Quantcast

Everything is a Remix , part 2

Uusissa elokuvissa kierrätetään vanhojen elokuvien juttuja. Alussa aika paljon diibadaabaa, mut 3:50 alkaa juttu star warsista ja 7:15 kill billistä.

3.29 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 29.9.2011 09:11

Katsottu: 6693 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

3.29 / 5 (12 ääntä)

Everything is a Remix , part 2 | Uusissa elokuvissa kierrätetään vanhojen elokuvien juttuja. Alussa aika paljon diibadaabaa, mut 3:50 alkaa juttu star warsista ja 7:15 kill billistä.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2011-09-29 12:03:26

+44142

<PenZon>

Ei mitään uutta auringon alla. Mutta sekään ei tietenkään ole mitään uutta.

13

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.10.11 02:47

<Epäilijä> James pontteja sais tulla viel 50 lisää

03.10.11 00:39

<taikurinhattu> Unohtamatta muuten että Twisted Nerven vihellys-tunnari juurtaa juurensa Peter Lorren vislaamiseen M - Kaupunki Etsii murhaaja-elokuvassa.

03.10.11 00:33

<taikurinhattu> Sexier hunks? What the fuck are you talking about?!

30.09.11 14:54

<Valkoinenkuolema> Eikait tässä ollut mitään uutta ja mullistavaa kenellekkään ? Eihän se tee elokuvista huonompia vaikka niiden kohtauksiin on vaikuttanut jonkun muun elokuvan kohtaus.

30.09.11 10:08

<vilestine> No vittu, joku ampuu aseella jossain leffassa nii kaikissa muissa leffoissa aseella ampuninen on sitten kopiointia?

29.09.11 21:56

<TapTT> Tarantino on itse loistava elokuvan tekijä ja kaikista sen tekemistä leffoista huomaa tarantinon rakkaus elokuvia kohtaan. Ja jalkoja! Niiden kohdalla en puhuisi mistään rip-offeista vaan pikemminkin tribuuteista, kunnianosoituksista tarantinon ihailemia leffoja kohtaan. Ikinä en oo star wars leffoista tykästynyt erityisemmin, joten niistä en sitten tiedä.

29.09.11 21:11

<duhduh> Öööh. Vähä eri asia kysessää star warsissa ja kill billissä. Tarantino on kieli poskessa tehny tommosia selviä kuvallisia viittauksia aiempiin kulttileffoihin, kun taas star warsin viittaukset on enemmän hienovaraisempia ja ei välttämättä edes oleta katsojan hoksaavan niitä.

29.09.11 19:56

<Modiglian> Tää on ehkä turhin vitun video ikinä. Ihan yhtä hyvin vois tehdä videon siitä miten kaikki keksinnöt on remixejä vanhoista keksinnöistä. Einsteinkaan ei olsii pystynyt kehittämään teoriaa painovoimasta jos Newtonin vetovoimateoriaa ei olisi ollut jo olemassa. Mitä sitten? Niin turha video, että palaa käämit kiinni tätä paskaa katsoessa. Luulin, että tässä olsi käyty läpi törkeimpiä ripoffeja tms. Kuten esim. Avatar joka on suora kopio Pocahontasista eikä mikään remix.

29.09.11 18:41

<devildisk> paskaa

29.09.11 16:54

<morso> Miksei kukaan tajua, että kill bill elokuvat on tarkoituksella rip offeja !

29.09.11 16:25

<kalloja> Tämä "kaikki on jo keksitty/tehty" -ajattelutapa on vain todiste siitä, että meistä ihmisistä on tullu mielikuvituksettomia zombeja jo aikaa sitten :[

29.09.11 14:57

<Hakeem_the_Dream> No, yritäppä tämän jälkeen tehdä video joka ei kuulu mihinkään näistä genreistä tai ole remix... No gonna happen

29.09.11 12:03

<PenZon> Ei mitään uutta auringon alla. Mutta sekään ei tietenkään ole mitään uutta.

13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.