Quantcast

Frank Zappa - Satumaa (Finnish Tango)

Zappaa ja orkesteria pyydettiin vetämään Suomen keikallaan satumaa tango ihan kylmiltään suoraan papereista. Näin siinä kävi...

4.39 / 5 (27 ääntä)

Julkaistu: 15.12.2013 12:25

Katsottu: 14234 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.39 / 5 (27 ääntä)

Frank Zappa - Satumaa (Finnish Tango) | Zappaa ja orkesteria pyydettiin vetämään Suomen keikallaan satumaa tango ihan kylmiltään suoraan papereista. Näin siinä kävi...

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-12-15 12:48:50

+11132

<Zors>

Tässä erotellaan musamiehet amatööreistä. harva bändi pystyy samaan ihan lonkalta! 5/5

52

Aika: 2013-12-15 23:06:02

+1867

<Boltzmann>

Miksi ei satumaata muka voisi prima vistana soittaa? Ei se nyt niin koukeroinen kappale ole etteikö osaava muusikko pysyisi kärryillä lapuista soittaen. Ja käsittääkseni Zappan bändissä soittajat saivat laput eteensä kun uuteen sävellykseen lähdettiin tutustumaan, eli nuotinlukutaito oli olennainen taito tuossa porukassa.

9

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
16.12.13 13:08

<Dippikastike> Halojata halloo! Ei ne sanonu, että soittavat prima vistana. Zappa sano, että eivät oo koskaan soittaneet biisiä. Tarkoittanee, että eivät ole koskaan soittaneet Satumaata livenä yleisön edessä. Jos ovat aikasemmin päivällä soittaneet ekaa kertaa, niin miten helvetissä Zappa opettelis suomen kieliset sanat yhtäkkiä ulkoo...

16.12.13 11:31

<NoBy> Ei taatusi ole prima vistana soitettu. Ei sitä nuoteista noita improvisaatioita soiteta jotka on lähes poikkeuksetta samanlaisia kuin alkuperäiskappaleessa. Mistä tajusivat tuon xylofonin tai vastaavan ottaa soittimeksi ellei ole kuullut aikaisemmin. :/

-2
15.12.13 23:06

<Boltzmann> Miksi ei satumaata muka voisi prima vistana soittaa? Ei se nyt niin koukeroinen kappale ole etteikö osaava muusikko pysyisi kärryillä lapuista soittaen. Ja käsittääkseni Zappan bändissä soittajat saivat laput eteensä kun uuteen sävellykseen lähdettiin tutustumaan, eli nuotinlukutaito oli olennainen taito tuossa porukassa.

15.12.13 21:30

<massumies> Joo ekaa kertaa vetää, miinuksia tännekin.

-12
15.12.13 15:59

<morso> Zappa 5/5!

15.12.13 14:46

<Soidinmenot> Varmasti ovat kyllä kuulleet biisin aiemmin tän perusteella

-18
15.12.13 12:48

<Zors> Tässä erotellaan musamiehet amatööreistä. harva bändi pystyy samaan ihan lonkalta! 5/5

52

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Frank Abagnale

Frank Abagnale

2 158 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.