Quantcast

Gun Control Whoop-de-doo

Following the Senate's defeat of the Manchin-Toomey amendment, John Oliver tests the theory that government-mandated gun control doesn't work.

3.69 / 5 (32 ääntä)

Julkaistu: 27.4.2016 18:08

Katsottu: 5428 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.69 / 5 (32 ääntä)

Gun Control Whoop-de-doo | Following the Senate's defeat of the Manchin-Toomey amendment, John Oliver tests the theory that government-mandated gun control doesn't work.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-04-27 19:30:59

+26944

<Tuulenhalkoja>

"right... that's my point" :D

11

Aika: 2016-04-27 22:06:27

+44141

<PenZon>

Aseiden tai yhtään minkään täydellinen kieltäminen on kertakaikkisen idioottimaista. Tokikaan se ei tarkoita että niitä pitää jakaa kuin karkkia. Väittäisinpä jopa että Suomessa oli ennen tätä nykyistä asehysteriaa varsin mielekäs lainsäädäntö aiheen osalta.

6

Kommentit (18)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
29.04.16 05:23

<jackson> jullikulli Toi sun lause "Vittuako muut tulee puuttumaan muiden tekemisiin" on ehkä typerin minkä vähään aikaan oon kuullu ja itseasiassa koko kommenttis antaa ymmärtää että olet todella fiksu yksilö

-3
29.04.16 00:53

<SupaPud> Mistä ihmeen totaalikiellosta täällä ihmiset taas vouhkaa? Yhdysvalloissa ihmiset vain haluavat hieman lisää kontrollia, esim. että ase pitäisi rekisteröidä omistajalleen ja ettei baariin saisi mennä ladatun pistoolin kanssa. Australiassa saa edelleen omistaa aseen jos on yli 18-vuotias ja omistaa turvallisen säilytyspaikan sille. Ainoat hyvät syyt omistaa ase ovat metsästys, keräily ja harrastusammunta. Turvallisuus tai sortovallan hypoteettinen vastustaminen ovat aika absurdeja tekosyitä eivätkä perustu faktoihin. t. koko ikäni ammuntaa harrastanut

28.04.16 13:49

<VeikkoVälikäsi> Aseiden totaali kieltäminen ei vain toimi koska valvonta ei toimi. Vankiloissakin on ampuma-aseita ja siellä valvonta on vielä tarkempaa mutta silti niitä siellä on. Toiseksi itsensä ja toisia ihmisiä voi tappaa ilman ampuma-aseitakin.

28.04.16 11:55

<Wildone> On kyllä melkoista propagandaa vaikka en olekaan joka asiassa samaa mieltä tuon asejäbän kanssa. Australiassa ehkä koulumassamurhat vähentyneet mutta vuosia laskussa ollut murha sekä väkivaltatilastojen tapauksien määrä lähtenyt roimaan kasvuun. Tämä sama ilmiö myös muissa kieltomaissa kuten esimerkiksi Iso-Britanniassa. Kun viedään lakia noudattavilta ihmisiltä keino puolustautua, rikolliset käyvät röyhkeiksi kun tietävät ettei kukaan pysty estämään heitä itse tilanteessa.

-3
28.04.16 09:23

<thirvi> WremahThD Abraham Lincolnin syyt antaa kansalaisille oikeus aseisiin on jo melko vanhentunut. Ongelma on jenkkien asenteessa aseita kohtaan. Niihin suhtaudutaan kuin leikkikaluihin. Idiooteille ei pitäisi asetta antaa. Valitettavasti asenteita ei voi lainsäädännöllä muuttaa. Nytkin oli taas uutisissa kuinka joku 2v taapero ampui äitiään selkään. http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36152462

28.04.16 08:54

<DJSeba> Enpä ole koskaan asetta omistanut ja tuskin koskaan tulenkaan. Tosin, olisihan se ihan kiva harrastus varmaankin, mutta näin rasialaisena kun ei kotoa pidemmälle koskaan pääse, niin tietäähän sen mihin se ensilaukaus osuisi..

28.04.16 08:27

<humpankuningas> Vittu mitä propagandapaskaa taas kerran. Vajaa kaksi minuuttia pystyin katsomaan ja sitten riitti. Aseiden vieminen rehellisiltä kansalaisilta on tie totalitarismiin ja fasismiin. Näin on toimittu aina, kun ihmiset halutaan alistaa vallan alle ilman, että heillä on mahdollisuuksia taistella vastaan. Tätä kohti on menossa myös EU, joka haluaa viedä meiltä kaikki aseet, myös ne metsästyskäyttöön tarkoitetut. Miettikääpä kieltoa haluavat tilannetta, jossa aseita on ainoastaan valtiovallalla. Miettikää sitten tilannetta, jossa teitä tullaan hakemaan tuhoamisleireille. Se on ollut todellisuutta.

-5
27.04.16 23:51

<WremahThD> En ole periaatteessa KOSKAAN sisäistänyt sitä, että mitä aseiden rajoittamisella yritetään saada aikaan. Nyt en puhu pelkästään siitä että jenkeissä saa aseita joka kadun kulmasta ja kolikkomaatista, vaan yleisestä ilmapiiristä että halutaan kansalaisilta ottaa aseet pois. Mihin tällä pyritään? Foliohattuni kiristyy sen takia että Abraham Lincoln aikoinaan antoi Amerikkalaisille oikeuden pitää aseita, ja syy tähän oli se, että JOS maan hallinnon ottaa tyranni tai diktaattori, voi kansa puolustautua valtiota vastaan. Tätä oikeutta ollaan nyt tehokkaasti viemässä. Pressa saatto mennä iha väärin.

-3
27.04.16 23:49

<WremahThD> Rikolliset tekee rikoksia, otetaan aseet pois ei-rikollisilta. Kukas se sanoikaan että ei Amerikassa ole aseongelmaa, siellä on neeperiongelma.. Mutta asiaan johon kiinnitin huomiota: 3:56 kohdassa on jännä twist. Nimittäin kieltämällä huumeet ollaan saatu paljon enemmän pahaa aikaiseksi mm. epäonnistuneen huumeiden vastaisen sodan muodossa. Lisäksi nuoria miehiä menee linnaan elämänsä pilaamaan siitä että pitivät mukanaan vähän kannabista. Kyllähän se australiassa se aseiden kieltäminen toimi sinänsä että harvempi tappaa itsensä ampuen, nyt pitää vain hypätä korkealta tai heittäytyä kiskoile.

-2
27.04.16 23:29

<Dink30000000> Ihan vitun jepa! :D

27.04.16 22:06

<PenZon> Aseiden tai yhtään minkään täydellinen kieltäminen on kertakaikkisen idioottimaista. Tokikaan se ei tarkoita että niitä pitää jakaa kuin karkkia. Väittäisinpä jopa että Suomessa oli ennen tätä nykyistä asehysteriaa varsin mielekäs lainsäädäntö aiheen osalta.

27.04.16 22:03

<k0likk0> sika poliisille on ilmoitettu

-6
27.04.16 21:04

<sika> Omistan kolme metsästysasetta, lupa vetämässä neljänteen. Hienoja vehkeitä joita on ilo käyttää hyvän harrastuksen parissa. Kätken ne ja ilmoitan varastetuiksi, jos Suomessa joskus ruvetaan aseita tuhoamaan.

27.04.16 21:01

<sika> From my cold, dead hands!

27.04.16 19:30

<Tuulenhalkoja> "right... that's my point" :D

11
27.04.16 19:22

<Beattila> 2nd amendment, you either like it or you're free to fuck off. Ne jotka yrittää rajoittaa toisen oikeuksia ja vapauksia on anti-amerikkalaisia jotka haluaa governmentin hallitsevan kaikkia ja kaikkea.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Rockfish Barotrauma

Rockfish Barotrauma

2 898 katselukertaa

Remote Control Riding Lawn Mower

Remote Control Riding Lawn Mower

4 127 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.