Quantcast

Graniittileikkuri

1.86 / 5 (7 ääntä)

Julkaistu: 20.7.2016 14:09

Katsottu: 5925 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

1.86 / 5 (7 ääntä)

Graniittileikkuri

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-07-20 16:45:05

+1071

<T12J7M6>

JiiJiiJii Itsekin olen ollut vuoden raksalla "timanttiporaajana". Veikkaan kuitenkin, että noissa videoissa jossa leikattiin kiveä, ilman että terää jäähdytettiin vedellä, leikattiin jotain tosi pehmosta kivilajia, kuten esim. jotain hiekkakiveä. Voin meinaan keroa, että jos ihan timanttisahallikin meinaat sahata vaikka ihan vaan betonia ilman vettä, niin timanttikruunut sulaa irti terästä ja jumittuu sinne kiven sisään.

12

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
24.07.16 21:00

<tatepillari> T12J7M6 Voin meinaan keroa, että jos ihan timanttisahallikin meinaat sahata vaikka ihan vaan betonia ilman vettä ..., niin kyllä sekin onnistuu jos vaan ei paina sahattessa terää apinan raivolla betoniin, ise oon sahaillu 500mm hyd.käsivara-sahalla ihan "kevyesti" ilman vettä(pölyä toki riittää).

21.07.16 10:47

<Membroosi> Hiekkakiveä näyttäisi olevan. Graniitti on sen verran lujaa ainetta, että sitä ei voi noilla vehkeillä leikata

21.07.16 08:18

<Seppo987> En usko että leikataan graniittia yhdessäkään esimerkissä, sen verran nopeasti hoituu homma ja osassa sahoista pyörimisnopeudet on todella alhaiset. Varmaan betonia, kalkkikiveä, hiekkakiveä tms.

20.07.16 23:14

<anooj> Joo ei! t:Tukes

-1
20.07.16 21:59

<toukkis> Hienoja renkuloita n. minuutin kohdalla

20.07.16 19:54

<Rieti-kissa> Jos olisi sen verran fiksu pahis, että jäisi itse valvomaan, eikä hölöttämään, niin eiköhän noilla vehkeillä Bondistakin henki lähtisi.

20.07.16 19:48

<Siemenlinko> Metalliverstaan Reiska ottais tuosta teräsuojan pois ku rälläkästä, että saa ahtaampaan väliin.

20.07.16 16:50

<T12J7M6> Teoriaani tukemaan vielä sellainen havainto, että huomatkaa että esim. alussa olevan sinisen kaivurin terässä leikkauspinta on sahamainen, eikä tasainen, kuten timanttiterässä. Leikkaus perustuu siis sahamaiseen leikkaukseen (jota voidaan tehdä vain jos materiaali on hyvin heppoista) kuten puun ja vaikka hiekkakiven sahauksessa, eikä viilamaiseen leikkaukseen (jota siis tehdään silloin jos materiaali on hyvin kovaa) kuten raudan ja kovien kivilajien leikkauksessa.

20.07.16 16:45

<T12J7M6> JiiJiiJii Itsekin olen ollut vuoden raksalla "timanttiporaajana". Veikkaan kuitenkin, että noissa videoissa jossa leikattiin kiveä, ilman että terää jäähdytettiin vedellä, leikattiin jotain tosi pehmosta kivilajia, kuten esim. jotain hiekkakiveä. Voin meinaan keroa, että jos ihan timanttisahallikin meinaat sahata vaikka ihan vaan betonia ilman vettä, niin timanttikruunut sulaa irti terästä ja jumittuu sinne kiven sisään.

12
20.07.16 16:28

<Arkki> Siinä halkee useampi ihminen, kun palanen tollasesta sahasta lähtee sinkoutumaan.

20.07.16 14:53

<peramorko> jotenki vaan niin turvallisen olosia vehkeitä....

20.07.16 14:31

<JiiJiiJii> Ite oon käyttäny tollasta 1:03 -> näkyvää laitetta ja sitä sanottiin timanttisahaks. Leikkasin kyl vaan asvalttia ja betonilattioita, kai sillä voi graniittiakin..

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.