Quantcast

Dan Bull - Dear Mandy

http://thepiratebay.org/special/2010_uk_dea.php Kohta on suomessakin, jos ei asialle tehdä jotain.

3.33 / 5 (32 ääntä)

Julkaistu: 3.5.2010 13:40

Katsottu: 7667 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

3.33 / 5 (32 ääntä)

Dan Bull - Dear Mandy | http://thepiratebay.org/special/2010_uk_dea.php Kohta on suomessakin, jos ei asialle tehdä jotain.

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.05.10 23:42

<Cyperwaste> Joskus suositut asiat ovat suosittuja syystä. Hieno elitismiä Iraiso. Jos jokin asia on suosittu niin se on heti paskaa. Mw2 on sellaista laatua, mitä pelialalla ei ole juurikaan ennen nähty. Joku voi sanoa että, esim. bc2 on hyvä, mutta katsotaan kahden vuoden päästä kumpaa pelataan enemmän ja miksi pelataan. En usko että ihmiset pelaisivat siksi, että itse peli on paska, muttakun se on niin PERKELEEN mainostettu.

03.05.10 22:13

<Loree> mitä helvettiä?

03.05.10 21:48

<Blakaut> Laiska nykyihminen olisi kyllä valmis katsomaan leffansa ja pelaamaan pelinsä mainoksilla varustettuna, kunhan maksutta saisi. Kyllä minä ainakin seuraisin kaikki TV-ohjelmat netistä mainoksien kera, kunhan saisi jonkun toimivan systeemin, jossa sarjat tulisi ajallaan.

03.05.10 19:10

<2012> Verigullis kipua

03.05.10 18:51

<SuperKukka> <herrayontimo> 03.05.10 15:35 <iraiso> cyberwaste, taisi mennä hieman väärin, ihmiset ovat valmiita maksamaan valmiiksi pureskellusta paskasta, ei laadusta. Itse en ainakaan mw2 tai oikeastaan avatariakaan leimaisi laaduksi.--->no kerroppas prkl viisastelija mikä on sitä laatua? Uskoakseni, minulle ja varmaan monellekkin muulle. Laatu on mitä sinä tahdot olevan sinulle, ei sinun tarvitse seurata kaikkea mikä on in/out, sinä valitset laadun itsellesi.

03.05.10 18:27

<Gatsby> 03.05.10 15:35 <Iraiso> Cyberwaste, taisi mennä hieman väärin, ihmiset ovat valmiita maksamaan valmiiksi pureskellusta paskasta, ei laadusta. Itse en ainakaan mw2 tai oikeastaan avatariakaan leimaisi laaduksi.--->No kerroppas prkl viisastelija mikä on sitä laatua?

03.05.10 18:15

<Gmorq> Lataan leffoja, koska en niitä jaksaisi ostaakkaan. Musiikkia kyllä ostan ja joitain pelejä samalla tyylillä kuin hummingbird. Samalla yritän tukea tuntemattomampia artisteja esim ostan mielummin trollheim's grottin albumin kuin metallican. Ilman waretusta, todennäköisesti tuntisin vain radio rockilla soitettua hitti kamaa.

03.05.10 17:51

<damuss> Kyllä hyvät pelit ja cd -levyt pitää ostaa. Itsekin monesti lataan esim levyn ja jos on hyvä niin käyn kaupasta ostamassa. Kyllä palkkion pitää tekijälle mennä. Ja vaikka leffan waretat niin ei se elämys ole ikinä sama kuin mennä elokuvateatterinn katosmaan ystävien kanssa muiden ihmisten sekaan. Mw2:denkin ostin, serverisysteemistä huolimatta ja pelannut on ihan hyvin.

03.05.10 16:39

<___> Kyllä nykyaikanahan mainonta ratkaisee. Huomaa aika hyvin tuosta mw2. Peli tulee kaatumaan erittäin todennäköisesti tuohon paskaan serveri systeemiin. Nyt kun vertaa vaikka bf2 bad companyä ja mw2:sta, niin mw2:sta on myyty huomattavasti enemmän, vaikka pelinä onkin vaisumpi. Ja tämä johtuu pelkästään mainonnasta.

03.05.10 15:35

<Iraiso> Cyberwaste, taisi mennä hieman väärin, ihmiset ovat valmiita maksamaan valmiiksi pureskellusta paskasta, ei laadusta. Itse en ainakaan mw2 tai oikeastaan avatariakaan leimaisi laaduksi.

03.05.10 15:29

<Cyperwaste> Peli- ja elokuvteollisuudella menee kovempaa kuin pitkään aikaan ja siltikkin halutaan tiukentaa piratismia. Modern Warfare 2:sen myyntiluvut rikkoivat ennätyksiä ja sitten tuli Avatar. Eikö tämä vähän todista, että ihmiset ovat valmiita vielä maksamaan laadusta ja kuluttamaan rahaa, jos tuote on sen arvoinen. Esimerkiksi EMI kohtelee jokaista ladattua kappaletta potentiaalisena ostona joka on myös täysin harhaanjohtavaa.

03.05.10 14:40

<opmdevil> No joo, populistisesti jamppa vetää mutta vetäköön. Ja sehän on hyvä argumentti että kun kiina jotain tai ei, niin se on sitten ok.

03.05.10 14:31

<Different> KingPing, katso linkki nii tajuat

03.05.10 14:18

<Black_God> en tajunnu?

03.05.10 14:06

<sorburin> No lisää syytä ensvaaleissa äänestää piraattipuoluetta.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Red Bull Mäkiauto GP Suomi

Red Bull Mäkiauto GP Suomi

2 579 katselukertaa

Red Bull Mäkiauto GP Suomi

Red Bull Mäkiauto GP Suomi

4 705 katselukertaa

Magical motocross

Magical motocross

3 240 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.