Quantcast

Goodbye Sweden

Pat Condell antaa julmaa totuutta Ruotsista...

4.59 / 5 (45 ääntä)

Julkaistu: 14.12.2010 13:46

Katsottu: 6128 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.59 / 5 (45 ääntä)

Goodbye Sweden | Pat Condell antaa julmaa totuutta Ruotsista...

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
01.09.11 16:58

<sugaa> Jep jep pelätään rasistiksi leimaamista, niinpä maahanmuuttajia sitten hyysäätään aina joka ikisessä asiassa -_-

09.04.11 19:46

<FLA> Ja suomesssa aina tehdään perässä niikuin naapurissa. Pahassa ja hyvässä.

28.01.11 23:11

<Ju5pE> Yepyepyepyepyepyep!

16.12.10 18:04

<ikäloppu> Kestipähän tuo läpimeno sen verran että aloin epäilemääm hiljaa mielessäni että svedupettereiden itsemurhapommittajan aikaansaannokset olisivat yltäneet tännekkin. Sensuuri katsos sopii vain tahoille jotka eivät ´edelleenkään´ salli ajattelua. Ja luonnollinen empatia ruotsalaisille jotka tuota tapahtumaa säikähtivät ja pikkusen vähemmän sitä maanne poliiitikoille.

15.12.10 23:48

<luqas> Minusta tämä nykyinen "rasismin vastaisuus" on käänteistä rasismia. Pitäis todellakin mennä sinne, kaikki on tasavertaisia ja tasavertaisesti tuomittavia linjalle, eikä harjoittaa tätä käänteistä rasismia. Unohdetaan koko rasismisana ja aletaan kohdella kaikkia saman arvoisina. Telkien taakse ne jotka ei osaa käyttäytyä.

15.12.10 02:07

<Pahkasika> Condell on huippu mies. subscribannu vuosia sitten.

15.12.10 02:04

<julli78> Yksi syy lisää äänestää Perus Suomalaisia!

15.12.10 01:11

<KuppiC> Muistan, kun pari vuotta sitten lukiossa piti tehdä esitelmä Ruotsista ruotsalaisen silmin ja tein sen irakilaisen maahanmuuttajan silmin. Siihen sitten kanteen laitoin Ruotsin lipun jossa oli puolikuu vasemmassa yläkulmassa ja huonolla ruotsilla kirjotin sen, koska eihän useimmat maahanmuuttajat osaa täydellisesti sen maan kieltä mihin muuttaa. Opettaja kuitenkin lynkkas koko esitelmän täysin ja päästi kurssista juuri ja juuri läpi... Nykyään, jos tekis vastaavanlaisen sais varmaa täydet pisteet.

15.12.10 00:27

<Dimestos> you sir, are correct.

14.12.10 23:49

<aatee> Joo, niinhän se menee, että ne jotka huutavat eniten suvaitsevaisuuden perään on itse kaikkein suvaitsemattomimpia. muslimeja pitää kunnioittaa ja antaa niille kaiken mitä ne haluaa, muuten on rasisti/tyhmä. mutta mitä ne antaa takaisin? tuohon muslimi -sanan tilalle voi kyllä laittaa myös liberaalin

14.12.10 21:27

<metsubushi> ei ne ihmiset vaan herää missä te luulette että nää ongelmat piilee ? miten demokratia teidän mielestänne toimii vai toimiiko se ollenkaan kuka on tehnyt nämä päätökset ja miksi he ovat vielä päättäjiä jos kukaan ei ole tyytyväinen???

14.12.10 21:20

<Laitala24> Ruotsin multikulttuuri-rikastamien johtuu vain rotuoppi-krapulasta (rotuopit nimittäin kehitettiin alunperin Ruotsissa). Vai minkä takia arjalaiset (alunperin Intiasta/Persiasta lähtöisin oleva kansa) on kuvattu skandinaavisen vaaleina ja sinisilmäisinä?

14.12.10 14:28

<Mossepo> Ruotsi on menetetty tapaus. Tällä menolla Suomi seuraavana.

14.12.10 14:03

<mäihanitte> Äsiää!

14.12.10 14:02

<EquiDDD> Tämä täytyy saada EU:n komissioon asti. Pidin miehen tavasta selittää sarkastisesti, miksi islamilaiset eivät ole voittaneet yhtäkäään Nobelin palkintoa ))

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Goodbye to the First Amendment

Goodbye to the First Amendment

3 411 katselukertaa

Jay Leno's Heartfelt Goodbye

Jay Leno's Heartfelt Goodbye

3 862 katselukertaa

Goodbye people

Goodbye people

6 771 katselukertaa

America's Got Talent

America's Got Talent

9 631 katselukertaa

Surviving Alone in Alaska

Surviving Alone in Alaska

6 234 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.