Biisi Tallukan juhlapaikanhakijoista

4.54 / 5 (40 ääntä)

Julkaistu: 4.12.2015 11:39

Katsottu: 7592 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.54 / 5 (40 ääntä)

Biisi Tallukan juhlapaikanhakijoista

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-04 21:56:45

+95246

<Metsien_mies>

SuperKukka Sinun kommenttisi siihen että maahanmuuttajien tuottavuus olisi parempi kuin kantaväestön perustuu ainoastaan siihen että maahanmuuttajista aiheutuvia kuluja ei oteta huomioon. Todellisuudessa maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet paljon enemmän haitta taloudellisesti kuin ovat tähän maahan antaneet.

28

Aika: 2015-12-04 18:19:10

+667

<-slayer->

SuperKukka Sinulla on hyvä pointteja ja olen kanssasi samaa mieltä monelta osin. Omasta puolestani tänne saa tulla kukatahansa PASSIN kanssa, mutta mielestäni vain Suomen kansalaisen pitäisi olla oikeutettu etuuksiin. Lisäksi turvapaikkojen myöntäminen ei ratkaise mitään ongelmaa ja se pitäsi lopettaa. Jos on kivi kengässä, kannattaako ottaa kivi pois kengästä vai syödä särkylääkkeitä kipuun?

19

Aika: 2015-12-04 21:58:25

+95246

<Metsien_mies>

SuperKukka Itseäni kiinnostaisi että mikä on se inhimillinen pääoma jota nämä lähi-idän sankarit voivat Suomeen tuoda?

18

Aika: 2015-12-04 18:04:06

+667

<-slayer->

SuperKukka Mitkä ovat niitä työpaikkoja, jotka kohentavat suomen kilpailukykyä - siivooja, roskakuski, kebab yrittäjä? Haluammeko luoda tasa-arvoisen yhteiskunnan vai luommeko sen sijasta kansan osan, joka tekee alipalkattuna kaiken paskan (vertaa USA meksikolaiset). Mistä ylipäätään töitä tulevaisuudessa, jo nyt teollisuuden tuottavuus on noussut monikymmenkertaisesksi teollistumisen alkuajoista. Kuinka moni näistä juhlapaikanhakijoista on mukana kehittämässä teollista Internettiä, älykkäitä koneita tai muuta vastaavaa, mikä todella viä KEHITYSTÄ ETEENPÄIN?

14

Aika: 2015-12-05 00:39:01

+12851

<nytjo>

Mistä mamut saavat töitä noiksi viideksi vuodeksi, superkukka? Yritykset eivät halua kielitaidottomia ihmisiä töihin. Tuo 8% pienempi tuottavuus on täyttä paskapuhetta. Paria heikosti puhuvaa opastanut, ja ne pari viikkoa mitä niitä siellä pidettiin työllisti minua enemmän, kuin varsinainen työni. Milloin oltiin ymmärretty väärin ja milloin ei ollenkaan, vaikka iloisesti nyökkäiltiin kun kysyin, että onhan asia nyt varmasti selvä.

7

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
07.12.15 21:49

<garriman> superkukka Olisiko mahdollista saada pari lähdettä mistä olet nämä numerot saanut? t aidosti kiinnostunut

05.12.15 13:26

<Peguuu> Vaikutti mukavalta paikalta tämä hotelli pitääpä ottaa korvan taakse ,jos tulis vaikka käytyä.

-1
05.12.15 12:58

<Ac3r> Älkää hyvät ihmiset sekoittako normaalia maahanmuuttoa(opiskelu,työ,perhe) ja turvapaikanhakua(pakolaiset). Myöskään (talous)tilastollisesti ei kannattaisi sotkea näitä kahta. Ensimäisessä kannattaa keskustella taloudellisista hyödyistä suomelle. Jälkimmäisessä siitä mikä on inhimillistä.

05.12.15 00:42

<nytjo> Lisäksi suurin osa pakolaisista tulee tänne siksi, että ei tarvisi tehdä töitä, kun eläminen maksetaan sinulle. Osa on toki käyttökelpoista materiaalia, mutta mietittäisiinkö niiden siirtämistä tänne vasta sitten, kun alkaa näyttää että ei ole tarpeeksi tekijöitä työlle kantaväestöstä? Ja silloinkin suosittaisiin mielummin Keski-Pohjois-Eurooppalaista työvoimaa, jotta ei tarvitse sietää kulttuurierojen tuomia haittoja? Ja kyllä, ne ovat pääosin haittoja.

05.12.15 00:39

<nytjo> Mistä mamut saavat töitä noiksi viideksi vuodeksi, superkukka? Yritykset eivät halua kielitaidottomia ihmisiä töihin. Tuo 8% pienempi tuottavuus on täyttä paskapuhetta. Paria heikosti puhuvaa opastanut, ja ne pari viikkoa mitä niitä siellä pidettiin työllisti minua enemmän, kuin varsinainen työni. Milloin oltiin ymmärretty väärin ja milloin ei ollenkaan, vaikka iloisesti nyökkäiltiin kun kysyin, että onhan asia nyt varmasti selvä.

04.12.15 21:58

<Metsien_mies> SuperKukka Itseäni kiinnostaisi että mikä on se inhimillinen pääoma jota nämä lähi-idän sankarit voivat Suomeen tuoda?

18
04.12.15 21:56

<Metsien_mies> SuperKukka Sinun kommenttisi siihen että maahanmuuttajien tuottavuus olisi parempi kuin kantaväestön perustuu ainoastaan siihen että maahanmuuttajista aiheutuvia kuluja ei oteta huomioon. Todellisuudessa maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet paljon enemmän haitta taloudellisesti kuin ovat tähän maahan antaneet.

28
04.12.15 18:19

<-slayer-> SuperKukka Sinulla on hyvä pointteja ja olen kanssasi samaa mieltä monelta osin. Omasta puolestani tänne saa tulla kukatahansa PASSIN kanssa, mutta mielestäni vain Suomen kansalaisen pitäisi olla oikeutettu etuuksiin. Lisäksi turvapaikkojen myöntäminen ei ratkaise mitään ongelmaa ja se pitäsi lopettaa. Jos on kivi kengässä, kannattaako ottaa kivi pois kengästä vai syödä särkylääkkeitä kipuun?

19
04.12.15 18:13

<-slayer-> Vielä kun lisää. Mitä on talouskasvu - sitä että ihmiset tuottavat ja kuluttavat enemmän paskaa mitä he eivät alun peinkään tarvitse. H&M vaatteet mitkä eivät kestä ja joihin kyllästytään viikon jälkeen ja heitetään roskiin. Kun voitaisiin oikeasti valmistaa laatua ja käyttää niitä jopa vuosia. Kun sokeasti haemme sitä talouskasvua, olemme itseasiassa eksyneet jo asiasta. Ei lyhytnäköinen talouskasvu tee meitä pitkällä aikajänteellä onnelliseksi. Ei boosti kilpailukykyyn turvapaikanhakijoilla ratkaise sitä perustavan laatuista ongelmaa.

04.12.15 18:04

<-slayer-> SuperKukka Mitkä ovat niitä työpaikkoja, jotka kohentavat suomen kilpailukykyä - siivooja, roskakuski, kebab yrittäjä? Haluammeko luoda tasa-arvoisen yhteiskunnan vai luommeko sen sijasta kansan osan, joka tekee alipalkattuna kaiken paskan (vertaa USA meksikolaiset). Mistä ylipäätään töitä tulevaisuudessa, jo nyt teollisuuden tuottavuus on noussut monikymmenkertaisesksi teollistumisen alkuajoista. Kuinka moni näistä juhlapaikanhakijoista on mukana kehittämässä teollista Internettiä, älykkäitä koneita tai muuta vastaavaa, mikä todella viä KEHITYSTÄ ETEENPÄIN?

14
04.12.15 16:39
04.12.15 16:23

<eccci> Euroviisu matskua

04.12.15 13:04

<Larmey> Mistähän löytyis itellee juhlapaikka tänään?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Pandojen lääkintä

Pandojen lääkintä

5 793 katselukertaa

Russian Shaman DnB.

Russian Shaman DnB.

2 218 katselukertaa

Viritetty rollaattori

Viritetty rollaattori

20 164 katselukertaa

Mummo ja internet (Kansanradio)

Mummo ja internet (Kansanradio)

3 730 katselukertaa

Nyt kokataan

Nyt kokataan

2 001 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.