Quantcast

EI kannata pre-ordaa enää mitään!

Olen samaa mieltä tän jannun kans ja oon tätä samaa toitottanu netissä ettei kannata enää pre-ordaa mitään vaan odottaa kiltisti reviewejä ja jättää kaikki hypetykset pois! Yhtiö/peliyhtiö tms. ansaitsee rahansa vasta sitten kun ihmisillä on kaikki tieto tuotteista, arvosteluita ja minkälaisia ne todellisuudessa sitten ovat hypetyksen ja mainostuksen jälkeen. Pre-ordaaminen syöttää tekijöille väärää kuvaa vaikka todellisuudessa kukaan ei ole vielä edes peliä/tuotetta kokeillut. Kuinka monta No Man's Lie tarvitaan et ihmiset alkaa uskomaan?

2.06 / 5 (25 ääntä)

Julkaistu: 11.3.2017 09:33

Katsottu: 8440 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Luutarhuri

1.2K

2.06 / 5 (25 ääntä)

EI kannata pre-ordaa enää mitään! | Olen samaa mieltä tän jannun kans ja oon tätä samaa toitottanu netissä ettei kannata enää pre-ordaa mitään vaan odottaa kiltisti reviewejä ja jättää kaikki hypetykset pois! Yhtiö/peliyhtiö tms. ansaitsee rahansa vasta sitten kun ihmisillä on kaikki tieto tuotteista, arvosteluita ja minkälaisia ne todellisuudessa sitten ovat hypetyksen ja mainostuksen jälkeen. Pre-ordaaminen syöttää tekijöille väärää kuvaa vaikka todellisuudessa kukaan ei ole vielä edes peliä/tuotetta kokeillut. Kuinka monta No Man's Lie tarvitaan et ihmiset alkaa uskomaan?

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-11 09:59:11

+32071

<Tonny>

pre-ordaa!!! reviewejä!!!!!!!! Päätä nyt saatana mitä kieltä kirjoitat!!!!

45

Aika: 2017-03-11 11:20:57

+413

<Omglol007>

Ennakkotilaaminen olikin vissiin suomen kielestä jo kadonnut sana, kuten arvostelu

29

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.03.17 00:02

<Kanakotka> Yksittäistapaus tällä kertaa ihan aikuisten oikeasti. Suurin osa noista vehkeistä toimii moitteettomasti.

-2
12.03.17 18:30

<Jiusonium> pre-ordaa? kirjoita suomea vitun apina

11.03.17 11:56

<VeikkoVälikäsi> Tuollausta ennakkotilausta eli tilaaminen ennen kuin tuotetta oli edes olemassa sanotiin jo kauan aikaa sitten promisware:ksi.En tajua miksi kukaan ennakkotilaa koska ei voi tietää milloin edes tulee markkinoille jos ikinä. Toiseksi jos ajattelee että "saanpahan sen jos niitä ei riitä kaikille". Kyllä niitä lisää tehdään jos kysyntää riittää ja jos paska niin pian niitä saa HEMMETIN HALVALLA kun kukaan ei tahdo niitä. Osaajat ostaa sitten ja tekee niistä jotain muuta hyödyllistä.

11.03.17 11:20

<Omglol007> Ennakkotilaaminen olikin vissiin suomen kielestä jo kadonnut sana, kuten arvostelu

29
11.03.17 11:14

<HarajukuKawaii> No ei, totuus on se, että en tiedä kaikkia sanoja sumeksi, niin kirjoitan ne englanniksi. Tiedän että se sana on etuusvaraus tai ennakotilaus, mutta en osaa taivuttaa sitä oikein.

-27
11.03.17 11:04

<HarajukuKawaii> Siiz oon niin cool et kirjotan kahta kieltä kerralla. Ainoostaa famous people osaaa tehä niin ja mä osaan niin oon famouz!

-34
11.03.17 10:44

<AHPU> Ton sun tekstisi takia alan tästä lähtien ennakkotilaamaan kaikkea mahdollista. Mitä kieltä sä yrität kirjoittaa?

11.03.17 10:04

<olllli> Pre-ordaaminen

11.03.17 09:59

<Tonny> pre-ordaa!!! reviewejä!!!!!!!! Päätä nyt saatana mitä kieltä kirjoitat!!!!

45

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Collector's Edition

Collector's Edition

5 254 katselukertaa

Mersumies hermostuu

Mersumies hermostuu

6 206 katselukertaa

Valistavia mainoksia

Valistavia mainoksia

1 405 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.