.13 06:44

<weikka> 17.01.13 11:21 <hyder> Metsästysaseet vielä ymmärtää, mutta minkä helkkarin tähden tavallisten ihmisten muka pitäisi omistaa käsiaseita tai rynnäkkökiväärejä? "itsepuolustus"

17.01.13 23:33

<spinningsputnik> Käsiaseista sen verran että ne ovat melkein välttämättömiä luolametsästyksessä supin, mäyrän, ketun yms. lopettamiseen koska sinne koloon erittäin harvoin saa mahtumaan haulikon tai jonkun muun pitkän aseen.

17.01.13 23:00

<eeverttiluttinen> Käsiaseet on tehty ihmisten ampumiseen. Miettikää sitä.

17.01.13 22:30

<hexagon> Metsästysaseet ymmärrän. Ja sit nämä kilpa-ampujat saavat mun puolesta pitää aseensa. Mut on kyllä järjetöntä antaa käsiaseita jokaisen arjen sankarin kouraan! Siitä tulee vaan sanomista.

17.01.13 21:00

<Mikkikii> Illuminatin kauan odotettu suunnitelma. Kansalta aseet pois ja henki pois. Vangeille harvemmin annetaan aseita, VARSINKIN KANSOILLE JOTKA OVAT ERI MIELTÄ KANSANMURHASTA!

-1
17.01.13 20:16

<subaruduke> vika mummo on ihan pihalla, jos aivan jokainen kantaisi asetta, olisi sen jälkeen rikollisilla järeämmät aseet kuten rynnäkkökiväärit tai smg:t, ai niin sehän on mennyt jo siihen usassa. no seuraava vaihe on se että siviilit kantaa rynnäkkökivääreitä ja rikolliset kantaa sinkoja ja kranaatteja.

17.01.13 19:58

<Hahaa> @Askila, huumeita ei todellakaan tulisi laillistaa maassa, jossa ei osata käyttää edes alkoholia oikein, ennemminkin dekriminalisoida käyttö ja ohjata narkit hoitoon. Tappaminen ei ole mielestäni koskaan oikeutettua tilanteessa, jossa henkilö ei aiheuta toiselle välitöntä kuolemanvaaraa.

17.01.13 19:49

<Askila> <Hahaa> samaa mieltä huumeet lailliseks, suurin osa käytttäis vastuullisesti, murha kans kyllä normi ihminen tappaa vaan syyllisiä.. Vitun pässi

-1
17.01.13 19:37

<Hahaa> Ja vastaisin vielä hyderille. Miksi ihmeessä ihmiset keräävät postimerkkejä?Postimerkkien käytön kirjeiden lähettämistarkoitukseen vielä ymmärtäisin, mutta minkä tähden tavallisten ihmisten muka pitäisi säilyttää kotonaan vanhaksi menneitä postimerkkejä? Miksi ihmeessä ihmiset omistavat koiria? Koirien käytön metsästystarkoitukseen vielä ymmärtäisin, mutta miksi ihmeessä tavallisten ihmisten pitäisi saada omistaa koiria?

-2
17.01.13 19:31

<Hahaa> Aseissa ei ole mitään pahaa vastuullisten ihmisten käsissä (suurin osa yksityisistä aseiden omistajista). Ihan turha alkaa demonisoimaan rynkkyjä ja glockeja. Noille hulluille murhaajille ei vain mahda mitään. Vaikka aseet kiellettäisiin, niin tappokeinoja löytyy vielä miljoona lisää. Sekopäät voivat marssia lähimpään rautakauppaan ja ostaa asetonia, rikkihappoa ja vetyperoksidia ja valmistaa alle tunnissa räjähdettä, jota terroristit käyttävät lannoitepommien aloituspanoksena. Ihme mentaliteetti täällä riemurasiassa. Vitun ituhipit.

-3
17.01.13 19:08

<Ausvitsi> Aseenkantolaki on selitetty selvästi yhdysvaltain perustuslain toisessa lisäyksessä. rynnäkkökiväärin omistus on täysin ymmärrettävää.

17.01.13 17:24

<TB303> Tokoro, ei kanna californiassakaan kaikki asetta niinkun näkyy, vaikka se siellä laillista onkin.

17.01.13 17:12

<Valkoinenkuolema> Petrell ... ja tämän takia suomessa on demonisoitu metsästys ja ampumaharrastukset jo vuosia ja nyt kerätään kiireellä ukoilta pyssyjä pois etteivät vaan periydy nuorisolle.

17.01.13 16:57

<petrell> aseet on jenkeissä jokasella valtiota vastaan ei siviilejä vastaan. sen perusteella se niitten perustuslakikin on tehty. jos valtio käy sikailemaan on kansalla jotain millä pistää hanttiin.

17.01.13 16:48

<tokoro> Ihmiset hävittää autojensa avaimia, kodin avaimia, eksyy toisinaan lapsistaan, jos jokainen kantais asetta, ni laittomat aseet lisääntys.

17.01.13 14:07

<Kainonen> " <hyder> Metsästysaseet vielä ymmärtää, mutta minkä helkkarin tähden tavallisten ihmisten muka pitäisi omistaa käsiaseita tai rynnäkkökiväärej&aum​l;?" Esimerkiksi on olemassa paljon eri kilpa-ammunta muotoja joissa nimenomaan käytetään käsiaseita ja rynnäkkökiväärejä. Eipä sen enempää, lukekaapas ihmiset http://www.plzi.com/tekstia/omat/hiplaajat.htm niin olette taas hieman viisaampia.

17.01.13 13:25

<KoRno> <piran> Ja isotissinen

17.01.13 13:06

<piran> Olipa miellyttävän ja fiksun oloinen se nainen lippis päässä tuossa alussa. No se oli miellyttävää vastapainoa niille kaikille LAQUISHA, SHANIQUA ym.

17.01.13 11:58

<Susihac> Nyt sitä pelon ilmapiiriä kiitos. Tarkka-ampujat katoille niin ei kukaan pääse riehumaan. Sitte on kiva kuljeskella.

17.01.13 11:57

<Mohnake> Ajatella sitäkin jos, joku sekopää tulisi, kolkkaisi ja pöllis sen aseen ja paukut vyöltä... Aika vastuullista touhua.

17.01.13 11:42

<Lecimx> Käsiaseiden omistaminen ja piilotettu tai näkyvillä kanto pitäs olla suomessakin laillista.

-4
17.01.13 11:21

<hyder> Metsästysaseet vielä ymmärtää, mutta minkä helkkarin tähden tavallisten ihmisten muka pitäisi omistaa käsiaseita tai rynnäkkökiväärejä?

27

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.