Brexit the movie

Paljon mielenkiintoisia asioita ihan suomalaisestakin näkökulmasta

4.5 / 5 (22 ääntä)

Julkaistu: 24.5.2016 13:38

Katsottu: 3878 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.5 / 5 (22 ääntä)

Brexit the movie | Paljon mielenkiintoisia asioita ihan suomalaisestakin näkökulmasta

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-05-24 20:18:27

+433

<sugaa>

Toivotaan, että Britannia eroaa EU:sta. Tällöin toivottavasti alettaisiin Suomessakin jo pikku hiljaa heräämään siihen, että EU ja vasemmistolainen ylisääntelyn ja ylenpalttisen byrokratian ihannointi on taloudellinen itsemurha, joka tuhoaa kansakunnan ja kansalaisten hyvinvoinnin sekä tulevaisuuden näkymät.

24

Aika: 2016-05-24 18:48:48

+5742

<BokeLai>

EU on rikkaus -Rolexander Stubb

16

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
29.05.16 09:18

<sponge> Outoa miten vähän mediasssa kirjoitetaan tästä brittien erosta. Eroa kannattavat johtaa tällä hetkellä ja hyvä niin. Stubbin paskanjauhanta ettei ikinä voida erota EU:ta on täyttä paskaa.

25.05.16 21:47

<sugaa> Kaapo76 Myös pakko huomauttaa, että tiedäthän talouden sääntelyn olevan yksi sosialismin ja vasemmistolaisen aatteen kulmakiviä, koska kyseinen aate nimenomaan ajaa sitä että valtion tulisi tarkkailla ja säännellä valtion sisällä tapahtuvaa toimintaa. Vastuu on valtiolla eikä yksilöllä, kun kapitalismi aatteena on juuri päin vastainen. Valtio ei tiedä mikä sinulle on hyväksi, mutta määrää tekemisiäsi sitäkin innokkaammin.

25.05.16 21:39

<sugaa> Kaapo76 Olet kuitenkin oikeassa siinä, että Suomessa ei tällä hetkellä ole yhtään aktiivista puoluetta joka aktiivisesti ajaisi vapaata markkinataloutta, sääntelyn purkua ja yksilönvapauksia. Toivottavasti kohta perustettaisiin klassisen liberalismin aatteita ajava puolue, mikä olisi ratkaisu ongelmiimme. Vapaat markkinat ja kapitalismi (todellinen kapitalismi ei Korporativismi mikä meillä nyt on) parantavat ihmisten elintasoa, bkt:ta sekä pienempiä tuloeroja. Voimme vertailla esimerkiksi Sveitsin ja Suomen verotuskäytänteitä ja tuloeroja. Tulokset ovat yllättävästi Sveitsin puolella.

25.05.16 21:34

<sugaa> Kaapo76 Koska vasemmistolaiset ja liberaalit ovat sääntelyn taustalla. Suuryritykset totta kai ajattelevat omia intressejään ja sääntely on paras tapa nostaa alalle tulon esteitä sekä vähentää kilpailua ja näin vankistaa omaa asemaansa. Yritykset eivät kuitenkaan tee päätöksiä vaan poliitikot, jolloin poliitikot ovat joko tyhmiä tai elävät kuplassaan eivätkä muka ymmärrä mitä sääntely aiheuttaa. He ajavat näin yritysten etuja eivätkä kansalaisten ja ongelman juuri on se, että taloutta halutaan edes säädellä. Antaa vapaiden markkinoiden toimia omalla voimallaan on ratkaisu.

25.05.16 18:47

<Kaapo76> Herra sugaa, olen hyvin samaa mieltä EU:sta. Mutta miten pirussa sait yhdistettyä vasemmistolaisuuden tuohon ylisääntelyyn ja turhaan byrokratiaan. Kun nimenomaan suuryritykset ovat lähes poikkeuksetta olleet typerimpien sääntöjen ja standardivaatimusten takana. Pankeista nyt puhumattakaan.

25.05.16 17:22

<nojoo1> Kaikki henkilöt joitakin kolumnisteja, kirjailijoita jne. lehdistöväkeä? Missä ovat tohtorit ja ansiantuntijat? EU:ssa, kuten kaikien muidenkin valtioiden hallituksissa, on vahva virkamieskoneisto, joka edustaa asiantuntijuutta ja loogisuutta. Poliitikot harvemmin tietävät mistään mitään ja ovatkin enemmänkin mielipideautomaatteja, joita virkamiehet tulkitsevat ja pyrkivät kansaa mielyttäviin ratkaisuihin pitkällä aikavälillä.

-2
25.05.16 00:51

<sdabu> Konflict Ihan kaikki asiat ei ole mielipidekysymyksiä

-3
24.05.16 23:37

<Konflict> Ei ollut dokumentti, vaan valmiiksi muodostettu mielipide videon muodossa. Katsoin silti kokonaan, 4/5 koska ei annettu muodostaa itse mielipidettä asiaan.

-1
24.05.16 20:47

<liskoja> Käteinen tietää miten tää toimii.

24.05.16 20:18

<sugaa> Toivotaan, että Britannia eroaa EU:sta. Tällöin toivottavasti alettaisiin Suomessakin jo pikku hiljaa heräämään siihen, että EU ja vasemmistolainen ylisääntelyn ja ylenpalttisen byrokratian ihannointi on taloudellinen itsemurha, joka tuhoaa kansakunnan ja kansalaisten hyvinvoinnin sekä tulevaisuuden näkymät.

24
24.05.16 18:48

<BokeLai> EU on rikkaus -Rolexander Stubb

16
24.05.16 16:04

<Ristomies> spiigeldefiigel Uskosin että tämä on tehty vastapainona juurikin tälle toiselle puolelle, meille on toitotettu ja rummutettu sen pelkkiä hyviä puolia niin kauan kun EU on ollut. Britanniassa alkaa kansa ymmärtää jo lehdistöä myöten minkälainen järjestelmä tämä EU pohjimmiltaan on. Pitää uskaltaa katsoa myös tämä toinen puoli ja oikeassa olet, sekin kriittisellä mielellä. Pitää tutkia asiaa myös itse, ei luottaa pelkästään mitä muut sanoo.

24.05.16 15:19

<spiigeldefiigel> Mielestäni jos dokumentti tahtoo olla vakavasti otettava, niin sen pitäisi antaa katsojan muodostaa itse mielipiteensä eikä tuputtaa infoa yksipuolisesti. En todellakaan kiistä EU:hun kuuluvia haittoja, mutta näin puoluleellista ja kohdetta pilkkaavaa dokumenttia katsoessa rupeaa väkisinkin perskarvat väpättämään propagandan merkiksi.

24.05.16 14:51

<[Noppa]> katsoin kokonaan, erittäin asiallinen video EUn haitoista.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Anti-Brexit kannattajat

Anti-Brexit kannattajat

3 743 katselukertaa

#Brexit onnistui!

#Brexit onnistui!

6 996 katselukertaa

Brexit

Brexit

2 340 katselukertaa

Brexit: The Movie (Full)

Brexit: The Movie (Full)

6 227 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.