Quantcast

Fast & Furious 8

Jotka tykkäävät elokuva sarjasta joutuvat odottamaan Huhtikuuhun.

1.81 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 16.12.2016 10:09

Katsottu: 4547 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

1.81 / 5 (21 ääntä)

Fast & Furious 8 | Jotka tykkäävät elokuva sarjasta joutuvat odottamaan Huhtikuuhun.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-16 10:50:33

+64648

<Hernepuikko>

ykkönen on vieläkin paras, hävinnyt koko tarkoitus jo aikaa sitten muualle, ei ole enää autoista kyse, vaan huumeet, raha yms, jos menisi eri nimellä niin asia olisi eri :D

16

Aika: 2016-12-16 18:00:42

+5768

<zaxa>

samaa paskaa kuin 6 edellistäkin.

8

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.12.16 22:49

<_mela_> näiden leffojen idea vähän lähteny tuuliajolle sitten alkuperäisen.. missä on ne kaikki laittomat katukisat? autojen tuunaaminen, pikkurikolliuus ja naisten kireet perseet ja pomppivat tissit ;P jotain ihme megamättöä nää nykyää ;(

17.12.16 23:58

<Toumi> Arvaa kuka ei nää tätäkää leffaa. Paul walker :) Nyt sitä miinusta!

16.12.16 21:49

<Lahden Sininen> 8 fast 8 furious

16.12.16 20:26

<SquareBS> Munapersepaviaani ne on joko hyviä tai ei. ennakkoluulo se pilaa yllättävän monen hyvän elokuvan. Moni dissaa leffan heti alkuun heti trailerin perusteella, mutta nähtyään teatterissa tai kotosalla muuttaakin mieltään. Muistat varmaan minkälaista oli kun vuokrattiin elokuvat vielä kioskeilta. ei silloin voinut lukea toisten kökköjauhamisia kyseisistä kuvista, mikä olisi vaikuttanut sen laatuun. Silloinhan kaikki leffat oli rautaa. On suurin osa vieläkin. The terminator, Daylight <3 Gliffhanger <3 Die Hard 1 - 2 <3 ja lista jatkuisi vaan, mutta mula on enää neljäkymentä merkiä jälelä

-2
16.12.16 19:26

<Munapersepaviaani> Nämä on varmaan semmosia elokuvia, mitä tämän hetken 10 vuotiaat tulee pitämään legendaarisina elokuvina 15 vuoden päästä. Vähän niinkuin itsekin pitää oman lapsuus ajan toimintaelokuvia hirmu hyvinä. On tullut huomattua sekin että uudet huonoinakin pidetyt toimintaelokuvat saattaa olla ihan hyviä, jos niitä katsoo samalla lapsen mielellä, kuin niitä itselle legendaarisia elokuvia aikoinaan katsoi.

16.12.16 18:00

<zaxa> samaa paskaa kuin 6 edellistäkin.

16.12.16 17:30

<Kartzaz> Edellinen leffa oli kuraa, paitsi dwayne ja stathami pelasti senki ja taas taitaa käydä, nii että nämä kaks herraa on syy kattoa tääki leffa.

-1
16.12.16 15:39

<SquareBS> Ite tykkäsin helevetisti Tokyo driftistä. Kuvahan oli periaatteessa Spin-off leffa, jonka aikoihin julkaistiin yks parhaista need for speedeistä ikininä... Carbon, joka luultavasti perustu läyhästi kyseiseen filmiin. Silti paras Fast onpi ensimmäinen ja paras NFS on Most wanted (2005)

16.12.16 15:21

<John Holmes> äähh en kato samanlaisia kuin kaikki muutkin

16.12.16 10:50

<Hernepuikko> ykkönen on vieläkin paras, hävinnyt koko tarkoitus jo aikaa sitten muualle, ei ole enää autoista kyse, vaan huumeet, raha yms, jos menisi eri nimellä niin asia olisi eri :D

16
16.12.16 10:29

<Nägä> Kyllähän toi on katottava, mut vähä muuttunu ekoista nää :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Way Too Fast Zombies · Sugar

Way Too Fast Zombies · Sugar

7 262 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.