Quantcast

Ex eliitti pankkiiri kertoo miten asiat oikeasti toimii maailmassa.

toinen osa löytyy youtubesta myös suomennettuna.

3.66 / 5 (26 ääntä)

Julkaistu: 8.7.2018 16:59

Katsottu: 7526 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.66 / 5 (26 ääntä)

Ex eliitti pankkiiri kertoo miten asiat oikeasti toimii maailmassa. | toinen osa löytyy youtubesta myös suomennettuna.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-07-08 23:48:36

+6203

<Jorma90>

Haisee paska.

8

Aika: 2018-07-09 01:21:13

+4182

<Noddy>

Niin tällähän on nyt oma pankkiprojekti ja hänen menneisyydestään ei löydy paljoakaan (ei mitään) joka tukisi hänen tarinaansa. Ei edes työhistoriasta siis.

6

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.07.18 23:39

<Munapersepaviaani> Ihan mielenkiintoista asiaa, mutta eihän tämän perusteella tietysti pääse minkäänlaiseen varmuuteen siitä että miten asiat todellisuudessa on. Voi olla noin niin kuin ukko sanoo, tai voi olla että tämä on jonkun yritys saada ihmiset käännettyä omaa eliittiään vastaan. Varmaan pitäisi aika paljon käyttää aikaa, että saisi jotain selvyyttä näihin asioihin. Ja senkin jälkeen todennäköisesti olisin väärässä.

10.07.18 17:13

<Askila> pizzagate On toki, vastaavia. Epäilen vain tätä jätkää.. ja faktat kuten "kuuntele lisää henkilöä jota kuvittelet valehtelijaksi" ei hyödytä. Mutta on olemassa faktapohjaisia "salaliittoteorioita" kuten mainitsemasi ja sitten on ei niin vedenpitäviä kuten esim. pizzagate. Väitätte että elän silmät ummessa kun en usko KAIKKIA väitteitä tosiksi.

10.07.18 13:45

<pizzagate> Askila Oon kattonu kaikki ton haastattelut ja voin sanoa että totta puhuu. Hän kertoo sopimukseksaan jonka kirjoitti ja jota ei voi rikkoa tänäänkään päivänä eli antaa nimiä yrityksiä ynnä muuta suojellakseen lapsiian ja entistä vaimoaan. Mainitsee myös että lopetettuaan joutui kidutetuksi ja melkein kuoli. Tällä varmistettiin pysyä sooimuksessa. Hampstead cover up on toinen johon kannattaa paneutua jos haluaa astua ulos pumpulista. Sitten on jimmy savilen keissi(pedofiilimurhaaja) joka ylennettiin briteissä ritariksi kuningatteren toimesta. Kuninkaallisten parhaita kamuja. Siinä matskua.

-1
10.07.18 12:07

<Askila> Kaikki haluavat kuulua eliittiin ja olla parempia ja tietävämpiä kuin muut, siksi tällaiset salaliittoteoriat ovat huumaavia. Ympäripyöreillä vastauksilla ja houkuttavilla ideoilla on enemmän valtaa kuin te selvästi kuvittelette. Näyttely ja valehtelu taito saattaa olla kohtuu hyvä, mutta siitä jää kiinni kun ei osaa vastata kysymyksiin, muutenkuin jaarittelemalla ja sepittämällä tarinoita. Jos jätkä kaipaisi pelastusta ja haluaisi kertoa maailmalle, alkais puhumaan niitä nimiä/paikkoja/aikoja.. Tosin sitten lähtisi hänen säätiöltä uskottavuus..

10.07.18 12:01

<Askila> Valitettavasti tein argumenttini tutkien asiaa netissä. En ota väitteitä, joita ei ole todennettu. Eli en ota uskopuhetta. Ja mitä taitavin näyttelijä osuuteen tulee, olen nähnyt uskottavimpia, katso vaikka jokin elokuva. Bernard tienaa näillä valheilla samalla lailla kuin muutkin näyttelijät, jonka tulisi herättää epäilyä kaikilta. Ainoat puoltavat artikkelit aiheesta löysin samoilta sivustoilta kun missä puhutaan että X oli antikristus. Bernardilta on kysytty CV:tä ja hän ei ole sanonut edes vuosia, milloin teki mitäkin. Edes tällä videolla(tai part 2) ei tule suoria vastauksia.

10.07.18 05:15

<L-Jam> Tästä muistui mieleen erään suomalaisen ex-vapaamurarin haastattelu, joka tukee tätä tarinaa osaltaan https://www.youtube.com/watch?v=XyInlHOf_Rs

09.07.18 23:25

<eetvertti> Askila https://www.youtube.com/watch?v=Y0Fwe4YkMa4 katoppa tuo haastattelu ja tuu sitten sanomaan ootko vielä samaa mieltä. Jos tämä jätkä valehtelee niin on kyllä maailman taitavin näyttelijä!!! Ei tarvi ku pikkusen tehä taustatutkimusta nii huomaat että nää jutut on valitettavasti totisinta totta noita satanistisia rituaaleja myöten. Ei tää oo ensimmäinen tai ainoo tyyppi joka näistä puhuu. On aika ala-arvoista syyttää toista paskanpuhujaksi jos ei itse viitsi ees vähän pidemmälle asiaa tutkia. Varsinkin kun puhutaan näinkin vakavista jutuista!

-2
09.07.18 22:56

<Askila> Bernard myös kertoi kuinka eliitti viikottain mestasi lapsia satanistisissa riiteissä.. Lisäksi hän ei pysty todentamaan mitään mitä on perustanut tai omistanut ennenkuin meni taloushommiin, mm. hänen omistamaansa asutemerkkiä. Hän ei ole antanut edes mitään tietoa, kysyttäessä että mitä teki näissä firmoissa.. Kyllä tässä jätkässä haisee paskanpuhuminen jota puhuu hyvin.. Mikäli hän puhuisi totta, niin miten hän on elossa saatika pystyy puhumaan julkisesti, jos itselläni olisi sekä valtion suojaus ja biljoonat pelissä, ei tuo jätkä selviäisi. Noh, tienatkoon nyt uudella firmallaa ja PR:llä.

09.07.18 21:29

<eetvertti> https://www.youtube.com/watch?v=hioF3n_v1QQ Tuossa toinen osa. Ehdottomasti katsomisen arvoinen pätkä! Ja jos joku haluaa pistää päänsä pimeään kanin koloon ja tutkiskella videolla esitettyjä hurjia väitteitä tarkemmin niin voi aloittaa vaikka pizzagatesta, bohemian grovesta tai hampsteadin keissistä. Todisteita tuolle eliitin olemassaololle, toiminnnalle ja satanistiselle uskonnolle on vaikka millämitalla. Tää jäbä sanoo tuossa toka pätkän lopussa osuvasti että; ongelma ei oo pahat ihmiset jotka pyörittää tätä maailmaa, vaan hyvät jotka antaa systeemin jatkua, tekemättä asialle mitään.

09.07.18 21:15

<eetvertti> Onneksi olkoon niille jotka pitävät tällaisia tarinoita hulluina salaliittoteorioina ja paskan puhumisena: Kuulutte siihen enemmistöön joka on turvallisesti autuaa tietämätön mitä maailmassa tapahtuu. Voitte sivuttaa nämä asiat huuhaana ja naureskella itseksenne niille hulluille jotka niihin uskovat (perehtymättä itse asioihin ja esitettyihin väitteisiin sen kummemmin). Kognitiivinen dissonanssi teitä suojelkoon kaikelta totuudelta ja auttakoon teitä tuudittautumaan uneen jossa kaikki on hyvin ja "normaalisti". Tieto lisää tuskaa, joten älkää suotta sitä hankkiko! t. yksi hulluista.

09.07.18 20:56

<eetvertti> Jorma90gäböiNoddy___KaYhKo Nyt hop hop katsomaan haastattelun toinen osa, tai ainakin sen viimeiset 2 minuuttia, missä jäpä vastaa velehtelu syytöksiin.

09.07.18 19:37

<___> Illumnati on tässä vahvana. Kaveri selittää fantasiatarinoitansa uskottavasti, mutta kun kuuntelee tarkasti, niin tajuaa ettei kaverilla oikeasti ole mitään konkreettista sanottavaa, vaan pelkkää mielikuvien luontia. Rahoitusmarkkinoita jos tuntee syvällisemmin niin ymmärtää, ettei pörsseissä ole mitään mystistä. Tästä linkistä pääsee katsomaan Helsingin Pörssin toimitusjohtajan haastattelun. https://www.youtube.com/watch?v=5CON-mZvLuY

09.07.18 17:00

<pizzagate> Surullista mutta totta.

09.07.18 13:38

<eazyeer> Oscarin ansaitsee jos toi tarina on kusetusta.

09.07.18 12:19

<KaYhKo> Ihan mielenkiintoista alku, mut lucifeerin kohdalla meni usko tähän juttuun. :D

-3
09.07.18 01:21

<Noddy> Niin tällähän on nyt oma pankkiprojekti ja hänen menneisyydestään ei löydy paljoakaan (ei mitään) joka tukisi hänen tarinaansa. Ei edes työhistoriasta siis.

09.07.18 01:00

<gäböi> No ei ole ensimmäinen henkilö, joka keksinyt keinon kusettaa uskovaisten rahat.

08.07.18 23:48

<Jorma90> Haisee paska.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Varjagit

Varjagit

4 322 katselukertaa

Eliittirunkkari

Eliittirunkkari

8 972 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.