Quantcast

Economic Hitmen

Miettikää

4.1 / 5 (31 ääntä)

Julkaistu: 17.8.2011 20:10

Katsottu: 5561 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Kultamunat

1.2K

4.1 / 5 (31 ääntä)

Economic Hitmen | Miettikää

Kommentit (17)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
21.08.11 20:22

<1demon1> Täällähän on romaaneja kirjoteltu.

20.08.11 11:59

<pilijumala> shiit miten pitkiä kommentteja!

19.08.11 00:03

<Kanakotka> Terrorismi on luokiteltu uskontoperusteiseksi suuremman luokan järjestäytyneeksi rikollisuudeksi, jonka päämääränä on terrori(josta se juontaa nimensä...), sekasorto, ja guerilla tyylinen sodankäynti, joka ei sitoudu mihinkään yhteen maahan. Terrorismi pää-asiassa hyökkää siviileihin, ei armeijaperäiseen toimintaan. Lukekaa nyt edes se saatanan selvitys sanalle, ettei minun sitä teille tarvitse ruveta selittämään. Ei ole kovinkaan vaikeata.

-1
18.08.11 23:58

<Kanakotka> Tällä hetkellä -kaikki- maailman ruokavarannot voisivat ruokkia 5.7 miljardia ihmistä 2000kcal/päivä. Ainoa apu joka toimii kolmannen maailman valtioihin on hidas kehitysavustus, niin infastruktuurina, kouluina, ja koulutuksina. Ei suora apu ruokana, rahana, tai minään muuna aineellisena. Suurinta vahinkoa näiden lisäksi on tehnyt kristinuskon "avustukset" näihin maihin. Syynä tähän on se, ettei ihmiset siellä osaa niitä resursseja edes lähes järkevästi käyttää, kun keskimääräinen äo pyörii siinä 60-80 lukemissa, elikkä ensimäisen maailman maissa luokiteltavasti vakavasti vammaiseksi.

-1
18.08.11 23:56

<Kanakotka> Wremahthd taas suoltaa lapsellista paskaansa. Jos kolmanteen maahan jakaa sitä rahaa, niin ne lisääntyvät ja sotivat keskenään. Ei 680 miljardia ole edes alkulukemissa kuinka paljon maailman nälänhädän korjaaminen veisi rahana, huomioon ottamatta ajan määrää, ja teknologian ja maaperän kehitykseen kuluvaa rahaa ja aikaa. Kun et mitään näistä asioista tajua, jätä kommentoimatta. Kaikki apu jota on suollettu nyt kolmansiin maihin tähän mennessä, raha-avustus mukaanlukien on kussut suoraan omille kengille, ja pahentanut kaikkien asemaa. Meillä vähemmän rahaa, niillä vähemmän ruokaa per henkilö.

-1
18.08.11 22:57

<Strikerz0r> it's funny because it's true

18.08.11 08:10

<Neris> Syy terrorismiin on siis se, että jotkut ovat vain sekopäitä ja tykkäävät itsemurhapommittaa? Onhan tuo kätevä selitys eikä se vaadi muita toimenpiteitä kuin jatkaa linnoittautumista omaan olohuoneeseen, pois pahan maailman ulottuvilta ettei se pääse ainoaan henkisesti terveeseen yksilöönsä käsiksi.

18.08.11 06:33

<zaxa> Wremath, juu, tuolla summalla saisi maailman nälänhädän kuntoon ehkä vuodeksi. Sitä seuraavana vuonna olisikin sitten jo puolet suurempi tarve ruualle kun köyhät lisääntyy jos saavat ruokaa ilman vastinetta. Tästä lähtisi exponentiaalinen rahan/ruuan tarve.

18.08.11 02:03

<WremahThD> Otitte sanan "terroristi" liian vakavasti ja yhdistitte ne heti itsemurhapommittajiin. Terroristilla voidaan tarkoittaa paljon muutakin kuin tätä tradionaalista pommivyösankaria. Mutta tottahan nuo turisee, rikkaat rokkaa ja vie kaiken mitä köyhillä on. Nälänhätää, köyhyyttä, kurjuutta, tauteja? Jos edes USA ei yhtenä vuotena sataisi miljardejaan sotatoimiin (vuonna 2010 us käytti sotatoimiin 680 miljarida) niin saataisiin maailman nälänhätä kuntoon. Yksi pieni planeetta täynnä kyrpiä.

17.08.11 21:08

<Kanakotka> Sanoinkuvaamatonta salaliittoteoria paskaa. Terroristit eivät ole "epätoivoisia", vaan ekstremistejä, koska he ovat aivopesty lapsesta lähtien. Aco tuossa sarkastisesti tarkensikin jo koko pätkän yhteen lauseeseen, ja tuskin sitä itse paremmin pystyn sanomaan.

-1
17.08.11 20:56

<Lucikka> hyvä pointti.

17.08.11 20:55

<maksamakkara> onhan tuo yksi tapa nähdä maailma, mutta se tarkoittaisi sitä että evoluutio ja vavimman laki pätee. ja evoluutiota ei voi pysäyttää eikä evoluutio tunnu sääliä. onko se sitten hyvä vai huono asia.

17.08.11 20:44

<avv> Ryhdyin just terroristiks

17.08.11 20:36

<Staco> COCA-COLA JA MCDONALDS TAPPAA KAIKKI IHMISET JA AJAA TERRORISMIIN

17.08.11 20:30

<Sinappiperse666> Eipä paljoa mua haittaa ku en oo mikään köyhä n33keri. Nyt mäkkiin.

17.08.11 20:28

<helvetinhomo> vittu mitä paskaa

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.