Quantcast

George Carlin Talking about the truth

Viisasta sanomaa.

4.09 / 5 (22 ääntä)

Julkaistu: 7.4.2014 13:44

Katsottu: 3539 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.09 / 5 (22 ääntä)

George Carlin Talking about the truth | Viisasta sanomaa.

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
10.04.14 18:29

<PrisonPlanet> Veli-pekka En tajuu näitä "NE" omistaa ja "HE" hallitsee... mitä vittua ne muka hallitsee ja päättää ja haluaa itelleen jos niillä on jo kerran kaikki mahollinen raha ja valta maailmassa? niin miks niitä kiinnostais että ihmiset tekis enemmän työtä? jos ne haluais että ihmiset tekis enemmän työtä niin nehän järjestäis enemmän työtä saatana...

-1
08.04.14 21:36

<Antelias> Veli-pekka.. Eih.

08.04.14 09:02

<PenZon> Se, että järkevää vaihtoehtoa tai korjaussarjaa johonkin ole vielä esitetty, ei tarkoita sitä etteikö sitä kannattaisi miettiä.

08.04.14 02:21

<Veli-pekka> En tajuu näitä "NE" omistaa ja "HE" hallitsee... mitä vittua ne muka hallitsee ja päättää ja haluaa itelleen jos niillä on jo kerran kaikki mahollinen raha ja valta maailmassa? niin miks niitä kiinnostais että ihmiset tekis enemmän työtä? jos ne haluais että ihmiset tekis enemmän työtä niin nehän järjestäis enemmän työtä saatana...

-9
08.04.14 01:16

<maksamakkara> joka sana totta muuten. jos viet ihmisiltä uskon oikeudenmukaisuuteen niin älä kuvittele että he auttavat sinua tai välittävät vittuakaan mitä sinulle tapahtuu. he jopa toivovat että kaikki romahtaa sillä romahduksen jälkeen voi syntyä uusi toivo ja parempi maailma.

07.04.14 18:20

<Syndi> Mitä asiaa kaveri tässä nyt muka puhuu? Pikkuusen kärjistettyä setti. "MUUTOS MUUTOS! EN TIEDÄ MIHIN, MUTTA MUUTOS! FIGHT THE POWER!" Hankkikaa luuserit duuni. Jo keskitulosella riittää rahat tekeen mitä huvittaa ja täällä on mahis kyllä mennä korkeemmallekkin. Voit myös vetäytyä halutessasi erakoksi.

-11
07.04.14 18:18

<anatsu1> Niin, vaihtoehtoja anyone? Kyllähän herra Carlin puhui asiaa, mutta tyätyy pohtia mitkä ovat vaihtoehtoja. Jos jotain asiaa kritisoidaan, niin on hyvä esittää parempia vaihtoehtoja. PANTSEn kaltaiset kritisoivat kaikkea, mutta eivät osaa esittää mitään vaihtoehtoja. Otan vielä PANTSEn esimerkiksi. Heti kun kun George Carlin, Timo Soini tai joku muu vastaava sanoo että kaikki on perseestä, niin silloin asioiden täytyy olla niin. Tämä herra on stand-up koomikko. Todellisuus ei ole niin mustavalkoista kuin stand-up esityksessä esitetään. Muistakaa käyttää niitä aivoja jotka luulette omistavanne.

-1
07.04.14 17:51

<pahvilaatikko123> anatsu1 äänestää oikein

-1
07.04.14 17:47

<PANT5E> Nää ihmiset joista carlin puhuu on kuin anatsu1

07.04.14 15:56

<anatsu1> Okei, mitäs sitten? Mikä on vaihtoehto?

-1
07.04.14 15:31

<meam> Jyrkkä mielipide, mutta laittaa kyllä ajattelemaan

07.04.14 15:16

<Tritton> Toivon että tää paska romahtaa ja alkaa rehellinen fallout every man for himself.

07.04.14 15:10

<KuuFFi> Näinhän se menee.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Deepfeikkiä ympäri pöydän

Deepfeikkiä ympäri pöydän

3 555 katselukertaa

George Carlin -Child Worship

George Carlin -Child Worship

3 174 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.