Quantcast

Ensimmäisen maailmansodan 6 ensimmäistä kuukautta lyhyesti

4.71 / 5 (19 ääntä)

Julkaistu: 24.12.2016 13:41

Katsottu: 6852 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.71 / 5 (19 ääntä)

Ensimmäisen maailmansodan 6 ensimmäistä kuukautta lyhyesti

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-25 04:40:11

+867

<hilter>

nonni... se oli sivistävää ja samalla muistutti kuinka helvetin tyhmiä ihmiset on ollut ja tulee olemaan jatkossakin... omalla tavallani alan jo odottamaan tulevaisuutta ja tuhkaa mitä meille luvataan... hyvää v#tun joulua ja onnellista lauantaita... ei millään pahalla... ku merkkejä kerran on jäljellä... perkele!!! :D

12

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.12.16 16:33

<RandomUser7-11> The Great War kanava 5/5 Indy Neidell 5/5 Käyvät ekaa maailmansotaa läpi viikkotasolla niinkuin se 100 vuotta sitten meni, kannattaa kattoa!

26.12.16 08:39

<rambo007> Osittaisena syyllisenä voisi kai pitää sanomalehtien levikin kasvamista 1800 luvun lopussa ja sen aikaista propagandaa mitä viljeltiin lehdissä/postereissa, eli maailma oli muuttumassa globaaliksi vähitellen :D

26.12.16 08:34

<rambo007> Melkein kaikki nuoret miehet odottivat ja tahtoivat sotaa, se oli ajan henki. Jos olit omassa maassa erimieltä, sait niskalaakin ihan huoletta omilta maanmiehiltä ja sinut muistetaan petturina aina. Näin kävi myös suomessa useamman kerran. Kuinka helvetin tyhmiä ihmiset pystyivät olemaankaan ja vain sata vuotta sitten?

26.12.16 01:01

<sdabu> unicycle Vähemmän kauheaa?:D Vähemmän kauheaa ei ole se mikä minulle tulisi ensimmäisenä mieleen ensimmäisestä maailmansodasta. Miehiä kuoli niin pirusti ja kenttäsairaalatkin olivat vielä aika alkeellisia, unohtamatta päivittäistä eloa mutaisissa ruumiiden täyttämissä juoksuhaudoissa missä taudit levisivät ja josta sotilaat laitettiin päivittäin ottamaan kilpajuoksua toiselle puolelle.. Kyllä se oli jo aika kauheaa. Sota olisi kauheaa nytkin, mutten voi tietää mitenkään olisiko se sitten kauheampaa.Ihmiset olivat ylpeitä silloin saadessaan puolustaa maataan kun eivät sodasta mitään tienneet

25.12.16 18:42

<rainhard> battlefield 1

-3
25.12.16 14:20

<unicycle> Todella mielenkiintoinen on minusta tuo pointti ihan alussa. Että ennen kuin tuo sota alkoi, niin ihmiset oikein odotti sitä. Tietenkin tuohon aikaan sotiminen oli aivan erilaista kuin nykysin, vähemmän kauheaa ja enemmän arkipäivää (euroopassa), niin tavallaan voin ymmärtää. Mutta kauhulla saa seurata tämän päivän politiikkaa. Heti kun toinen maailmansota ei ole ihmisillää enää monine hirmuuksineen mielessä kummittelemassa sotatoimet alkavan näyttää varteenotettavilta vaihtoehdoilta ulkopolitiikassa. Ja sen takia näitä tämmösiä on parempi kuin hyvä opiskella

25.12.16 12:10

<klipklop> tää oli hyvä

25.12.16 04:40

<hilter> nonni... se oli sivistävää ja samalla muistutti kuinka helvetin tyhmiä ihmiset on ollut ja tulee olemaan jatkossakin... omalla tavallani alan jo odottamaan tulevaisuutta ja tuhkaa mitä meille luvataan... hyvää v#tun joulua ja onnellista lauantaita... ei millään pahalla... ku merkkejä kerran on jäljellä... perkele!!! :D

12
25.12.16 02:53

<Konflict> Opettavainen media, hyvä media. +5

24.12.16 22:53

<GB53> tää summaa yläasteen historiankokeisiin lukemisen: videon lopussa et muista hevon vittua mitä äsken sanottiin.

-5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Medical Treatment in World War 1

Medical Treatment in World War 1

3 584 katselukertaa

InterReflections trailer

InterReflections trailer

5 172 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.