Quantcast

Collateral murder + Assangen kommentit

4.74 / 5 (17 ääntä)

Julkaistu: 12.4.2013 09:03

Katsottu: 5967 kertaa

Kommentit: 38 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.74 / 5 (17 ääntä)

Collateral murder + Assangen kommentit

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-04-12 10:29:18

+80717

<pebblo>

Saatananan vittu perkele kun pistää vituttamaan tuo saatanan urpo jenkki kapiainen ja nuo naureskelevat pilotit. Vaikea kuvitella itteensä hekottelemaan kun tappaa ihmisiä, oli niillä sitten pyssyt tai ei. Siviileistä puhumattakaan.

14

Aika: 2013-04-12 13:14:00

+623

<Pyk3>

<opmdevil> Minusta Assange liioittelee joitain kohtia kun taas Eland vähättelee. Itse videosta ja sotilaiden kommenteista saa kuvan, etteivät he välitä yhtään ketä ampuvat ja juhlistavat sitä mitä enemmän tappavat. Minusta sotilaan ja murhaajan välillä on ero, nämä miehet videolla ovat jälkimmäisiä.

5

Kommentit (38)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
14.04.13 18:04

<Haerski2> <aa3131234> argumentista päätellen sinä olet sitä ikäluokkaa, joka vielä keulii mopoilla... Vai joko iskä on ostanu mopoauton? Mitä se minun lentely lähi-idässä muka tähän asiaan vaikuttaisi? En ole ammattisotilas, eikä minusta sellaista koskaan tule, mutta nuo paskiaiset on tuolla omasta tahdostaan, eli joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

14.04.13 06:02

<kätsä2> :D jhannine pitäs lähettää tonne lähi-itää vähä lentelee nii nähtäs miten mopo keulii

14.04.13 03:18

<KukkahattuHilter> Ja sit ku et ammukkaa ni kopteri tulee alas ja alhaalla huuetaan allahu akbaria.http://www.liveleak.com/view?i=aaa_1364506576

14.04.13 00:25

<Venomspit> <Zerppis> Keskity enskerral vähän paremmin.. Siinä vaan vertailtiin sitä miten ampujat nauttii siitä ikäänkuin he pelaisivat peliä. Dumbass.

-1
13.04.13 16:30

<mgu> Assange on kyllä selvö tosielämän Malfoy. Ihan saman näkönen :)

13.04.13 12:51

<Reimontti> Minusta tuossa ei ollut mitään väärää. Noissa olosuhteissa vastaan tollasta porukkaa joka käyttää lapsia/naisia sotilaallisiin toimiin ihan pelkä aivopesun voimalla. Niinkuin videossakin sanottiin...sohvalta on helppo tuomita.

13.04.13 05:41

<LordBhorak> nadalia, niin kiihotti paria ruotsalaistakin. T: ecuadorin lähetystö.

12.04.13 22:03

<Luukasa> Vituttaa ku toi jankkaa, että niillä saatto pelottaa ku sodassa ollaan, vittu ne on niin korkeella ilmassa, että kukaan tuolla maassa ei voi ampua niitä millään, saatana.

12.04.13 21:03

<TapTT> Ei ole mikään syy tappaa siviilejä ja reporttereja, koska "meitä pelotti henkemme edestä". Se on vähän sama kuin menisi hain kanssa samaan uima-altaaseen ulisemaan miten mua nyt pelottaa. Mutta ennen kaikkea se ei ole niin oleellista, mitä nuo sotilaat tuolla tekee, vaan se, että miksi yhdysvallat ylipäätänsä ovat vieraalla maaperällä "vapauttamassa" kansoja. On silti sanottava, että et lähde armeijaan, ellet henkisesti ruksaa "olen valmis tositilanteessa ottamaan toiselta ihmiseltä hengen"-laatikkoa. Hienoa, että tämä video vuoti julkisuuteen. Saisi tulla lisää.

12.04.13 21:03

<Haerski2> <Gmith> Ymmärrät täysin sen, että ainakin 2 viatonta ihmistä kuoli koska näillä ehkä saattoi olla ase ja tähystäjän mopo keuli heti kun joku musta objekti vähän vilahtaa nurkan takaa? Sota on yks vitun paska instituutio, jonka varjolla mikä tahansa rikos ja huolimattomuus voidaan painaa villaisella, "koska oli sotatila ja kaikki oli niin paineissa ja laadidaadidaa". Hyvin se on näköjään saatu iskostettua vaalikarjan kalloon, että tämä vaan kuuluu asiaan. Lämmittää varmasti paljon noiden kavereiden perheitä ja muita läheisiä.

12.04.13 20:48

<jokse> Kukaan ei pakota että usa'n piti mennä tonne, joten kaikki siviilit jotka ne tappaa niin voi olla arviointi virheitä, mutta niitä ei silti saa hyväksyä, koska jos sinne päätettiin mennä, niin pitää vastuu ottaa siitä ettei siviilejä vahingoiteta ja ampujat sotaoikeuteen.

12.04.13 20:17

<Gmith> jhannine, olisi. Kyllä mä ymmärrän täysin miten tuossa kontekstissa tuo kopterin ampuja erehtyi noita luulemaan aseiksi.

-1
12.04.13 18:10

<Pahkina> Ihan vitun primitiivistä käytöstä tuo sotimisen paska. Mikä vittu siinä on ku on tapettava porukkaa? toki jotkut ansaitsevat sen, mutta sitten, kuka sitä lietsoo ja on iha allahu akbar och jihad?ja öljy + mineraalit.

12.04.13 17:06

<nojoo1> Sairata paskojahan sotilaat ovat kun ovat valmiita tappamaan.

12.04.13 16:23

<Haerski2> <Gmith> "Assange tekee hyvää työtä mutta vois vetää sen pään pois perseestä -- ja miettisi vähän että millasta siellä sodassa on olla." <--- Mitä vähemmän tuolle paskalle on altistunut sitä selkeämmin sen järjettömyyden näkee. Jos se minusta olisi kiinni, niin jokaisesta siviiliuhrista tutkinta ja murhasyyte liipasimesta vetäjälle ja sille joka siihen luvan antoi. Mitäs jos olisivat ampuneetkin pari suomalaisreportteria? Olisiko oltu yhtä ymmärtäväisiä?

12.04.13 16:13

<Omgfish> Joopa joo. Tässä teille mietittävää: Irakin kansa oli hädässä saddamin vallan alla. Jenkit tuli ja pisti kaverin matalaksi ja maa jäi ilman johtajaa. Olisiko parempi vaihtoehto ollut jättää kokonaan menemättä, ajatella että ei kuulu meille? (Tällöin ison osan lähi-itää ja afrikkaa voi jättää ilman kehitys/humanitääristä apua) Vaiko oliko parempi kuitenki jäädä paikalle ja auttaa tukemaan uutta hallitusta? Tai peräti käydä paikalla, tehdä temput ja lähteä vittuun jättäen jälkeen valtatyhjiö ja täysi anarkia? Kertokaa mulle, kun niin kirkassilmäisesti noita paasaavia kommentteja tulee.

-1
12.04.13 15:35

<Epäilijä> <Gmith> joo sen pitäs mennä sinne hullujen joukkoon, jotka tappaa huvikseen. Kyllä joo olet oikeassa. (en puhu tästä videosta)

12.04.13 15:27

<Gmith> Assange tekee hyvää työtä mutta vois vetää sen pään pois perseestä ja kävisi vaikka armeijassa ottamassa vähän tuntumaa ja miettisi vähän että millasta siellä sodassa on olla. Kyllä mä epäilen että aika moni sotilas diilaisi sodassa kuoleman kanssa heittämällä läppää ja vähättelemällä sitä.

-1
12.04.13 15:25

<Räpse> Lentokoneet ampukoon toisiaan ja antakkoon maavoimien tapella keskenään.

12.04.13 15:25

<Gmith> Kyllä tuossa vaan sattu ihan inhmillinen virhe. Sillon joskus ku katoin tämän ekaa kertaa enkä tienny mistä video oli niin luulin itsekki että noilla oli aseet käsissä ku noilla näytti kahdella olevan kivääri ja yhdellä joku raketinheittimen näkönen homma kädessä. Olisin varmaan itsekki virheen ja tässä oli vielä keissi se että jostain tuolta päin oli tulitettu jotain yksikköä jonka takia nuo oli tuolla nuo kopterit. Mitä jos ne ois jättäny ampumatta ja siellä olisiki ollu RPG jollaki ja olisivat tappaneet puolitusinaa jenkkejä? Olisivat sillon kusseet omat työnsä nämä ampujat ja omat maksais.

12.04.13 15:08

<Vilg3> Onse vaan niin monimutkainen tämä maailma. Toiset sanoo sitä, toiset sanoo tätä, kun nämä tekee tätä, kun heille sanottiin, että tämä menee näin. Kertokaas, rasialaiset yksi asia: Mikä näistä on oikea vastaus. Kuka oli oikeassa? Kuka väärässä?

12.04.13 14:48

<Pyk3> <opmdevil> Minusta paljon kuolemaa pahempi kohtalo olisi olla tuollainen hirviö niin kuin tässä videolla, eli iloita ihmisten tappamisesta ja oikein etsiä tekosyytä saada tehdä sitä. Minä puolustaisin maatani ja ihmisiä joista välitä, mutta minä en ikinä nauttisi ihmisten satuttamisesta ja tappamisesta.

12.04.13 14:32

<opmdevil> <pyk3> Voit pitää noista opeista kiinni sitten jos suomi joutuu tositoimiin ja vastassa on vihollinen joka ei kanna yhtenäistä asepukua tai aseitakaan näkyvästi esillä. Luulen että joudut ovelan vihollisen tappamaksi tai sitten alat "luovimaan" omien sääntöjesi viidakossa.Jenkkien rules of engagement on melko selkeä kuten tässäkin tapauksessa näkyy. Virheitä tulee välillä tehtyä mutta tämän jutun tuomittavaksi teki se että tapahtumaa yritettiin peitellä. Kandee muuten lukea irakin ja afganistanin sotilaiden muistelmia niin saa käsityksen miten kaoottista se homma on siellä välillä ollut.

-1
12.04.13 14:21

<Pyk3> <opmdevil> Se ettei sotilas voi olla varma onko miehellä kädessä sinko, kamera tai makkaratikku ei ole mikään oikeutus sille, että tämä sen perusteella murhaa ihmisen. Sotilaalla pitää olla vastuuntuntoa ja oikeudenmukaisuutta, muuten sotavoimat voisivat yhtä hyvin lähettää lauman susia repimään jokaisen vastaantulijan palasiksi. Sotilaan tehtävä ei ole vain tappaa vaan pitää järjestystä yllä. Tavoite on saavuttaa rauha, ei tuhota kaikkea elävää.

12.04.13 13:33

<opmdevil> <pyk3> Tuo on juuri jeesustelua että onnistunutta iskua ei saisi juhlistaa tai olla tyytyväinen tulokseen. Tässä vaiheessa kun ei vielä tiedetty mitä oli tullut tehtyä ja kuten sanoin, tuollaista hommaa ei voi tehdä jos on niinsanotusti "herkkä ja empaattinen ihminen" koska sotilaan tehtävä on tappaa ja jos se tuntuu pahalle, sitä peitellään ja vähätellä. Tota videota kun katsoo niin se on helppo jälkikäteen sanoa että "se on kamera, tiedän, koska kommenteissa joku sanoi niin" mutta kun tilanne on päällä niin hohhailla ei voi tai lähtee oma henki tai kaverin.

12.04.13 13:14

<Pyk3> <opmdevil> Minusta Assange liioittelee joitain kohtia kun taas Eland vähättelee. Itse videosta ja sotilaiden kommenteista saa kuvan, etteivät he välitä yhtään ketä ampuvat ja juhlistavat sitä mitä enemmän tappavat. Minusta sotilaan ja murhaajan välillä on ero, nämä miehet videolla ovat jälkimmäisiä.

12.04.13 13:13

<largehc> Kyllähän sodassa ihmisiä kuoleeee.

12.04.13 12:50

<opmdevil> <pyk3> sillä ei ole merkitystä että lentäjät ampuivat toimittajia koska ovat olleet siinä uskossa että antoivat asevaikutusta viholliselle ja tästä puolesta asiaa on turha vääntää mitään jeesustelua. Mitä tulee tuohon tilanteen virhearvioon niin kannattaa unohtaa assangen jeesustelu ja kuunnella tuota toista miestä joka selittää miten asia "niinkusta oikeasti rintamalla" menee eikä retroperspektiivisesti kuten assange arvioi.

-1
12.04.13 12:25

<Pyk3> <opmdevil> Vihollisen? Sen hepun videokameran kanssa? Ne ihmiset jotka tulivat pelastamaan haavoittunutta kaveriaan? Vai ne lapset autossa?Onneksi on perjantai, alkoholi auttaa unohtamaan yhdeksi illaksi viikossa minkälaisia me ihmiset olemme...

12.04.13 11:30

<Zerppis> Taas syytetään pelejä... Ympäri historian kivikaudesta nykyaikaan sotilaat on kerskunu niiden tappo määrillä osoittaakseen tehokkuutensa... Ainakaan nykyään ei kerätä käsiä tai päitä todistuksena niistä tapoista.. Mutta en tietenkään puolusta tätä tapahtumaa..

12.04.13 11:29

<opmdevil> <pebblo> miten ajattelet että sotilaat pystyy muuten tekemään työtään kuin epäinhimillistämällä vihollisen? Lisäksi tuota hekottelua ja rennosti ottamista on turha kritisoida kuten USA:n lehdistö teki koska tätä varten miehet on koulutettu. Mitä ihmiset oikeasti luulevat että ammattisotilaat on koulutettu ja mitä varten? Ihme jeesustelua vaikka tilanne onkin ikävä. Ja kandee katsoa myös suomalaista sota-aikaista propagandaa ja lukea rintamalta muistelmia miten "ne hyvät suomaliasetkin" harrasti vihollisen ampumista virnuillen ja ilman mitään tunnontuskia. Kuuluu urheiluun, sanoisin...

12.04.13 10:56

<butikka> eivät erota bf3 oikeesta maailmasta...

12.04.13 10:35

<BlackCatti> tää tuli viime yönä telkusta

12.04.13 10:29

<pebblo> Saatananan vittu perkele kun pistää vituttamaan tuo saatanan urpo jenkki kapiainen ja nuo naureskelevat pilotit. Vaikea kuvitella itteensä hekottelemaan kun tappaa ihmisiä, oli niillä sitten pyssyt tai ei. Siviileistä puhumattakaan.

14
12.04.13 09:59

<Kuup0> Sairas maailma

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Collateral Briefcase Scene

Collateral Briefcase Scene

2 898 katselukertaa

Brutal Truth-Collateral damage

Brutal Truth-Collateral damage

7 585 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.