Quantcast

Crack the Surface - Episode 2

Episode II takes a look at a small collection of explorers from across the pond in America and Canada, focusing on their participation and experiences within their local and global exploring community. Filmed over six weeks resulting in over 1.5TB of raw footage from locations such as New York, Indianapolis, Chicago, Las Vegas, Minneapolis and Montreal. Thank you to all those who have supported us throughout this project. It is for you we create these films and it isn't over yet!

3.13 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 13.2.2012 10:48

Katsottu: 5080 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.13 / 5 (8 ääntä)

Crack the Surface - Episode 2 | Episode II takes a look at a small collection of explorers from across the pond in America and Canada, focusing on their participation and experiences within their local and global exploring community. Filmed over six weeks resulting in over 1.5TB of raw footage from locations such as New York, Indianapolis, Chicago, Las Vegas, Minneapolis and Montreal. Thank you to all those who have supported us throughout this project. It is for you we create these films and it isn't over yet!

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
17.02.12 14:36

<aleksiko> <Skolthorn> Mun mielestä on ainakin melko extremeä kiivetä johonkin vitun korkeaan paikkaan josta voisi pudota kuolemaansa tusosta vain. Sehän tosin on sinulle varmaan ihan tunematon kokemus kun korkein paikka johon läskillä perseelläsi voisit kiivetä on varmaankin tietokonetuolisi

15.02.12 17:34

<mr_tinkertrain> turhaa paskaa.

14.02.12 02:46

<ruostee> 3/4 kertoo miten hienoa tuo on 1/4 näyttää mitä oikeasti tekee

13.02.12 18:42

<Thaurung> Mennää paikkoihin mihin ei sais mennä! Mää oon niin extreme!

13.02.12 17:07

<Tapolako> jos olisin ykskään noista jätkistä, jättäisin jonku näkyvän ja pelottavan maskin tonne metrotunneliin ja odottaisin uuden urbaanilegendan syntymistä

13.02.12 14:14

<Narego> Missään kohtaa ei löydy mustiin kaapuihin pukeutuvia ihmisiä, jotka tekevät jotain rituaaleja tunneleissa ja lähtevät jahtaamaan näitä tutkijoita.. älkää vaivautuko katsomaan.

13.02.12 13:56

<balze> oisko ollu joku underworld :?

13.02.12 13:14

<Laskinviivotin> no ainakin tää klippi tulee ekana mieleen: http://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=47463

13.02.12 13:04

<Anecdote> Tän eka osa, ja joku toinen Urban Exploring leffa oli täällä. Muistaako kukaan tän toisen leffan nimeä? En löydä mistään. :c

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

64 Legendary C64 Crack Intros

64 Legendary C64 Crack Intros

3 762 katselukertaa

Half-life Crack-life modi

Half-life Crack-life modi

5 483 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.