Quantcast

Fat people and genetics

4 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 1.10.2016 18:42

Katsottu: 5287 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Luutarhuri

1.2K

4 / 5 (12 ääntä)

Fat people and genetics

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-01 20:04:01

+4488

<unicycle>

Geenit on siis osatekijänä kuinka vaikea/helppo on laihduttaa tai pitää paino. Mutta niin on ruokavalio, urheilu ja muut tekemisetkin. Geenit on näistä vain ainut mihin ei voi itse vaikuttaa, joten koeta elää niiden kanssa ja syö salaattisi

15

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
09.10.16 11:43

<MaxPain> Pitäshän se nyt olla itsestään selvää, että geeniperimä vaikuttaa hyvin paljo ulkonäköön. Kaveri juo aamupalaksi pirtelöä, jossa on proteiinijauhetta, pähkinää, voita yms, ihan vaan, että sais kerättyä massaa ja mies on silti melko riuku. Ite elät pari kuukautta pelkällä kanalla ja salaatilla, niin saat pois noin 5kg. Mutta ei se sitä tarkota, että jos oot läski, niin syy on pelkästään geenien. Lakkaa haaveksimasta poika, älä syö sitä pizzaasi ja painu sinne salille.

03.10.16 09:47

<maksamakkara> pitää vielä todetä noihin läski geeneihin, että nykyään ihminen on niin itsekeskeinen mielensäpahoittaja, ettei edes evoluutio ja tiede näytä merkitsevän mitään omien mielipiteidemme rinnalla. siis läskigeenit merkitsevät sitä, että sinulla on hyvä aineen vaihdunta ei huono. selvisit pienemmällä ravinto määrällä kuin lajikumppanisi ja sinä olit se joka jäi eloon kun muut kuolivat nälkään. meillä on vasta noin sata vuotta ollut ruuantuotanto järjestelmä, joka mahdollistaa eeppisen läskiytymisen ja eikä edes ole mitenkään varmaa, että se edes tulee säilymään ikuisesti. läski geenit on hyvä asia.

03.10.16 09:35

<maksamakkara> DJSeba itsellä koko elin poistettu kokonaan lapsena. oli alkanut tuottaa thyroxinia pahana ylitoimintona, johtuuko tshernobylin laskeumasta minkä saimme, en tiedä. mutta pointti siis on nykyinen vajaatoiminta ja thyroxin lääkitys ei ole millään tavoin estänyt hommaamasta pyykkilauta vatsaa. kyllä se liikunta ja ruokavalio pätee meihinkin. arvot pitää vaan olla kohdillaan. itselläkin huomannut että jos joku lääkäri on halunnut kokeilla vaikka annostuksen vähennystä, niin heti on tullut ihan vetämätön olo. ei ole jaksanut urheilla vaikka olisi halunnut.on jopa epäillyt itseään onko masentunut.

03.10.16 08:57

<DJSeba> Itselläni on kilpirauhasen vajaatoiminta, joka vaikuttaa koko elimistön toimintaan negatiivisesti. Myöskin metaboliaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että mun elimistö ei osaa käsitellä ravintoa tehokkaasti, vaan muuntaa kaiken suoraan rasvaksi joka kertyy ympäri kehoa. Lääkityksellä tämäkin on saatu osittain ruotuun, enkä ole turvonnut täysin muodottomaksi, mutta silti mun pitäisi treenata normaalia kovemmin että jotain tuloksia alkaisi näkymään. Joten kyllä, laihduttaminen olisi mahdollista, mutta kun on jaettu paska käsi ei hirveästi nappaa lähteä leikkiin mukaan. Heikkoutta kai sekin.

03.10.16 08:30

<mikasika2> geneettisesti laiska

02.10.16 18:35

<toukkis> Kyllä ne geenit vaikuttaa ja niin vaikuttaa miljoona muutakin asiaa, mutta se ei muuta faktaa että jos ihminen syö selvästi enemmän kuin keho kuluttaa, niin silloin lihoo. Energiankulutus voi sitten vaihdella ihmisillä, johon vaikuttaa monet asiat. Jos haluaa laihtua niin pitää joko lisätä kulutusta tai sitten vähentää syömistä. Ja sen ymmärrän ettei se aina ole helppoa, ei ihmiselle koskaan ole kovin helppoa muuttaa elämäntapojaan.

02.10.16 12:04

<Dawn> voiko läskigeeneistä sanoa että ne on taloudellisemmat kuin ne joilla nopeampi aineenvaihdunta? kun nykysin tuntuu että taloudellisuutta haetaan kaikessa, niin eikö ois parempi jos ois geenit ettei tarvi syödä niin paljon?

02.10.16 10:01

<aleksi_i> Edelleen ei pidä syödä enempää kuin mitä kuluttaa. Se nyt vaan on niin mitä se sitten tarkoittaakaan on yksilöllistä. Vai olisiko moni nälkään tapettu selvinnytkin vain koska "minulla on läski geeni, hou hou hou." En usko. Kaikki vaikuttaa kaikkeen mutta edellä mainittu sen kuitenkin ratkaisee.

01.10.16 20:52
-7
01.10.16 20:04

<unicycle> Geenit on siis osatekijänä kuinka vaikea/helppo on laihduttaa tai pitää paino. Mutta niin on ruokavalio, urheilu ja muut tekemisetkin. Geenit on näistä vain ainut mihin ei voi itse vaikuttaa, joten koeta elää niiden kanssa ja syö salaattisi

15

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

SNEEZING ON PEOPLE PRANK!!!

SNEEZING ON PEOPLE PRANK!!!

2 915 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.