Quantcast

Downhill fillarointia

Lisämotivaatiota kauden alkuun.

0 / 5 (4 ääntä)

Julkaistu: 15.5.2014 11:39

Katsottu: 5152 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: Jylppy69

1.2K

0 / 5 (4 ääntä)

Downhill fillarointia | Lisämotivaatiota kauden alkuun.

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.05.14 05:48

<Sherlock[Fin]> Kun vaan olisi varaa tuollaiseen pyörään, lähin bike park olisi Messilässä, enkä tiedä saako sieltä vuokrattua vehkeitä

18.05.14 19:20

<hänk> CaseyFuckingRyback, eikös melkein kaikissa laskettelu paikoissa nykyään dh pätkää ole jo tarvi mustavuorelle saakka lähteä..

16.05.14 16:35

<CaseyFuckingRyback> Ja Pohjois-karjalassa Joensuun Mustavuorella paikalliset DH-jannut on rakennellu uutta Dh-pätkää ja siellä pyöri hissit ainakin viime kesänä ja tod.näk tänä kesänäkin. Tietty, jos ei ihan pätkien vieressä asu, niin tarvii sitten jotain millä kaluston kuskaa. Rahaa menee, varsinkin aluyssa, niinkun monessa muussakin lajissa, mutta ei kumminkaan mikään överihintanen laji (tai no riippuu miten paljon kalustoon sitten panostaa)..

16.05.14 02:23

<japezi> oisin ekassa puussa

16.05.14 00:15

<Janos> Onhan kymenlaaksossa parkkeja! mm. ghost bike park, uuperissa, löytyy todella hienoa ajettavaa aloittelijoille ja vetomiehillekkin. Lisäksi on vuokrakalustoa niin pyöriä kuin varusteitakin eli jokainen pääsee helposti kokeilemaan lajin saloja ilman isoja investointeja ja saa varmasti hyvää opastusta paikan päältä :)

15.05.14 23:39

<paukkuri> @CaseyFuckingRyback kymenlaakson, etelä- ja pohjoiskarjalan alueilla ei muistaakseni ollut ensimmäistäkään hissillistä rataa. Maastot mihin omatoimisesti rakentaisi radantynkää ovat myöskin kiven alla. Toisekseen pyörä, asianmukainen suojavarustus, varaosat ja väline (auto?) jolla kuljettaa itsensä pyörän kanssa pelipaikoille tulee väistämättäkin kalliiksi. Enduro sekä freeride-pyörää suosin itsekin!

15.05.14 21:42

<osman> Paljon hauskempaa kateltavaa, ku uphill fillarointi..

-1
15.05.14 20:21

<CaseyFuckingRyback> Mitenniin huonot mahdollisuudet? Bikeparkkeja löytyy kumminkin aika paljon, varsinkin etelästä. Korkeuserot nyt ei oo hirveen isoja, mutta hyvää rakennettuu pätkää löytyy ja hissillä pääsee ylös. Mitä hintaan tulee, niin nyt on käytettyjä DH-fillareita halvalla myynnissä. Maastopyöräenduro on kovassa nousussa Suomessa ja aika moni on vaihtanut alamäkipyörän enduropyörään, jolla pystyy periaatteessa ajamaan kaikki ajot. Hyvään dh-pyörään pääsee kiinni jollain 1200-1500 eurolla. Nii ja vuokrapyöriäkin löytyy bikeparkeista, eli lajia pääsee kokeilemaan ilman sen suurempia sijoituksia!

15.05.14 19:39

<paukkuri> Hieno laji mutta suomessa todella huonot mahdollisuudet lähteä harrastamaan, ellet sitten omista tuhansia euroja ylimääräistä rahaa. Kerran elämässään kun pääsisi Whistleriin ajamaan!

15.05.14 17:14

<_DumE_> Nii ja 5/5.

15.05.14 17:14

<_DumE_> Oikeeta pyöräpornoo! nice!

15.05.14 15:39

<Ankeus> Hemmetti ko on hienon näkönen laji. Oispa pokkaa ja/tai rahaa alottaa.

15.05.14 14:06

<porroo> Niinpä Weedm8 ja ihan ku me luultaisiin että lähettäjä tätä harrastaisi. Kukaan ei riemurasiaan mitään motivaatiota itselleen laita

-3
15.05.14 14:05

<Tupo89> Noi perkeleen pyörät maksaa enemmän ku miun auto :D

15.05.14 12:51

<Weedm8> "Lisämotivaatiota kauden alkuun." Kenelle? Aivan kuin luulisit, että Riemurasiassa joku harrastaisi liikuntaa!

-4

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Bubba näyttää downhill mallia

Bubba näyttää downhill mallia

5 201 katselukertaa

Ski Or Die! PC Downhill theme

Ski Or Die! PC Downhill theme

11 116 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.