Quantcast

Demokratia ei edusta kansaa, ja kuinka se korjataan.

Välillä tuntuu, että sama ilmiö on myös täällä meillä.

4.85 / 5 (20 ääntä)

Julkaistu: 14.12.2015 15:58

Katsottu: 5012 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.85 / 5 (20 ääntä)

Demokratia ei edusta kansaa, ja kuinka se korjataan. | Välillä tuntuu, että sama ilmiö on myös täällä meillä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-14 23:36:12

+44142

<PenZon>

Demokratia on kelvoton idea niin kauan kun keskivertoäänestäjä ei kunnolla ymmärrä mistä äänestetään. Ja valitettavasti keskivertoäänestäjää ei kiinnosta tutustua mihinkään sen syvällisemmin, tuumaa vaan että toi näytti telkkarissa kivalta ja se siitä. Masentaa.

17

Aika: 2015-12-14 17:16:07

+1408

<BeagleAjuri>

Äänestämisestä puheenollen, äänemme laskee goldman&sachs.

6

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.12.15 18:53

<Rustler> Anje arvaappas ketkä nenäkkäät tämän kaiken takana ovat ;) vinkkinä: selvittäkää mikä konserni omistaa mtv3

15.12.15 20:37

<Gekko55> Suurin osa ihmisistä haluaa elää orjuudessa, kyllähän sen jo huomaa uskovaisten määrästä, jumala on ainakin Abrahamilaisissa uskonnoissa psykopaatti despootti ja hän on se hyvä, Lucifer, Belial, koittelija tarjoaa ihmiselle vapaata tahtoa ja hän on paha. Ihmiset eivät halua ajatella, he haluavat olla ohjattuja, Homo Sapiens Sapiens on laumaeläin ja laumoissa on aina hierarkia.

15.12.15 17:32

<ynkkä> demokratia ei toimi koska köyhimmät ei rahoita ehokkaita ja en tiiä sittenkään kun mielipiteitä olisi niin paljon. Helmpompaahan se on vaikka yritysten rahoittaa ja ajaa vain omaa etuaan.

15.12.15 16:01

<Thaliquid> Anje Aina 5/5!

15.12.15 13:21

<danz> penzon eikös pohjois-maissa pitäisi olla maailman parhaiten koulutettu keskivertoäänestäjä?

15.12.15 13:17

<danz> Ihmiset tuntuu ajattelevan että poliittikka loppuu joskus. Että joskus lait ja säädökset ovat valmiit. Ei se niiden hierominen ikinä lopu ja asiat jotka merkitsee sinulle nyt, on 10 vuoden päästä jo unohdettu. Sinne arkadianmäelle valitaan tavallisia ihmisiä tekemään vitun vaikeita päätöksia ja sitten kyllä kritisoidaan, kun eivät kuitenkaan oikein päättäneet. Jos lääkärille, poliisille ja hitsarille vaaditaan ammattipätevyys, miksi ei politiikolle? Tai mikset vaikka äänestäisi ihmistä jolla on vaikka tutkinto suunnilleen siitä asiasta mihin haluat vaikuttaa?

15.12.15 11:05

<maksamakkara> vesitti kaiken mistä oli puhunut ottamalla mustat tai ruskeat keskeisiksi kärsijöiksi. monet valkoiset antavat mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos kun ajattelevat ettei koske heitä tai ovat jopa tyytyväisiä asetelmaan. siis jos 0.2 prosenttia päättää asioista se tarkoittaa että myös ne valkoiset on uhreja siinä missä muutkin. salaliittoteoreetikko minussa tuli jopa ajatelleeksi että oliko se jopa tahallinen virhe. vallanpitäjien vallan mittari ei ole siinä että he ovat vallassa vaan siinä että he ovat myös oppositio.

15.12.15 09:19

<BeagleAjuri> Juujoa. Tongin asiaa ja tosiaan olikin vanhaa tietoa. Goldman sachs oli huomattavalla osuudella tieto oyj:n omistajana aikaan jolloin vaalien ääntenlaskuohjelmisto uudistettiin. Suomen vaalijärjestelmä on erittäin varma ja avoin. Tuntematon alue on karkeasti sanottuna keskusvaalilautakuntien ja telkkarin välillä.

15.12.15 03:50

<SHOT(by)GUN> Zerppis taisit skipata aika rankasti videota :3

15.12.15 02:50

<juujoa> BeagleAjuri Suomessakin?

14.12.15 23:36

<PenZon> Demokratia on kelvoton idea niin kauan kun keskivertoäänestäjä ei kunnolla ymmärrä mistä äänestetään. Ja valitettavasti keskivertoäänestäjää ei kiinnosta tutustua mihinkään sen syvällisemmin, tuumaa vaan että toi näytti telkkarissa kivalta ja se siitä. Masentaa.

17
14.12.15 22:49

<Alieninpaska> Demokratia on vain hämäystä. Kansalla muka on äänestämisen kautta mahdollisuus vaikuttaa, hah, kuinka monen ehdokkaan kanssa olette jutelleet ketä olette äänestäneet ja vaikka olisitte vähän jutellut, se ei kerro vielä ihmisestä mitään, varsinkaan politiikosta. Demokratia ei yksinkertaisesti toimi näin laajasti, ihmisten pitäisi siirtyä ajassa taaksepäin ns. heimopolitiikkaan. Tässä maailmassa 1% ihmisistä kusettaa loppuja, ja raha tekee sen kusetuksen mahdolliseksi. Zeitgeist the movie, addendum, kertoo aika hyvin mistä on kyse, kannattaa katsoa netflixistä

14.12.15 19:55

<villedille> Anarkistinen yhteiskunta toimii täydellisesti :D

14.12.15 19:05

<jhirx> Ei kun lyhyesti, raha ratkaisee kuka pääsee valtaan. Kansa ei päätä mitään. On aika herätä jos halutaan että päätökset tekee kaikki yhdessä eikä vain rikkaat noin, 0,02% kansasta

14.12.15 18:27

<samii__> ei kynttilöitä sytyttämällä mitään tapahdu

14.12.15 17:56

<sammukka> haluan tämän jättää tähän https://www.facebook.com/events/592095517596053/

-3
14.12.15 17:54

<Finlandlion> Demokratia ei toimi, koska suurin osa ihmisistä on idiootteja, minä mukaan lukien. Ja tarkoitan niin kärjistettynä, että jos saisimme päättää kaikki asiat kansanäänestyksillä, eikä kansanedustajien kautta.

14.12.15 17:16

<BeagleAjuri> Äänestämisestä puheenollen, äänemme laskee goldman&sachs.

14.12.15 17:12

<Zerppis> Elikkä lyhyesti sanottuna tässä videossa kerrottiin että demokratia ei toimi koska se on liian rasistinen, sillä se vaikeuttaa liikaa niggejen äännestämistä. -.- omasta mielestä se on ihan sama äänestääkö siellä mustat, vai valkoiset. demokratia voi olla rikkinäinen ja virheellinen ihan sama kuinka paljon suvaitsevaisuutta tai tasa-arvoisuutta siellä löytyy.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.