Quantcast

Brother Nathanaelilla on asiaa Ranskaan liittyen.

Ranskan iskujen jälkeen geopolitiikassa on otettu uusi vaihde päälle. Jäljet johtavat epäilyttävästi sylttytehtaan suuntaan.

4 / 5 (28 ääntä)

Julkaistu: 18.11.2015 15:35

Katsottu: 4524 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4 / 5 (28 ääntä)

Brother Nathanaelilla on asiaa Ranskaan liittyen. | Ranskan iskujen jälkeen geopolitiikassa on otettu uusi vaihde päälle. Jäljet johtavat epäilyttävästi sylttytehtaan suuntaan.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-11-18 20:50:09

+132475

<MrFiufaufou>

Ei ihmisiä kiinnosta totuus, se tässä maailmassa on ongelmana. Kunhan tvstä tulee bb tai salkkarit, tai vaikka onnenpyörää, niin ei ketään kiinnosta.

5

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
23.11.15 04:05

<Handalf> Missä Hitler kun häntä tarvitaan :(

19.11.15 09:45

<Kheldaur> Onpas ärsyttävän oloinen sekopää.

-3
19.11.15 09:42

<kuli78> Downstream Obama on televisiossa suoraan myöntänyt jenkkien kouluttavan isistä ja McCain on jopa esiintynyt samoissa kuvissa isiksen johtajien kanssa. Jenkit on täysin infiltroitu sionistien agenteilla, eikä presidentiksi nouse ketään kuka ei ole juutalaisten edun mukainen ehdokas. Jfk oli viimeinen oikea presidentti jenkeissä ja sekin tapettiin heti, koska oli lopettamassa FEDin, joka on jutku omisteinen keskuspankki ja perii korkoa dollareiden luomisesta tyhjästä. On erittäin todennäköistä, että mossadilla on ollut näppinsä pelissä sekä Charlie Hedbon, että Pariisin teroiskujen kanssa.

19.11.15 08:43

<Väsynyt Mies> Nyt ne rajat kiinni ja ulkopolitiikka takas liittoutumattomuuden linjalle. En ota kantaa siihen mikä näistä "salaliittoteorioista" on eniten oikeassa vai ovatko kaikki osittain jäljillä, mutta siihen paskakasaan ei kuitenkaan pidä mennä lusikoimaan vaikka se kuinka EU-kermalla ja NATO-kirsikoilla onkin kuorrutettu.

19.11.15 03:20

<tantzu> Tulispa lunta.

19.11.15 01:19

<uvracha> Thanks to the Jesus Christ amen. God bless...

-5
19.11.15 00:31

<GAL1700> Tän jäbän habitus ja esiintyminen on jotenkin häiritsevää.

18.11.15 22:54

<Downstream> Kyllä Obama on myöntänyt ettei ottanut ISIS:tä tosissaan sen noustessa. Eikä ole kovin yllättävää, sillä noita epäonnistuneita terroristijärjestöjä on kuin sieniä sateella. Paska video.

-3
18.11.15 20:59

<Valkoinenkuolema> Ihan kivaa tää "juutalaiset sitä ja tätä" homma mutta tuo syyrian kumoaminen on ihan jenkkien ja saudien peliä. Israel oli tuota syyrian tykitystä vastaan jos muistatte koko kapinan alkuhetket.

-6
18.11.15 20:50

<MrFiufaufou> Ei ihmisiä kiinnosta totuus, se tässä maailmassa on ongelmana. Kunhan tvstä tulee bb tai salkkarit, tai vaikka onnenpyörää, niin ei ketään kiinnosta.

18.11.15 19:37

<PurjoS> Se että USA on periaatteessa rahoittanut ISILin alkuvaiheessa ei ole mitään uutisia. Eikä tällasta ongelmaa oikeastaan pysty esittämään 4 minuutin videossa.

18.11.15 19:25

<ExtremeDigital> miqael69 katso otsikko

18.11.15 17:53

<miqael69> yks kysymys kuka tää musta paavi on?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Avicii - Hey Brother (Lyric)

Avicii - Hey Brother (Lyric)

4 336 katselukertaa

KREATOR - Fallen Brother

KREATOR - Fallen Brother

4 407 katselukertaa

Big Brother Venäjän tapaan

Big Brother Venäjän tapaan

6 655 katselukertaa

Brother Nathanael saarnaa asiaa.

Brother Nathanael saarnaa asiaa.

3 835 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.