Quantcast

Ghosts of Aleppo

Entinen FSA ISIS:n ja Basharin puristuksessa...

0 / 5 (4 ääntä)

Julkaistu: 1.10.2014 11:20

Katsottu: 4454 kertaa

Kommentit: 9 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (4 ääntä)

Ghosts of Aleppo | Entinen FSA ISIS:n ja Basharin puristuksessa...

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-10-01 15:35:17

+34326

<maksamakkara>

jännästi median propaganda vaikuttaa ihmisten käsityksiin asioista. muistatte varmaan silloin ihan alussa kun syyrian konflikti oli vain yksi osa arabikevättä ja kaikki olivat luonnollisesti assadia vastaan. no nyt voi jälkiviisaana hyvin kysyä että miksi vitussa. yksikään arabikevään maiden vanhoista regime:stä ei saanut tukea länsimaista saati mistään muualtakaan. kaikilla oli vain itsetärkeä poliittisestikorrekti hymy naamallaan siitä että asiat menevät nyt oikein hienosti ja lopputulos olikin ihan täysi katastroofi. näistä maista yhdessäkään ei ole asiat paremmin kuin ennen.

9

Kommentit (9)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.10.14 08:05

<juujoa> Captain Jack Sparrow No et ymmärrä et. Kaupunkitaistelut on semmosta touhua että kerran ku nostat pään väärässä kohtaa niin napsahtaa saman tien luoti otsaan. Etäisyydet on sen verran lyhyitä että ei ole mitään järkeä ruveta liikoja kurkkimaan suojien takaa.

02.10.14 20:00

<Captain Jack Sparrow> En ymmärrä tuota sotimista, siis tapaa miten ne hoitavat sitä. Mennään muurin taakse,nostetaan ak muurrin päälle huudetaan yhtämonta kertaan snackbaarit kun lippaassa ammuksia ja lasketaan lipas tyhjäksi ilman että edes nähdään muurin päälle puhumattakaan tähtäämisestä. sama noiden kranaattien suhteen. heitetään vain jokapuolelle ja toivotaan että "jumalan" armosta sattuu joku huono onninen kuuro piruparka seisomaan aukiolla kyseisen muurin takana eikä kuule ensin 15 varoittavaa snackbaar huutoa.. mutta tuo vaikuttaaa vain miesten ja ammusten tuhlaamiselta

02.10.14 08:56

<juujoa> Mukava huomata että nykyään ollaan jo jossain määrin tietoisia siitä mitä paskaa meille länkkäreille media kurkusta tunkee alas. Tosiaan ennen arabikevättä tuolla ei ollut asiat läheskään niin huonosti kun meille seliteltiin. Moni ei kuitenkaan tiedä, että kaikki alkoi jostain ihmeen syystä juuri silloin kun nämä kyseiset arabimaat alkoivat suunnitella dollarista irtautumista öljyn myynnin suhteen. Saman virheen teki Irak kymmenisen vuotta aiemmin.

02.10.14 01:58

<thevikke> Cops SYRIA :D ei vittu

01.10.14 15:35

<maksamakkara> jännästi median propaganda vaikuttaa ihmisten käsityksiin asioista. muistatte varmaan silloin ihan alussa kun syyrian konflikti oli vain yksi osa arabikevättä ja kaikki olivat luonnollisesti assadia vastaan. no nyt voi jälkiviisaana hyvin kysyä että miksi vitussa. yksikään arabikevään maiden vanhoista regime:stä ei saanut tukea länsimaista saati mistään muualtakaan. kaikilla oli vain itsetärkeä poliittisestikorrekti hymy naamallaan siitä että asiat menevät nyt oikein hienosti ja lopputulos olikin ihan täysi katastroofi. näistä maista yhdessäkään ei ole asiat paremmin kuin ennen.

01.10.14 14:49

<Lecimx> Miten olis vaik ydimpommi Aleppoon? Saatas paljon saastaa kertaheitolla pois. Ja jos siellä ei kerta ole ees siviilejä enää niin mitää muuta kun ydinpommia vaan niskaan täysin säälimättä. Yhteisen hyvän nimissä. Ja siitä voidaan alottaa ydinpommien sarja jolla pyyhitään kaikki tuo ihmispaska pois tästä maailmasta.

-2
01.10.14 13:56

<Risto Laiska> Huoh, FSA on pelkkä myytti, suurin osa siitä on ns. "maltillisia" islamisteja, joita ei demokratia kiinnosta, esim. just toi "Islamic Front" ja Ahrar ash-sham.. Sitten FSA:n rinnalla taistelee Al-Qaidan yks siipi Al-Nusra, jonka tyypit oli katkonut kahdelta kristityltä papilta pään tylsällä veitsellä, löytyy toi kauhistuttava video youtubestakin..

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ghosts voice pack DLC parody

Ghosts voice pack DLC parody

2 862 katselukertaa

Ghosts, Spirits, and Demons!!

Ghosts, Spirits, and Demons!!

11 148 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.